Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wacken 2008

LastManStanding

Öne çıkan mesajlar

evet varmıdır paticikte biletini almıs olan? sanırım biletler tükenmiş(oha hemde 2 ay once).aslında bu sene gitmeyi çok istiyordum ama işte yazın müsait olup olmucağımız belli olmadığı için önceden bilet almadık(arkadaş yüzünden) ve biletler cok önceden tükendi.ulan bi daha nerde izliycez at the gates i obituary yi iron maiden ı, kafamı s.kim arkadaşın aklına uyduk alamdık zamanında.seneye de bunalr tekrar gelmez be ...
Sosyal ağlarda paylaş

Evet, biz 3 ay önce falan alacaktık da, malesef benim kartta limitin dolmasına az kaldığından dolayı sonraki ayı bekleyelim dedik arkadaş ile, out of stock oluverdi sonra, yalan oldu bu senelik WOA. Seneye 20th Anniversary olacak, çok daha bomba olabilir line-up, bu senelik yüğtüpe eklenecek olan videolarla falan idare edeceğiz sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
sen türkiye'de bir festivale iron maiden getir, bak bakalım biletler ne kadar zamanda tükeniyor :D

hoş bizim öyle festivali kaldırabilecek alanlarımız yok. hadi festival alanı çok da diyelim ki getirdin maiden'ı, nerde çıkarıcan?

adamlar haklarıyla festival yapıp, çatır çatır kazanıyorlar paralarını. sonuna kadar helal olsun. ben vermiyorum parayı tabii, ondan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...