oper Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 dediklerimi yapın. güzel çıkmassa "o" yum. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 fotoğrafçı bulun sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 oper denicem walla ama bence de Zheld said: yakışıklı veya güzel olmak gerekiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chris Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 valla ben gayet yakışıklı bir insanım çevremdekilerin düşüncesi bu ama gel gör ki fotoğraflarda iğrenç çıkıyorum ama mesela şöyle birşey var çirkin olan insan ;) fotoda güzel çıkıyor yakışıklı olan dandik çıkıyor abii nası yanii? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 KillJoy said: oper denicem walla ama bence de Zheld said: yakışıklı veya güzel olmak gerekiyo yakışıklılar da poz vermesini bilmeyince hanzo gibi çıkıyolar merak etme.. denemesi bedava sonuçta arkadaşlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 bu capon her açıdan çirkin ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 yanlız direk tribe gir diosun sen nasıl kızlar dudak büküo kafayı sağa sola çekio saçları öne atıosa bi nevi daha basit ve ilkel halini istiosun sen bizden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 güzel olmanız lazım bi kere şart olarak. gerisini ben hallederim mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Afush said: bu capon her açıdan çirkin ama? bu japon olayı garip bişi zaten. bazıları (ben mesela) bayılıyo sevmeyende hiç sevmiyo. bide ilk resimde güzel diil hakkaten ama nası denir? şöyle denir direk seksi çıkmış. tabi ikinci fotorafı gördükten sonra bi değeri kalmıyo (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 said: bu japon olayı garip bişi zaten. bazıları (ben mesela) bayılıyo sevmeyende hiç sevmiyo. tabi ikinci fotorafı gördükten sonra bi değeri kalmıyo (: +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archdruid_tr Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 urmesque said: fotoğrafçı bulun +1 İşin sırrı poz vermeyi bilmekte yatıyor. Foto işlerinden anlayan arkadaşınız varsa rica edin, bir kaç foto çekiminde pozunuzu o ayarlasın. Sonradan sizde alışırsınız ;) Bir de aynı manzaranını karşısında birbirinin aynısı pozlar vermeyin. İlkinde tebessüm ediyorsanız, ikincide dişlerinizi gösterin, bir sonrakinde başka bir maymunluk yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 bi digital fotograf makinesi alıp her gün kendi fotonu çekiyorsun envai çeşit pozlarla mimiklerle sonra hem foto çekmeyi hem de poz vermeyi ogreniyorsun. deneme yanılma iyidir herkesin güzel cıkma kriteri farklı ve poz vermesi farklıdır fix bi duruş yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 kafanız iyiyken resim çektirmeyin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Kötü çıkılmış foto diye bişi yoktur iyi çekmemiş fotoğrafçı vardırX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 objektife bakılmaz abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 ne tuto konusu açmışım be uplana uplana bitemedi :D neyse günün birinde biri kolay ötesi bi fotoda güzel çıkma önerisi getiricek eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 kafanı 15-45 derece arası yatır hem yana hem öne-arkaya , fotoğrafa nasıl bir duygu vermek istiyorsan suratını da o şekle getir. kamerayı da dümdüz tutma, aynı şekilde onu da abuk açılardan çekcek konuma getir. bas deklanşöre. çok seksi fotolar çıkıyor sonunda, en azından insanlar öyle çıktığına inanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
auroraa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 1-ışığı kesinlikle iyi ayarlayın. mümkünse ortam loş olmalı. 2-üzgünüm ama en az 40-50 pozdan biri iyi çıkacaktır... bol bol çekin. benim de böyle boynuna bengal sürülesi pozlarım var, dolu :D kızsanız iş daha kolay, saç-makyaj vs durumu güzel kurtarır; kayıkken foto çektirmeyin. valla erkekseniz nası durum kurtarılır bilmiyorum ama bence siz gene de kayıkken foto çektirmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Suratta sivilce siyah nokta vb şeyler varsa işiği yüzünüze çarptirip fotoyu çekin.(imo style) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Fly said: kafanı 15-45 derece arası yatır hem yana hem öne-arkaya , fotoğrafa nasıl bir duygu vermek istiyorsan suratını da o şekle getir. kamerayı da dümdüz tutma, aynı şekilde onu da abuk açılardan çekcek konuma getir. bas deklanşöre. çok seksi fotolar çıkıyor sonunda, en azından insanlar öyle çıktığına inanıyor. ben bunu diyorum ama uygulamak isteyen yok.. koyacam foto olmayacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Tokasra said: Kötü çıkılmış foto diye bişi yoktur iyi çekmemiş fotoğrafçı vardırX( oda yoktur çirkin insan vardır. itiraf edin kardeşim kendinizle yüzleşin çirkiniz işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar