Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Age of Conan: A Reward from the King

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oyunda mount okadar pahalı değil anladığım kadarıyla, gerçi 40larda nekadar para yapıyorsunuz onu bilemiyorum ama. Basic riding skill 1 gold, atın kendisi 2 gold. Daha sonra epic riding felan var +300 health veren epic horselar var pahalıya.
Mesaj tarihi:
Darksun said:
Oyunda mount okadar pahalı değil anladığım kadarıyla, gerçi 40larda nekadar para yapıyorsunuz onu bilemiyorum ama. Basic riding skill 1 gold, atın kendisi 2 gold. Daha sonra epic riding felan var +300 health veren epic horselar var pahalıya.

atın 2g olduğuna eminmisin ben en son en dandiğini 10g a aldım

para çok zor 0-80 kasıp gold göremeyenler var
Mesaj tarihi:
ayrica 40 lvl deki binek train 1 g 80 lvl deki 100 g yani 80 lvl de 150 g at 100 g train 250 g gerek ve para kazanmak su ana kadar cok zordu bundan sonra yani 39 lvl deyim bundan sonra kolaylasirmi bilmem ama suan bile 1 gold train 2 gold at icin olan 3 gold u toplamam bile imkansiz duruo 33 gumusum var
Mesaj tarihi:
önceki 4 sayfayı acelem olduğu için okumadım da, betaya başvuran herkese gelmiş sanırım ?

veya ben beta kazanmışım bir ara da haberim olmamış.
Mesaj tarihi:
allahım yaw bi insanın işi bu kadar mı ters gider...early access keyim, early access olayı kapandıktan sonra elime geçti o nedenle giremedim. preorder verdigim yerde bonuslar yoktu bonus olsun diye başka yerden verdim. ben verdikten sonra preorder key kalmadıgını söylediler bonuslarıda alamadım. neyse dedim oyunda alırız nolcak dedim şu gold olayına bakılırsa alırım 3 ün 1 ini...:X
  • Yeni Oluştur...