Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WotLK Main Theme Music

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://rapidshare.com/files/116188155/WotLK_main_title.mp3.html

Über olmuş diyorum ben yeni Theme... Şimdiden hastası oldum. 9 dakika 4 saniye kendisi.

Ayrıyetten çeşitli sızıntılar da olmuş Friend & Family Test'ten... Yeni talentlardı, özelliklerdi falan... Druid özellikleri eğer sızıntıdaki gibi çıkarsa çok fen QQ görmeye hazırlayın kendinizi...
Mesaj tarihi:
talentler falan yasamaz nasıl olsa fazla da, bu muzik wotlk trailer'da calan muzik mi? insallah odur ben de hastasıyım cunku, baslarının ozellikle.

yok o değilmiş bildiğimiz theme'miş bu. tbc ile editlemişlerdi, yine mükemmel editlemişler vallahi. benim dediğim kısım da biraz daha yavas bi tempoda geciyor sarkının ortalarında. fülütle kısım. ulan müthiş be.
Mesaj tarihi:
ya ama bunların erkenden sızması cok kotu oluyo. ben ilk wotlk kurdugumda o login ekranında duysam cok daha buyuk keyif alırdım herelde :)
tbc'de oyle olmustu keza.
Mesaj tarihi:
heh ben tbc betaya girdiğimde duymuştum :p bunu da şimdi duymuş olduk :) tabi oyunu alıp başlıcağımız gün görsek duysak fln daha bir hoş olur.

1-2 aya da, sonunda Arthas'ın tehtidler savurduğu cinematic dayar blizz, tamamdır =)
Mesaj tarihi:

www.youtube.com/watch?v=sNGyxU3G9eA

Alın bakalım size gün itibariyle theme eşliğinde wotlk ssleri ^^
Youtube yasaklı olduğu için aşağıdaki adreslerden birini kullanabilirsiniz.

Begin browsing yazan butonun solundaki adres satırına verdiğim linki yazın.

ztunnel.com
rtunnel.com
Mesaj tarihi:
Sovereign said:
YOUTUBE KAPALI YAAAAAAAAAAAA

KAPATTIRAN ADAMI BULMAK İSTİYORUM.

Eheh üzülme ^^ Verdiğim adreslerden erişim sağlayabilirsin, tek yapacağın linki kopyalayıp açılan sitedeki adres satırına yapıştırmak ve begin browsinge tıklamak.
Mesaj tarihi:
O değil de, Arthas'ı Stratholme'da şu şekilde görecekmişiz;

http://img216.imageshack.us/img216/8456/arthasxi2.png

=p

Ah, oyundaki back'leri şu şekilde yapsalar ne karizmatik olacak... Niye Arthas'a öyle de bize değil, hı?!
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...