Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nasıl nereden alıcaksınız

camoka

Öne çıkan mesajlar

hızlıal.com'dan aradılar beni de bu sabah.

"efe bey eyç offf konan çok sınırlı sayıda ulaştı elimize. ilk sipariş verenlere ulaştırabildik ancak. sizi de ayakta şeyyapmış olduk, ama isterseniz siparişinizi iptal edip bu acıyı azaltabilirsiniz. istemezseniz pazartesi yollarız.. belki de yollamayız.."

gibi bişey dedi.

sanırım sultans clan başlığında bir arkadaşın guild sitesinden kopyaladığı "hizli.al'dan çakal uğur'a söyleyelim de bize oyun ayırsın ssdssfdds" olayı doğruymuş.

hizlial'a 1, sultans'a 2.
Sosyal ağlarda paylaş

Hohhhhhhhhhh demek istiyorum ilk önce :D

Bilkent Dost Kitabevini aradım 7 bucukta dedim var mı age of conan .. Var dedi hatun ama 1 tane dedi .. Ayırıyım ister misin dedi .. Dedim ayır ayır geliyorum 1 saat içinde ..

Son dk içime kurt düstü ulan 8 bucukta kapnıyo olmasın dükkan die.. Normalde 5 - 6 dk da yürüyecegim mesafeyi 1.5 dk da yürüdüm bileklerim agrıdı sonlara doğru :S

Dönerken de dalağım şişti ama aldım hohoyt !!
Sosyal ağlarda paylaş

Use a key to upgrade your Early Access account to a full account. If you registered before the launch day and did not get into Early Access also choose this option to reactivate your account.

Enter you key in the box below, and then choose the Upgrade Subscription option after submitting.

arkadaşlar bu nedır su an oyuna gırebılıyorum ama bu huzursuz edıyor benı accountu aldıktan sonra cıktı... :(
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...