Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

requiem for a dream


outnumber

Öne çıkan mesajlar

sahsına munhasır bu fılm mutlaka ıı bı pıskolojıyle ızlenmelıdır.zıra eer down bı moddaysanız fılm+fılmın bı okadar sahane muzıklerı sızı yerden yere wurabılecek potansıyele sahıptır..
'mutlaka ızlenılecek fılmler' lıstesının ust sıralarında yer almalıdır kanaatımce.muzıkler,gecısler lezızdır.aslında hıc bıseyı acık acık gostermeyıp ama bır okadar da acık olan bı fılmdır.cogu festıwalde uyusturucu reklamı yapıyor seklınde yorumlanmıs olsada yonetmen darren abımız herseyı gayet acık bır sekılde werıp kosesıne cekılmeyı bılmıstır.3tayfa elemanın+bır annenın bılesık-garıp hıkayesı gıbı bısı.ama eer sorarsanızkı fılmın sonunda hangısı daha cok sıctı:bılmıorum karar wermek zor olsa gerek..
ayrıca fılmdekı sahane abımızın(ancak fılmde sonunu cok hayırlı gormuoruz malesef) 40mıles from sun mıydı neydı bı de muzık grubu wardır fln ama olmamıstır yanı..ne o ole saclar sarı mohank fln..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır işin komik yani bu sadece arcane' nin becerebileceği özel bir yetenek felan da değil. Aynı isimde kaç kere tartıştık. Bir çok filmle ilgili tartışmalar söz konusu. Konu açmadan önce arama fonksyonunu kullansanız ne olur eliniz mi kopar?
Hem de arcaneden böyle seyler de duymazsınız. Aynı konuda topiclere aynı cevapları defalarca vermekten ben de arcane de sıkıldı. Hatta daha bir çok kişi var aynı sıkıntıyı yaşayan. Lütfen biraz araştımacı olun. Çok kasmayın, konu var mı diye saatlerinizi eski konulara bakarak harcamayın bunu istemiyoruz. Ama arama motorundan bir kere bir deneyin en azından sonra açıjn konuyu. Çok zor değil gerçekten.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...