CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Güzel maç olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Malouda'nın motorsiklet dükkanı var Fransa'da galerimsi bşi,Malouda'yla ilgili bi pozisyon olursa onu da söyler banko diim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 motor malouda falan demesinde hatayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 zaten maçın heyecanını törpüleyen adam o salak ilker yasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 şu star tv ne zaman dogru duzgun spikerler bulacak acaba. hayır bu adamların ozellikle mi boyle sacmalamalarını istiyolar diye düşünmüyo değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 çekemiyonuzmu beyler hayırdır?çarptı geldi,önüne düştü,balına vurdu filan? 2 tane daha atalım da bu yarı madem balına diye kalmasın akıllarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ilker yasin efsaneleşiyo . sipiker ronaldoya kanatları olmadan uçuyo diyebilriz fln gibi bişey dedi ilker yasinde o kadarı abartı olur dedi mal herif eheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 said: -ronaldo drogbaya ben senden daha iyiyim diyor ama drogba da ronaldoya ben dünyanın en iyisiyim diyor. sence hangisi en iyisi? -e otoriteler vıdı bıdı vıs vös said: -.... -.... -bana katılıyor musun? -evet....sana katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Lorrotar said: çekemiyonuzmu beyler hayırdır?çarptı geldi,önüne düştü,balına vurdu filan? 2 tane daha atalım da bu yarı madem balına diye kalmasın akıllarda. Oha hırs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 üstün alman teknolojisi ballack nedir ya, ertem şener iyice aştı kendini bugün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Spikerle ilker yasin şaka gibi harbiden. Dayanamadım kapattım maçı, bu kadar mı rezil anlatılır bir maç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 manu garanti kitlicek 2 tane 3-1 biter maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 "-ronaldo için kanatsız uçabilen tek insan diyebilir miyiz hocam? -o biraz mübalağ olur." ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 manchester'ın golü çok güzeldi, 2-3 tane de çok net kaçırdılar. chelsea çok ezik ve bala bir gol attı, alırlarsa kupayı üzülürüm valla, manchesterın hakkı bence kupa bu oyunla, chelseali oyuncular çok ezikler, zaten rusyada da pek sevilmiyorlar anlaşılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HosH Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 chelsea oynayamıyor zaten oyun hep kendi yarısahalarında... ronaldo gene herzamanki gibi surpriz olmazsa united alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 said: -gökyüzüne baktı annesini gördü. -o vurmadı diye küstü. -ben nasıl attırdım o golü dedi geldi gol attırdı bunları ekşiden çaldım eheh, bulunsunlar bu topakta da, sonra arşivime eklicem eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ilker tahsin aklıma geldi valla. Yavuza helal olsun yani Dediği kadar varmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 essien rakip savunmayı iskambil kağıdı gibi dağıtmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ahaha.. Tiribünde gs bayrağı gördüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Tevez'e Arjantin neyi dedi bi 15 sn önce? Kaçırdım kesin bomba bşi dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Salak bir spikere sahip bir maç . Biri şu herifi vursun ya. Aslında İlkercim de çok saçmalar ama bugün 5 6 kez saçmaladı. Şimdiye 90 100 olmalıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 makalele herkesi dövdü ama sfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Ferguson'a manutd'nin etten kemikten yapılmış nefes alan sakız çğneyen canlı heykeli dedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Adam bunları doğaçlama söylüyor olsa ciddi yaratıcı komik adam dicem de,1 ay önceden kagıtlara yazıp ordan okuduğunu çok belli ediyor denyo.Bu arada maç bitti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ulan ne goller kacti uzatmada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar