Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sigarayı Bıraktım | Mı Acaba ?

Baluu

Öne çıkan mesajlar

Bu işin püf noktası kesinlikle 1 tane bile sigara yakmamak. İstersen 5 sene bırak, hiç farketmez. Ben 3 ay bıraktım tekrar başladım, 6 ay bıraktım tekrar başladım, en son 8 ay bırakmıştım , bu sefer kesin bıraktığımı düşünürken, sigara yasağı çıkmasına yakın tekrardan başladım :) Galiba ben bu sigarayı hiç bırakamıcam :P
Sosyal ağlarda paylaş

babam 5 ay önce sigarayı bırakmış.. benim bi iki gün önce haberim oldu. :D
bu sigara işi bırakacam demekle olmuyo genelde, kimden duyduysam olay genelde benzer şeylerden ibaret.
babam bir gün yolda yürürken sigara yakmış bi tane, 2 dk sonra nefesi tıkanır gibi olmuş, kaldırmış atmış sigarayı ve paketini, ondan sonra da içmemiş.
sigara anca bu şekilde bırakılıyo sanırsam, çoğu kişiden buna benzer şeyleri duyuyorum :D
Sosyal ağlarda paylaş

3 gün 2 saat 30 dk olmuş, 1 tane sigara içtim bu süre zarfında..

Valla biraz sinirliyim aslında, ev içi davranışlarım normal fakat, daha basit sinirlenip bir anda kendimi bağırırken buluveriyorum.. Kontrol etmeye çalışıyorum, umarım bu iş uzun sürmez...

Tabi, sigarayı madem bıraktım, kendimi yeme içmeye verip kilo almaya da çalışıyorum..

Belirli spor hareketleri ve koşu üzerine yoğunlaştım ( ciğerin çektiği kadar ). Ancak beslenme konusunda, pek bir bilgisizim efenim..

Hangi tür besinleri ne kadar ne kadar tüketmeliyiz..

Aslında vücudun günlük ihtiyaçları nedir diye sorsak daha basit olur, ona göre ne yiyeceğimizi çıkarırız zaten di mi :D
Sosyal ağlarda paylaş

abi sen bırakır mısın bilmem de ben bu sigara bırakma olayından baya karlı çıkıyordum bi aralar. Arkadaşın teki her hafta düzenli olarak sigarayı bıraktım die geliodu ben de gel hadi idaaya girelim diodum 1 ay içmiceksin falan eleman 1 hafta sora başlıordu tekrardan.
Sosyal ağlarda paylaş

benimde şöyle bir sorunum var :)

haftada 2 paket sigara alırım ama sadece bilgisayar kullanırken içiyorum.dışarda temiz havada iç deseler içemem ya da 3-5 arkadaş toplanalım herkes sigara içsin bu türde ortamlarda da içemiyorum..pc kasasının sesini duymadan 1 tane bile sigara içemem :)

bazen abartıp 2 paketi 4-5 günde bitirebiliyorum ama gidip yeni paket almıyorum 2-3 gün hiç sigara içmediğim zamanlar oluyor..haftasonu sabah 2 saat içersinde 2-3 sigara içmişsem akşama kadar bir daha sigara içmiyecem diyebiliyorum.

bu sorunu 2-3 arkadaşıma anlattım hepsinin tepkisi OHA olm sen istesen saniyesinde sigarayı bırakabilirsin!!! oldu ama bırakamıyorum bir türlü..

sigarayı nasıl bırakabilirim bi öneriniz var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...