Llama Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 evet şimdi nereye açsam bilemedim bune yavv almayın kardeşim ortalık karışır oldu ne güzel böyle bi ara tavan yaparsı şu kıza aşık oldum bilmemene 50 erkek bi kızı tavlaması için uğraşırdık şimdi şuraya bak ay bu kız mı ay bu kızın fotosu ay bune doktor ulen bu konuyu hakket tam yerine koyunda yetkililer görsün abaza patileri istiyorum ben : )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 mühendislik fakültesi gibi mi olsun istion bura da? muz tarlası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 oha ne dediii kavgada söylenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Anerchy said: mühendislik fakültesi gibi mi olsun istion bura da? muz tarlası? bizim öyle değil gelin görün. bunlar bir takım uydurmalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabuk Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 yapmayın etmeyin arkadaşlar.. nası kız alınmasın? ALINSIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 sizin fakülte öle değil de sizin fakültedeki kızlar da biliosun gelen geçene canımss dio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Sly-One said: Anerchy said: mühendislik fakültesi gibi mi olsun istion bura da? muz tarlası? bizim öyle değil gelin görün. bunlar bir takım uydurmalar. kıbrısta okuyorum. öyle arkadaşlar. mühendislik seçicekseniz gerçeklerle yüzleşmeye hazır olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Anerchy said: mühendislik fakültesi gibi mi olsun istion bura da? muz tarlası? orada nasıl bilmem de burada kızlar erkeklerden fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ben sosyoloji okuorum mesela 30 kız 2 erkeğiz ^_^ ama bölümüm sapına kadar delikanlı bölümdür laf ettirmem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Fly said: Anerchy said: mühendislik fakültesi gibi mi olsun istion bura da? muz tarlası? orada nasıl bilmem de burada kızlar erkeklerden fazla. neresi orası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 kıbrısta seçmece mubarek izmir gibi bugün kızlar güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Anerchy said: Fly said: Anerchy said: mühendislik fakültesi gibi mi olsun istion bura da? muz tarlası? orada nasıl bilmem de burada kızlar erkeklerden fazla. neresi orası? galatasaray çaybahçesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 alınsın ya sadece herkese cam açsınlar gerçekten kız olduklarını bilelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 kızlar patiye alınmasın bizim eve alınsın dasdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 GwindonSurion said: alınsın ya sadece herkese cam açsınlar gerçekten kız olduklarını bilelim soyunsunlar bi de iyice emin olmak lazım dimi dönme falan olmasınlar(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabuk Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 alınsın yaaaaaaa nolur:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 haha ulan hadi kabuk için alınsın içim cız etti şurda. çok içten istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 valla lan, hem bir çöp taşıyan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 yahu zaten patide 10 erkeğe 1 erkek düşüyo dahane alınmasın diyonuz aaaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Llama said: evet şimdi nereye açsam bilemedim bune yavv almayın kardeşim ortalık karışır oldu ne güzel böyle bi ara tavan yaparsı şu kıza aşık oldum bilmemene 50 erkek bi kızı tavlaması için uğraşırdık şimdi şuraya bak ay bu kız mı ay bu kızın fotosu ay bune doktor ulen bu konuyu hakket tam yerine koyunda yetkililer görsün abaza patileri istiyorum ben : )) ne geçti eline? hala burdayım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Lütfen kızlar hakkında seviyesiz yorumlar yapmayın. Çok rahatsız ediyorsunuz son zamanlarda biraz seviye lütfen.Çağdaş olun.Bu çiçeklerin cennete bedel yüzlerini soldurmayın... msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 edit. ayrıca özür diliorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ya netten sen kıza saldırırsan olacğı budur, kımı değilmi belli değil, kızsa güzelmi çirkin mi belli değil, güzelse insan mı belli değil, hobareyy pm den saldır.. taa internetin saateni göre para tt den fatura geldiği telefonun möeşgul çaldığı dönemlerde, net cafe de yanımda bir domuz vardı, insan değil ama, baktım ne yapıyor diye, girmiş mrc da bir chat odasına nick de magic girl, bir zilyon kişi de merhaba , merhaba güzel kız, merhaba sohbet istermisin lol o günden sonra netten bir kişiye yazmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 yek yeaaa burası allahınki siz karışamazsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 asdasdas FIRAT olmasa naapıcaktık biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar