Sam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 ssj4songoku said: Fakat seride beyenmediğim bir şey var, ki beyenmediğim tek şey sanırım. Hmmm nasıl söylesem, günlük hayat'da geçen olaylar sanki çok iyi yansıtılmış(tamam bu biraz acayip oldu). O kadar iyi yansıtılmış ki bazen uykum geliyor. Bildiğin günlük hayattaki bazı sıkıcı rutin veya normal şeyleri direk yansıtmışlar. En azından bana öyle geldi :( valla ilk iki bölüm hayli sıkıcıydı benim için, (hele ikincide çocuğun temelsiz ısrarının deli etmesi iyice baydı) üçüncüde konu daha ilginç ve tutarlı olduğundan o kadar sıkmadı. ama hepsinde de 10-15dk seyredip, durdurup bırakıyorum öyle. birşeylerle uğraşıyorum, sıkılma hissi geçince devam ediyorum. araya serpiştirilen manzaralar mı desem, başrol dialoglarının zaman zaman "neden bahsediyorsun sen?" dedirten dialogları mı desem, her nasılsa bir düşük yoğunluk hissi var. geri kalan bölümler ilk ikisi yerine üçüncüye daha çok benzer umarım. hani başladığımı yarım bırakmama adetim olmasa bırakırdım ama neyse artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 biraz kitabı okuyanlar için hazırlanmış evet sam. Kitabın çevirisi bir okursan herşey çuk diye yerine oturuyor. bide bunun yeni bölümü ne zaman çıkacak yaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 3. film ile 4. film arasında 4 ay vardı. DVDler arasında da herhalde o kadar süre olur =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 boxtorrents.com dan muziklerini indirin, benim favori anime playlistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Animated film: Void Shrine Director Shinichi Takiguchi Studio ufotable Released May 24, 2008 (Theatrical) December 17, 2008 (DVD)[4] Runtime 50 minutes 17 aralik ta dvd si cikacak, az kaldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 4. film dvd trailer çıkmıştı iyi hatırlattın :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Ooo güzel az kalmış baya.Keşke şu aralıklar biraz daha az olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 İlk 3 filmden sahnelerle hazırlanmış Oblivious PVsi. Hala seed varken kaçırmayın :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 harbi uzxun zamandır bekliyorum... Toplam 7 film olcak demi bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Yep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 gg/takajun - Kara no Kyoukai - 04 Akşamım şenlendi <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Benimkini de şenlendirdin hmn indirelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 sıkıcı geldi bu bölüm biraz ama previewde bi sonraki çoşacakmış gibi gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 yine klasik cizgileri tasimasi yetti benim icin, bir saheser degil ama orjinalligi yetti. Simdi, bu bolumun soundtrack i lazim bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 draedan said: yine klasik cizgileri tasimasi yetti benim icin, bir saheser degil ama orjinalligi yetti. Simdi, bu bolumun soundtrack i lazim bana :D çıktı .ıktı bulamazsan ö.m. at torrent linki verem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Bence baya güzel bir bölümdi bide plottan birkaç şeyi açıklaması iyi oldu.Bir sonraki bölümde baya bi action izleyeceğiz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Bence de güzel bölümdü. İyi background info verdiler. Çizimler her zaman ki gibi çok iyiydi. bir sonraki bölümde de bol bol ekşın verdiler mi harika olur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 5. DVD ye saatler kala dınınının http://www.youtube.com/watch?v=bzjTtNbbQVU&feature=channel_page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Gene soundtrackler harika olacak diyor bu trailer.Animasyon vs. ya hakkaten çok kaliteli bu yapım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 gg/takajun - Kara no Kyoukai - 05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 5. Film başyapıt olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 bir turlu dl etmiyor ki duzgun torrent den :( direct download link goren olursa pm lesin lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Kaede'nin verdiği linkten indirilebiliyo. hatta şuanda inmekte bana. bitince 4 ile 5 i beraber izleyeceğim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Kaede said: 5. Film başyapıt olmuş +1 başım döndü resmen izlerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 ofisten erken cikiyorum sirf seyredebilmek icin :D umarim bitmistir dl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar