g3lbana Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Ben Serverimde Nebula Scripleri Kullanıyorum Ama Guild Deedi İle Guild Kuramıyorum Guild Kurarken Guild Kurulumu Yasaklanmıştır Diye Bir Msj Geliyor Bunu Nasıl Ayarlarım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 .add i_gravestone type t_guild_stone mu ne yapacan type ını olcak[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
g3lbana Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Ya Öyle Konuluyor Ama Mesela Playerler Aldırlarsa Onlar Kuramıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 nebulanın sakatlığı bilemeyeceğim hiç kullanmadım nebula =)[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
g3lbana Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Ya Kimse Bilmiormu Acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 deedler icindeki guildstone'da on=@dclick kismini kaldir sorunun duzelecektir.[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Guildstone ve guildstone deed item scriptlerini bir kez acip baktin mi acaba? Bakmadiysan bir bakiver, deed scriptinden yasaklanmis durumda guild kurmak.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
g3lbana Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Onun Deedlerinin Scp İsmi Ne Acaba Baggio Sölermisin Çok SAOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
g3lbana Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Tamam Buldum Çok Saol DmX Çok Saol Baggio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
g3lbana Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Peki Guild Stone İngilizce Onu Nasıl Türkçe Yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 spheremenu.scp'de olmasi gerek. [menu vs. diye ba$layan guild tarzi $eyler oralarda yazar onlari degi$tiriceksin.[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Dmx zahmett olmassa yapiver :P[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
g3lbana Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Rexx O Kadarda Deil Ben Yaparım Ondan Sonrasını Zaten Yapmaya Başlamıştım Dmx Deedlerin İçinde Dedikten Sonra BeN Kendim Buldum Spheremenu.scp İçinde Oldugunu.Al Eline Sözlügü Türkçeleştir Gitsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar