Fly Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 5 gündür oynamıyordum sınav cart curt diye, kafa dağıtayım dedim server kapalı. BLIZZARD ABV. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 dark bağlantılarını kullansın, açtırsın vardır kesin yüksek makamlarda tanıdığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 mkay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 aoc nasıl peki , kaçında çıkıyor bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 4te açılacaktı 7ye uzatmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Fly said: aoc nasıl peki , kaçında çıkıyor bi de 23 mayısda açlıyor ama 1 ay test amaçlı görülcek server.Hahaha wow son 2 günü tadını çıkarın 2 gün sonra yalan olucak 3.5 yıllık WoW dünyası hehehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ahah aoc mu wowun tahtını sallicak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 zor sallar bence de , baydım ben de wowdan. sınavım varmış zaten çıktığı günden sonraki hafta, tüh ;_; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 slayer77 said: Fly said: aoc nasıl peki , kaçında çıkıyor bi de 23 mayısda açlıyor ama 1 ay test amaçlı görülcek server.Hahaha wow son 2 günü tadını çıkarın 2 gün sonra yalan olucak 3.5 yıllık WoW dünyası hehehehehe barbar conan gelip wow serverların fişini mi çekiyor ? >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ZaugnaKhaldun said: 4te açılacaktı 7ye uzatmışlar hay. derse başlayayım madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Sparkcaster said: ahah aoc mu wowun tahtını sallicak :) sarsmaya başladı bile blizzard gtü 3.5 atıyor öyle Exp çıkarmalıki yerini garatilesin bc gibi hayal kırıklığı yaşarsa yazık olur wow'a.Şuanda bütün oyun sitelerinde 1. numarayı Conan ele geçirmiş durumda ve wowda da conanın çıkışını bekleyen ciddi bir oyuncu kitlesi var ki conanın dışında beklen bir çok oyuncu var.neyse amaç kapıştırmak değil zevk ve renk meselesi sonuçda bende çok çok uzun süre wow oynadım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Yahu şöyle argümanlarla gelmeyin. Bir söylesene şu "birçok" siteyi bize :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 fsddf biraz AoC official forumlarına bakayım yorumlar nedir falan diye. funcom kendine o kadar güvenmiş ki dışarıya kapamış forumları : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 çıktığından beri oynuyorum wow'u, cuma günü fellik fellik aoc paketi aricam. baydı wow <.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 yabancılar haykırıyor !!! wow serverları barbar conanın ayakları altında eziliyor !1 ::o::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 AoC hic bisey yapamaz WoW'a. Ben de oynarim belki bi sure AoC, ama WoW'a bisey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Xo said: yabancılar haykırıyor !!! wow serverları barbar conanın ayakları altında eziliyor !1 ::o::o bu topic e bu yakışır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar