Smokey Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2002 55i kullanıyorum ama su hatayı verıyo (ERROR:Bad Spawn point uid=040002c8c, id=0) neden acaba hic bisey koymadıgım da bile ara ara verıyo bu hatayı bilen varsa soylerse iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2002 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 garson bey bakarmisiniz -evet efendim arkadan ne alirdiniz :-) garip insanlar ya basliga bak[signature][hline]ScHaKeR Love is a name.. Sex is a game.. so, Forget the name... Play the Game.. icq: 47-65-69-20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patara Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 .goid 040002c8c git bi yoksa bişi nukle oraları. Vardır bi nusubet elbet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 said: schaker777, 08 February 2004 10:06 tarihinde demiş ki: garson bey bakarmisiniz -evet efendim arkadan ne alirdiniz :-) garip insanlar ya basliga bak 21 August 2002 dimi ne garip insanlar[signature][hline]http://www.gamerbug.com DARK AGE OF CAMELOT | Kay | Daelan | Highlander Armsman | 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roanoke Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 millete laf etmeyi seven insanlarla muhattab olmucaksın[signature][hline]Old Worldbuilder Quaxis 2 Roanoke... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 said: schaker777, 08 February 2004 10:06 tarihinde demiş ki: garson bey bakarmisiniz -evet efendim arkadan ne alirdiniz :-) garip insanlar ya basliga bak adamın yardıma ihtiyacı varki soruyo töbe töbe[signature][hline]HåD맩® Where is Anatolia? icq :147852833 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 said: patara, 09 February 2004 11:55 tarihinde demiş ki: .goid 040002c8c git bi yoksa bişi nukle oraları. Vardır bi nusubet elbet :) patara yeterli cevabı vermiş, bence bu tip konuları laf salatası ile uzatmaya gerek yok ;) son zamanlarda her topic, konuya verilen cevaptan çok sataşmalarla doluyorda...[signature][hline]Uzak diye bir yer yoktur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 ya işte herkes gecmise bakarak şöle bi düşünsün.. Neydim ne oldum diye bugun belki hepimis birseyler biliyoruz ama gecmiste bizde hicbirsey bilmiyorduk.. O yüzden forumda bilgi almak isteyen yeni arkadaslara alayli şekilde değilde olabildiğince ciddi cevap verirsek cok daha iyi olur..[signature][hline]nedir bu avp? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 oyun icinde .gouid 040002c8c yazip ustune gideceginiz item'i removelayin probleminiz duzelecektir.[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 ya millet! mesajın atıldığı tarihe bir de bugünkü tarihe bakmanızı rica ediyorum. adam 1 bucuk sene once sormus anca bugun mu gördünüz.. hah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 taz ama dikkat ettiysen sataşma faslı dün başladı. sadece soru 21. ağustos 2002. bu yüzden ben msg attım ;)[signature][hline]Uzak diye bir yer yoktur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 tamam ya sorumlusu benim hepsi benim sucum mutlumusunuz hayret yaw iki kelime yazdim bu kadar battiysa cevreye verdiim rahatsizliktan dolayi ozur dilerim[signature][hline]ScHaKeR Love is a name.. Sex is a game.. so, Forget the name... Play the Game.. icq: 47-65-69-20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 arama yapsaydı buna benzer bir çok konu hatta bununl aynı sorunu yaşayanların konularınıda görürdü.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... TR-Game Owner Bknz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 said: Larethian, 09 February 2004 19:02 tarihinde demiş ki: arama yapsaydı buna benzer bir çok konu hatta bununl aynı sorunu yaşayanların konularınıda görürdü. arkadasim lutfen tarihine bak lutfen[signature][hline]ScHaKeR Love is a name.. Sex is a game.. so, Forget the name... Play the Game.. icq: 47-65-69-20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 pardon da buna cevap veren arkadaş kim 1.5 sene onceki konuya onu şiddetle kınıyorum.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar