LastManStanding Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 evet varmıdır paticikte biletini almıs olan? sanırım biletler tükenmiş(oha hemde 2 ay once).aslında bu sene gitmeyi çok istiyordum ama işte yazın müsait olup olmucağımız belli olmadığı için önceden bilet almadık(arkadaş yüzünden) ve biletler cok önceden tükendi.ulan bi daha nerde izliycez at the gates i obituary yi iron maiden ı, kafamı s.kim arkadaşın aklına uyduk alamdık zamanında.seneye de bunalr tekrar gelmez be ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 bilet fiyatları nasıldı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 6-7 ay önce 99 mu 109 euro mu neydi gayet de uygundu edit: şimdi karaborsada 350+ euro olmuş vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Evet, biz 3 ay önce falan alacaktık da, malesef benim kartta limitin dolmasına az kaldığından dolayı sonraki ayı bekleyelim dedik arkadaş ile, out of stock oluverdi sonra, yalan oldu bu senelik WOA. Seneye 20th Anniversary olacak, çok daha bomba olabilir line-up, bu senelik yüğtüpe eklenecek olan videolarla falan idare edeceğiz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 bu sene doluyum ondan gidemedim ama gruplar fena değil üzüldüm. neyse seneye giderim 3 senede 2 kere yeterli oran adsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 E evet abi, kıskandırmanın da bi dozu vardır lan sdhfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Banlayın şu herifi =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 para var huzur var :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Vesselam 2 bilet alacak para var da, tanesine 350+ euro vermek zor, üstüne bilet dışında masraflar var sdfs. Seneye artık, 20th anniversary bomba gibi olur umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleazy mind Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 sen türkiye'de bir festivale iron maiden getir, bak bakalım biletler ne kadar zamanda tükeniyor :D hoş bizim öyle festivali kaldırabilecek alanlarımız yok. hadi festival alanı çok da diyelim ki getirdin maiden'ı, nerde çıkarıcan? adamlar haklarıyla festival yapıp, çatır çatır kazanıyorlar paralarını. sonuna kadar helal olsun. ben vermiyorum parayı tabii, ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar