Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kil'jaeden the Deceiver

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben Gangren'e katılıyorum bu random faktörler konusunda. Chromaggus mesela hoş bir bosstu o açıdan :). En azından ilk zamanlarda merak ediyodum bu hafta ne çıkıcak diye :)
Mesaj tarihi:
Bosslari iki gunde 28 saat raid yapan guildlere gore tune ederlerse bu oyunu oynayan kalmaz.

KJ ile ilgilide pek uzun surmez inmesi max 2 gune iner eger ki "anhk up" demezse %1 den sonra tabi. Ama ben bekliyorum oyle bi hayvanlik acikcasi. End game bosslarin 20+ dakkalar enrage suresi oldugu icin genelde bu combatta uzayabilir bi sekil. Su an %30 lara filan indirmek kisa suruyor.
Mesaj tarihi:
Muruyla KJ çok sağlam bir nerfden geçmezse gerçekten küçük bir azınlık kesebilecek sadece.

Muru phase 2 da 32k dps gerekiyor sanırım.

KJ'da da ben öyle birşey bekliyorum açıkçası 1% deyken ENRAGE olsa çok tatlı olur
Mesaj tarihi:
Kil'jaeden kesilsin sunwell nerfi basar blizztard :D

Kalecgos'un arcane damage debuffunu azaltır.
Brutallus hit point azaltır.

falan filan :P
Mesaj tarihi:
Xo said:
Kil'jaeden kesilsin sunwell nerfi basar blizztard :D

Kalecgos'un arcane damage debuffunu azaltır.
Brutallus hit point azaltır.

falan filan :P

kesinlikle basar. stratejisi o zaten. iyi guildler işini bitirince herkes kesebilsin diye nerfliolar.
Mesaj tarihi:
oha miraul la ayni anda yazmisiz. ss deki totemden ve icondan horde guild oldugu belli. her ne kadar nefret etsemde buyuk ihtimal ss sk dan diye bir tahminim var. isallah oyle birsey olmaz su kapitalist durrukler oyle parayla siteyle basari olmaz onu anlarlar sdf
Mesaj tarihi:
Cons,aehaehaeheha,ehehehaeh,HEAEAEHEHAHEAEHAEHAEH

bide
nihilium bu akşamlık bırakmış raidi,sk hala devam ediyor.
öle %4 e getirseler devam ederlerdi bence
skdada %4 olcak bossta,adam screen shot alcak yollucak birisine yada kendisi editleyecek fln
sanmıyorum öle bişi oalcağını.
yani bencede fake
  • Yeni Oluştur...