Netcafe Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 annem cantasini caldirdi..kredi kartlari 1 haftaya gelir dediler...o arada annem kartlarimi aldi harcadi harcadi ve harcadi...kartimin limitini yükseltmistim ben lazim olursa diye annemde limiti düsük zannediyodu harcamista harcamis bitmedi diye...fatura gelince kartlari alip bana sevgilerini iletti... yani nedir...oyuna gelemiyorum :( Sislide oturuyorum her yere gelirim istanbul icinde beraberce account actirsak nakit versem falan öle bisiler yapsak kabul eden varmi acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erkanb007 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 dostum bende sanal karttan almak ıstıyorum egerkı mazalarda bulamasssam acaba sanal karta taksıt oluyormu oluyorsa yaparız bı seyler :D senın sorunuda tam anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 sanal karta taksit olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erkanb007 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 valla oyleyse cok guzel olur hep beraber başlarız 23 yada 24 unde :D ama sabıt bı topık goremedım herkezın nerde baslıyacagı hakkında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Ulan Emre gene çıktın ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 %20 faizle kredi kartından işlem yapılır sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erkanb007 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 karaborsamı var bu kartlarda ne iş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 deno bi cek git ya :D magazalarda bulamiyicam hissinde oldugum icin buraya basvurdum bi kac yere sordum ön siparisle getirmisler bi kac tane bitmis bile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar