Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Bütün gece geçti, Bomboş. Bakışlarımızla sustuk. Sustun. Dinledim. Acıdık birbirimize. Zavallı biz. Biz, biz olamadık hiç. Anlattık, anlamadık. Biz yıprandık. Güneş yükselirken, düştük. Hatırlıyor musun Güneşi.. Eridik. Erittik birbirimizi. Ben siyahtım Gökyüzü mavi oldu. Sen beyaz. Kırmızıydı kan. Gördün mü? Bütün gün geçti, Bomboş. Masada kaldın. Cam masamda Yansıdın. Ben siyahtım. Sen beyaz. Ben yanında oturdum. Sen yattın. Masamda bulut olarak kaldın. ki yi yanlis mi yazdim yine ya :S birlesik mi olcakti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 masandaki buluttan yağmur yağdırtmadı ki baluu:( bu açıdan duygulandım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabuk Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 quib.. masandaki bulut beyazdı sen siyah.. masamdaki bulut beyazdı ben ne siyah ne beyaz.. canım arkadaşım.. ya tam siyah ya tam beyaz olabilmenin kıymatini yaşa. bırak hiç bi zaman bi "biz" olmasın. çok arabesk olcak ama yalnız doğduk yalnız ölcez zaten bi "biz" doğamıza aykırı. sen "siz" i eritenleri boşver. Zaten siyahı da hiçbir şey eritemez. öyle işte ki birleşik olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 adamınbiri said: masandaki buluttan yağmur yağdırtmadı ki baluu:( bu açıdan duygulandım... duygulanmış sdfsdfsd !! git başımdan kanka ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 kabuk said: quib.. masandaki bulut beyazdı sen siyah.. masamdaki bulut beyazdı ben ne siyah ne beyaz.. canım arkadaşım.. ya tam siyah ya tam beyaz olabilmenin kıymatini yaşa. bırak hiç bi zaman bi "biz" olmasın. çok arabesk olcak ama yalnız doğduk yalnız ölcez zaten bi "biz" doğamıza aykırı. sen "siz" i eritenleri boşver. Zaten siyahı da hiçbir şey eritemez. öyle işte ki birleşik olcak ben bi "biz" istiyorum ama. "biz"i eritenler benide eritti artık. hiç bi zaman sureklı sıyah olamadım yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabuk Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 o zaman evlen dostum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 belki bi Salı günü kısmetse evlenirim. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabuk Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 bir Salı hala var mı quib?:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 bunların hepsi baluu'nun suçu dökücekti o suyu!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 eyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 yaratıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 teşkür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 masamdaki bulut, sen beni unut :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 way evet ole bişi olmuş bu. bende sımdı farkettim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Quibble said: Bütün gece geçti, Bomboş. Bakışlarımızla sustuk. Sustun. Dinledim. Acıdık birbirimize. Zavallı biz. Biz, biz olamadık hiç. Anlattık, anlamadık. Biz yıprandık. Ben siyahtım. Sen beyaz. Ben yanında oturdum. Sen yattın. Masamda bulut olarak kaldın. bu dortlemeler bir bas yapit hayatimin sonuna kadar saklayacagim.. ellerine saglik dile getirebilecegim tek sey:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 afiyet olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 şarkı liriği havası var. güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar