Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Fazla vaktim yok ama bu haberi sizle paylaşıyım dedim. Kara no Kyoukai'nin ilk DVDsi çıktı ve çevirildi. Kara no kyoukai ne derseniz Nasu'nun Tsukihime ve Fate Stay Night'dan önce yazdığı roman. Nasu evreninin ilk tohumları burada atılıyor. Tsukihime ve Witch on the Holy Night da kullanılan bazı karakterlerin de archetypeları burdan. Kahramanımız Ryougi Tsukihime deki Shiki gibi çift kişilikli bir katil. Aynı Mystic Eyes of Death Perception yeteneğine de sahip. Ufotable da güzel bir iş çıkarmış animasyon konusunda. Akşama uzun bir review yazarım vakit bulursam. Herkese şiddetle tavsiye ediyorum. Gerek anlatımı, gerek karakterleri, gerek atmosferi, gerek dünyasıyla sizi kendine bağlıyor. Ayrıca Nasuverse'e girmek istiyenler için iyi bir başlangıç. İzleyip anlamak için Tsukihime veya FSN izlemiş olmak gerekmiyor. İkinci filmin DVD'side temmuzda gelicek yanılmıyorsam. İyi seyirlergg - Kara no Kyoukai DVD - 01
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 fate stay night ne kadar ilgimi çektiyse tsukihime de o kadar baymıştı, nasuverse konusunda çekinceli kaldım öyle. :S
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Fanlar arasında "There is no Tsukihime anime" diye bir laf vardır, kimse sevmedi onu yani yanlız değilsin. Oyun anime karşılaştırması yaparsak ne Tsukihime nede Fate Stay Night oyunlarının yanına yaklaşamazdı zaten. Ama Kara no Kyoukai başlangıç için gerçekten güzel bir deneyim.
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Şimdi bitirdim izlemeyi. Çizimler özellikle çok hoşuma gitti. Sanki Byousoku 5 Centimeters'ın daha karanlık action hali gibi olmuş çizimler. Ayrıca müzikler de hoş olmuş. Tsukihime'deki hayal kırıklığından eser yok şu ana kadar.
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 çok sessiz bir bölümdü yaf... Yanlız bu shikinin death perception (yanlış yazıyorum demi) baya imba olmuş gibi. Ben hala melty bloodun çkeilmesini istiyorum. more type moon anime pls..
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mystic Eyes of Death Perception tam ismi. Super natural, at will ability. Arcuied de Mystic Eyes of Enchantment var mesela dominate atabiliyor. Zaten prologue gibi birşey sayılırdı ilk film (gerçi kronolojik olarak ilerlemiyor roman, ilk filmde hikayenin başını anlatmıyor). İlk filmden karakterleri, atmosferi ve genel havasınını iyi yansıtmışlar. Ufotable dan bu kadar iyi iş çıkartmasını beklemiyordum şahsen. Bu sırada Tsukihime den habersiz kara no Kyoukai izleyenler için Shiki nin instant kill çekmesinin sebebi gözleri. Mystic Eyes of Death Perception, Shiki'nin herşeyin ölüm hatlarını görmesini sağlıyor. Elindeki hançerle bu hatları keserek var olan herşeyi sonsuza dek öldürebiliyor (istisnalar var tabi)
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 valla konu namına bir halt anlamadım, anidb tanımından biraz birşey öğrenebildim ancak. sonraki bölümleri de seyretmek lazım herhalde, biraz "abi olayımız nedir şimdi?" gibi kaldım doğrusu.
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Kronolojik ilerlemiyor çünkü. Bu hikayede aradan bir kısımdı. Prologue bölümü böyle yapmak ne kadar akıl karıdır bilemem de tamamiyle Nasu'nun suçu. Ufotable gene orjinale sadık kalmış Bkz. romanın ingilizce çevirisi http://www.baka-tsuki.net/project/index.php?title=Kara_no_Kyoukai
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Günlerdir dinliyorum dedim niye paylaşmıyorum >: OST 1 + ED Single Çok çok çok güzel OST. ED şarkısı Oblivious ta loopa konulup gün boyu dinlenicek kadar bağımlılık yapıyor.
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Çıktıktan 5 dakika sonra torrenti paticik forumlarında dınınının Episode 2 torrent
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Mymenclave Conclave & Mendoi çevirilere başladı, bekleyebiliyorsanız onlardan takip edin diyorum ben.
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 gg için çeviri yapan kişi TakaJun yani Tsukihime, FSN, KnK romanı çevirilerini yapan adam. Nasuverse konusunda ondan daha iyi ingilizce çeviri yapabilecek adam yoktur. gg RAW'ını ayrı bir kaynaktan alıyor, pub torrentlerden değil o yüzden de çok daha hızlı geliyor. Uzun lafın kısası gg-takajun indirin. Diğerleri yanına bile yaklaşamaz.
Sam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 ne yalan söyleyeyim, sıkıldım birkaç yerde böyle pause yaptım bıraktım, sonra devam ettim filan. hiç sarmadı ama başlamışken devamını getireceğim herhalde ileride açılır diyerek. oo joji nakata damardan girdi en sonda, ilgimi daha çok çekti bir anda. :P
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Çök güzel bölümdü. Sorunlu aşk konsepti her zaman ilgimi çekmiştir. 2. bölümde bunu çok güzel işledi.
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Episode 3 Torrent Acil hddde yer açmam lazım
Theghosthand Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 İlk bölümü uykulu izledim.Ne konuşuyor lan bunlar dedim saniyesinde animedeki herif ''ne diyonuz öyle'' dedi.Aha dedim bi malak ben deilmişim. Neyse güzele benziyor izlerim ben bunu
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 3. bölüm güzel uyarlanmış asagami fujino'ya yakumon'un sesi süper gitmiş. 4. bekleyecez artık
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 3. bölüm gerçekten güzeldi. Çok hoşuma gitti. Fakat seride beyenmediğim bir şey var, ki beyenmediğim tek şey sanırım. Hmmm nasıl söylesem, günlük hayat'da geçen olaylar sanki çok iyi yansıtılmış(tamam bu biraz acayip oldu). O kadar iyi yansıtılmış ki bazen uykum geliyor. Bildiğin günlük hayattaki bazı sıkıcı rutin veya normal şeyleri direk yansıtmışlar. En azından bana öyle geldi :(
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 kafam karisti : http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=animelist&adb.search=Kara+no+Kyoukai&uid=&pass=&do.search=search burada birsuru degisik isimli cikiyor, hangisini seyretmeli. hepsi movie olarak geciyor, kisa seri degil sanirim bunlar ?
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Roman 7 chapter, anime e 7 film olarak geliyor. İlk film http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=4932
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 ilk 4 yayinlanmis japonyada, 5. 16 agustos da cikacakmis. 4. henuz subli versiyon yayinlanmadi sanirim.
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 4'ün henüz DVDsi çıkmadı da ondan. O tarihler vizyona girme tarihleri. İlk 3'ün DVDsi çıktı onlarda çıktıktan sonra 1 gün içinde falan çevrildi.
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 dvd ne zaman cikacak 4. nun haber yok mu halen ? az once ps3 de 5.1 le seyrettim ilk 3 bolumu, bayildim yine. Muzikler, seslendirme, cizgi, atmosfer.. bu tarz neler var, onlari arastirayim 4. beklerken.
cakeonroof Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 yeni izledim ben de.pek guzelmis.tarza yakin oav seri movie falam tavsiye edin burdan pls.
Öne çıkan mesajlar