Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Requiem [H] Sunwell 4/6 Oyuncu alımı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Requiem 1 yılı aşkın süredir birlikte oynayan hardcore ve uluslararası bi guild. Yani ingilizce anlamak ve haftada 3-5 gün raid yapabilmek ön şartlar. Ayrıca BT&Hyjal seviyesinde item(t5 - badge demiyorum dikkat).

Yaklaşık tüm expansion boyuncadır guild master im, 2-3 türk arkadaş haricinde guild hep yabancı, ama gayet eğlenceli bir ortam. Şekilde görüldüğü gibi progress in alasını da sunuyoruz.
Progression olarak M'uru ilk fazı aşmak üzereyiz, ve şu anda ;

Warlock
Hunter
Belki bir priest, shadow yada holy.
Birde Resto Druid/Shaman alacağız.

Bir çok guildin Illidan' ı kestiği bugünlerde, sanıyorumki bu seviye itemı tamamlayan birçok türk olmalı.

Herneyse çok konuştum :( Ilgilenenler Pm atabilir yada cevap yazabilir sorun deil.
Mesaj tarihi:
%100 bende online olurumda,yeni geldi nasiplensin cocuk denmez heralde dimi?
Herneyse bi yenilik gelişme olur diye burdan takip ediyorum ben sizi,yazıp haber ederseniz sevinirim ve bol şanslar.
Mesaj tarihi:
mobi said:
%100 bende online olurumda,yeni geldi nasiplensin cocuk denmez heralde dimi?
Herneyse bi yenilik gelişme olur diye burdan takip ediyorum ben sizi,yazıp haber ederseniz sevinirim ve bol şanslar.

Nasıl?
Mesaj tarihi:
Ben gelirim ama trial'lık çekemem hiç direk member yaparsanız, hatta class leaderlık falan da olabilir ama eski elemanlara ayıp olur o zaman dengeleri korumak lazım.

Sonra dkp konusunda sıkıntı yaşamamak önemli, şöyle 1000000 dkp yle başlamam lazım. Zaten istediğim 3-4 item var çok bir sorun olmamalı.

Son olarak da istediğim itemları aldığım ve KJ i kesince ayrılırım. Guild bank sizde kalabilir. Şartlar gayet makul bence, anlaştık mı ?
  • Yeni Oluştur...