Netcafe Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ya arkadaslar kredi kartlarim kapandi bu durum doyalisi ile parali oyunlari oynayamiyorum simdi free ve güzel bir oyun ariyorum bir sürü sey denedim ama bulamiyorum böle daraldim artik evde ciddi ciddi deliricem o derece.. dark and light yükledim taa 2005de girmistim ama cikmistim direk ekran karti sorunu fln vardi bide swgyi birakmazdim tekrar yükledim paralimi parasizmi onu bile cözemedim o durumdayim... simdi direk girecegim oynayacagim güzel oyun ariyorum tercih olarak eve online tarzında bisi ariyorum biktim artik fantazilerden ya icim disim fantazi oldu yokmu böle bilim kurgu sekli falan varda kötüyse fantazide olur napalim ya sonuc olarak oyun ariyorum iste bedava güzel sosyalligi bol ve ACİL LÜTFEN DARALDİM ÖLÜCEM OFFFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Flyff Archlord Cabal Online Florensia Rappelz Conquer Online Maple Story Requiem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 yaw ama aciklamada yapsan :D bide maple story => online mario diilmi o ya yuh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Maple güzel Maple hoş.Ezme çok uzun vadede belki olmasa bile güzel saatler geçirtiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ama ben uzun vadeli bisiler ariyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Anarchy Online beleş oldu ek paketler dışında galiba ona bi bak istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Bende craft olayı düzgün olan savaşmanın yanı sıra mesleklerle uğraşabilceiğim oyun bakınıyordum. ( uo ve talesofdesert hariç ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 anarchy online a +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ya ben girdim anarchy ama tam çözemedim onu geçtim skill fln göremedim hadin onuda geçiyorum yaw uzun vadeli dedikte abi level 200'e kdr kim kasıcak nasil kasıcak :D edit : anarchy oynayan varmi aramizda? belki takilirim pesine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Rising force online güzeldir. robot filan seviyorsan iyidir. pvp si zevklidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Trackmania Nations Düzgün bir sunucu buldun mu kapamak imkansız oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 trackmaniada arabayi duz goturemiyorum ben yahu nasil arabadir onlar devamli dusuyor asagi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 rf veya cabal öneriyorum risinforceu denemedim ama deneyen arkadaslar gercekten begenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Rappelz zevkli midir? Türk oyuncu sayısı nasıldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Cabal online tavsiye ederim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar