Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Saeros said: balçova (agora) dnr'a 20 tane gelmiş 10 tanesi gitmiş 11.'sini de ben aldıms, FCUKIGN SHITELOL Karşıyaka dnr a da gelmiş. Zira öğlen kadın arayıp uyandırdı "EYC OF KONANINIZ GELDI OUZAN BEY" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ankamall d&r a sınırsız aoc gelmiş,alamayanlara duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ubik Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 hızlıal.com'dan aradılar beni de bu sabah. "efe bey eyç offf konan çok sınırlı sayıda ulaştı elimize. ilk sipariş verenlere ulaştırabildik ancak. sizi de ayakta şeyyapmış olduk, ama isterseniz siparişinizi iptal edip bu acıyı azaltabilirsiniz. istemezseniz pazartesi yollarız.. belki de yollamayız.." gibi bişey dedi. sanırım sultans clan başlığında bir arkadaşın guild sitesinden kopyaladığı "hizli.al'dan çakal uğur'a söyleyelim de bize oyun ayırsın ssdssfdds" olayı doğruymuş. hizlial'a 1, sultans'a 2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pied Piper Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ahuashuha bu ne ya böyle 'çakal uğur' fln diye lakap takmalar fln hangi devirdeyiz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ubik Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 bilmem, siz söyleyin. ben anlamıyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Merhabalar oyuna baslamaya dusunuyorum sımdı ben gidip Age of Conan Hyborian Adventures icin tek cdmı alacam yoksa wow gıbı onceden pre wow cdsı tbc cdısı gıbı ayrı ayrımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Oyun daha yeni çıktığı için exp filan yok henüz. Direk AoC alacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pied Piper Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 cd sini alıp patch edip dalıyon olaya o kadar ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Hohhhhhhhhhh demek istiyorum ilk önce :D Bilkent Dost Kitabevini aradım 7 bucukta dedim var mı age of conan .. Var dedi hatun ama 1 tane dedi .. Ayırıyım ister misin dedi .. Dedim ayır ayır geliyorum 1 saat içinde .. Son dk içime kurt düstü ulan 8 bucukta kapnıyo olmasın dükkan die.. Normalde 5 - 6 dk da yürüyecegim mesafeyi 1.5 dk da yürüdüm bileklerim agrıdı sonlara doğru :S Dönerken de dalağım şişti ama aldım hohoyt !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Bu arada Cepa DnR'da da bol bol mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erkanb007 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Use a key to upgrade your Early Access account to a full account. If you registered before the launch day and did not get into Early Access also choose this option to reactivate your account. Enter you key in the box below, and then choose the Upgrade Subscription option after submitting. arkadaşlar bu nedır su an oyuna gırebılıyorum ama bu huzursuz edıyor benı accountu aldıktan sonra cıktı... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunterx Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 maltepe kartal yakınlarında almak isteyen varsa Atalar Migros icnde D&R da mevcut 1 tane kalmıs ama yarın daha fazla gelicekmis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Eskisehirde oyunu bulabilen oldumu arkadaslar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 ankara'da alabileceğim bi yer var mı şu an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 la d&r dan alanlar kaça aldı ben d&r a siparis verdim ama ücretini sormayı unuttuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 kozyatagı bımeksten almıstım ben. hala olabılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
selar13 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Elimde aoc accountu var sıfır aldım ve denedim sevemedim, makinada kaldırmadı. Ankara'da isteyen olursa aldığım fiyata veririm. Account name hariç herşey değişiyor. Elimde 2 tane vardı, birini verdim, sıra bunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 hiçbir yerde bulamıyorum delircem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 aynen bnde bulamıyorum deli olcam of conan istiyorum ben d&r ı arıyorum haftaya bi gün gelcek diyorlar:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
selar13 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Elimde var. Yukarda da yazdım 2 arkadaş aldık, beğenmedik birini sattık sıra diğerinde...Kelek yok yamuk yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quamra Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Antalya 5M Migros D&R dan gittim aldım bol miktarda var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 acaba antalyadan bursadaki migros a yollarlarmı?:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 teknobursa.com dan kapıda ödeme seceneği ile birlikte 71ytl e aldım 10 tane falan varmış ellerinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar