Gkgokhan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 [video]http://uk.youtube.com/watch?v=KA2B5X0LhMY?feature=oembed" width="459"> Göremeyenlere Direk Link watch?v=KA2B5X0LhMY Çok fazla yazı yazma ihtiyacı duymuyorum.Ve ilgili linklerede sizi yönlendiriyorum. " Britain's Got Talent " - Programın İsmi İzlenesi Videolar. Britain's Got Talent - Connie Bri~ - Charlie Green Bri~ - Andrew Johnston Bri~ - "Strike" [Amanda'nın tepkisi manyak] Bri~ - Donald Bell [Ayna karşısına geçin ve ne kadar şanslı olduğunuza bakın. Bri~ - Christine and The Sheep Dns İstenlerede "Ev Yapımı Dns" 208.67.222.222 208.67.220.220 Arkadaşlar Youtube için Dns değiştirmeye üşenen varsa ; Daily Motion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 İyiymiş ya bu programı tanıyordum da izlemediklerim çıktı yazdıklarından Da koyuna üzüldüm açıkçası giydirilmiş falan maymun olmuş o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Açılmıştı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 taklitler aslını yasatır herzaman. burda başlıkta sanırım kanıt niteliği taşıyor. Ama hakkını yememek lazım güzel bir şov olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 bloody brilliant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ahaha süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 ordaki bi adam jurideki american idoldeki adam deil mi yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 leyn arkaya muzik falan koymuslar. gozlerim doldu aglicaktim yemin ederim. zaten cok duygusalim bu gunlerde. hatta ben agliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 DiadanLocke said: ordaki bi adam jurideki american idoldeki adam deil mi yav? Simon işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Bu herifin en azından suratı, ağzı, burnu falan var. O açıdan MJ'dan biraz önde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Michael Jacksonin sadece sol bacagi bile bu adama takar, gecin bu isleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Britain Got Talent'in hepsini izleyin abi inanilmaz bisey Ve evet bunun ben de hastasiyim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Ha bu arada MJ ile karsilastirilamaz tabi ki sacmalamayin lan euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 o amandayı bulun bana evlenecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 FAIL videosu: http://www.youtube.com/watch?v=r1E6EbVBe88 Beni benden aldı. Bu da Amerika'dan süper bir video. http://www.youtube.com/watch?v=eInAfIkjARw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar