Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kil'jaeden the Deceiver

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Itemların linklenebilmesi için battlegroupta en az 1 tane bulunması gerekiyor bildiğim kadarıyla.Kj dropları linklenebiliyorsa kesilmiş olabilir de ama.. pff kafam karıştı, kestiklerine mi işaret bu şimdi:S
Mesaj tarihi:
sk da onu yazan bilmiyormus isi. itemleri gorebilmek icin o itemlerin o serverda aktif olmasi lazim. .mpq dosyasindan item id sii alip nasil yaptigini bilmiyorum ama bir sekilde server a query yapip goruyorlar itemi (mmo champion ve world of raids felan genelde lvl 1 charla yapip ss alirlar boyle). biz atlas da felan denedigimizde paso dc oluyoruz tabi serverda birinde drop olmadigi surece.
Mesaj tarihi:
mobun serverda olup olmamasi onemli degil, item in blizz tarafindan aktif edilmesi onemli. ha tabi mob aktifse yada satan npc aktifse o zaman o itemlar %100 aktif olmustur o serverda.
Mesaj tarihi:
Kendi realmımda kodu oyun içinde linklemeyi denediğimde sadece adını görebiliyorum. Statları görmek için üstüne tıklandığımda item bilgisi alınmaya çalışıyor fakat görüntülenemiyor. Magtheridon'da denediğimdeyse statları görebildim. Biraz tuhaf ^^ Ayrıca evet hala sunwelldeler.

KOD: /script DEFAULT_CHAT_FRAME:AddMessage("Shift-click this to place a link into a chat message: 124cffff8000124Hitem:34334:0:0:0:0:0:0:0124h124h124r");
  • Yeni Oluştur...