Monthius Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 http://rapidshare.com/files/116188155/WotLK_main_title.mp3.html Über olmuş diyorum ben yeni Theme... Şimdiden hastası oldum. 9 dakika 4 saniye kendisi. Ayrıyetten çeşitli sızıntılar da olmuş Friend & Family Test'ten... Yeni talentlardı, özelliklerdi falan... Druid özellikleri eğer sızıntıdaki gibi çıkarsa çok fen QQ görmeye hazırlayın kendinizi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 talentler falan yasamaz nasıl olsa fazla da, bu muzik wotlk trailer'da calan muzik mi? insallah odur ben de hastasıyım cunku, baslarının ozellikle. yok o değilmiş bildiğimiz theme'miş bu. tbc ile editlemişlerdi, yine mükemmel editlemişler vallahi. benim dediğim kısım da biraz daha yavas bi tempoda geciyor sarkının ortalarında. fülütle kısım. ulan müthiş be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 blizzard biliyor trailer, theme olayını valla. helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ya ama bunların erkenden sızması cok kotu oluyo. ben ilk wotlk kurdugumda o login ekranında duysam cok daha buyuk keyif alırdım herelde :) tbc'de oyle olmustu keza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 süper olmuş theme. begendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 heh ben tbc betaya girdiğimde duymuştum :p bunu da şimdi duymuş olduk :) tabi oyunu alıp başlıcağımız gün görsek duysak fln daha bir hoş olur. 1-2 aya da, sonunda Arthas'ın tehtidler savurduğu cinematic dayar blizz, tamamdır =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 www.youtube.com/watch?v=sNGyxU3G9eA Alın bakalım size gün itibariyle theme eşliğinde wotlk ssleri ^^ Youtube yasaklı olduğu için aşağıdaki adreslerden birini kullanabilirsiniz. Begin browsing yazan butonun solundaki adres satırına verdiğim linki yazın. ztunnel.com rtunnel.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 YOUTUBE KAPALI YAAAAAAAAAAAA KAPATTIRAN ADAMI BULMAK İSTİYORUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Sovereign said: YOUTUBE KAPALI YAAAAAAAAAAAA KAPATTIRAN ADAMI BULMAK İSTİYORUM. Eheh üzülme ^^ Verdiğim adreslerden erişim sağlayabilirsin, tek yapacağın linki kopyalayıp açılan sitedeki adres satırına yapıştırmak ve begin browsinge tıklamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 tuylerim bildigin tiken tiken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 O değil de, Arthas'ı Stratholme'da şu şekilde görecekmişiz; http://img216.imageshack.us/img216/8456/arthasxi2.png =p Ah, oyundaki back'leri şu şekilde yapsalar ne karizmatik olacak... Niye Arthas'a öyle de bize değil, hı?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 bişi dicem küfür etmeyinde conan film müziklerine benzemiomu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Küfür edelim bence :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?43,3227085 Burdan devam bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar