Red Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Selamlar Numberone tv de bir kaç defa klibine denk geldim ama ismini görebilmek kısmet olmadı hiç şarkının öncelike söz yok.türkücü tipi olan bi abimiz elinde elektro saz gibin birşeyle calıveriyor.arkada mini etekli kızlar dans ediyo.o kadar güzel bi müzikti ki zaten güzel olmasa kesin ismini yakalayabilirdim :).beğendiğim için kısmet olmuo ya bilen duyan gören yardım etsin artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Kısmet'i hısmet'i geç sende o abi büyük olasılıkla Ahmet Koç'tur onun kliplerine bak youtubedan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Shantel'in o tarz bi video dönüyor çok fazla NR1'da olabilir mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 teşekkür ettim.ahmet koç muş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar