Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 aslında Kil'jaedenın bir eli yağda bir eli balda . o yüzden böle güçsüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 evet aşşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık o yüzdende kesilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Lorrotar said: hee abi 60 dk olsun.hatta 30 dk sonrasında devre arası diye yazı geçip bosslar mola istesin. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Ben Gangren'e katılıyorum bu random faktörler konusunda. Chromaggus mesela hoş bir bosstu o açıdan :). En azından ilk zamanlarda merak ediyodum bu hafta ne çıkıcak diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 deux vox ne mal bir guilddir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Bosslari iki gunde 28 saat raid yapan guildlere gore tune ederlerse bu oyunu oynayan kalmaz. KJ ile ilgilide pek uzun surmez inmesi max 2 gune iner eger ki "anhk up" demezse %1 den sonra tabi. Ama ben bekliyorum oyle bi hayvanlik acikcasi. End game bosslarin 20+ dakkalar enrage suresi oldugu icin genelde bu combatta uzayabilir bi sekil. Su an %30 lara filan indirmek kisa suruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Muruyla KJ çok sağlam bir nerfden geçmezse gerçekten küçük bir azınlık kesebilecek sadece. Muru phase 2 da 32k dps gerekiyor sanırım. KJ'da da ben öyle birşey bekliyorum açıkçası 1% deyken ENRAGE olsa çok tatlı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 o nerf ler zamanla gelecek zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Kil'jaeden kesilsin sunwell nerfi basar blizztard :D Kalecgos'un arcane damage debuffunu azaltır. Brutallus hit point azaltır. falan filan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Xo said: Kil'jaeden kesilsin sunwell nerfi basar blizztard :D Kalecgos'un arcane damage debuffunu azaltır. Brutallus hit point azaltır. falan filan :P kesinlikle basar. stratejisi o zaten. iyi guildler işini bitirince herkes kesebilsin diye nerfliolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Nerfi takip eden zamanlarda da itemları kızılay aracılıgıyla herkese dagıtıyorlar (BKZ: Badge vendor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 http://img205.imageshack.us/img205/6070/kiljaeden2xv6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 oha miraul la ayni anda yazmisiz. ss deki totemden ve icondan horde guild oldugu belli. her ne kadar nefret etsemde buyuk ihtimal ss sk dan diye bir tahminim var. isallah oyle birsey olmaz su kapitalist durrukler oyle parayla siteyle basari olmaz onu anlarlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 %99 fake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Zannetmiyorum gerçek olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 deux vox %34 gosterdi abi. nihilum degil sk bu desek yok mu bir ajan felan? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Last Resort bu fsdfd pis sallarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 nihlathak said: %99 fake %1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Yalnız innuendo'nun koyduğu resimde KJ nah yapar gibi çıkmış bir de surat ifadesi imba xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ya alakasiz olacak ama, o resimdeki framein ismi neydi? zamaninda kurmustum ayarlarini yapamamistim da silmistim.. hala cok hosuma gidiyor, kurasim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 kil jaeden the receiver http://image.ec21.com/co/p/plutecom/img/oimg_GC01878506_CA01896128.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 belametrene tikladim hatta abandim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Cons,aehaehaeheha,ehehehaeh,HEAEAEHEHAHEAEHAEHAEH bide nihilium bu akşamlık bırakmış raidi,sk hala devam ediyor. öle %4 e getirseler devam ederlerdi bence skdada %4 olcak bossta,adam screen shot alcak yollucak birisine yada kendisi editleyecek fln sanmıyorum öle bişi oalcağını. yani bencede fake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Pff biraktik bizde, olmek istemedi bugun bariz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar