Virtue-L Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Requiem 1 yılı aşkın süredir birlikte oynayan hardcore ve uluslararası bi guild. Yani ingilizce anlamak ve haftada 3-5 gün raid yapabilmek ön şartlar. Ayrıca BT&Hyjal seviyesinde item(t5 - badge demiyorum dikkat). Yaklaşık tüm expansion boyuncadır guild master im, 2-3 türk arkadaş haricinde guild hep yabancı, ama gayet eğlenceli bir ortam. Şekilde görüldüğü gibi progress in alasını da sunuyoruz. Progression olarak M'uru ilk fazı aşmak üzereyiz, ve şu anda ; Warlock Hunter Belki bir priest, shadow yada holy. Birde Resto Druid/Shaman alacağız. Bir çok guildin Illidan' ı kestiği bugünlerde, sanıyorumki bu seviye itemı tamamlayan birçok türk olmalı. Herneyse çok konuştum :( Ilgilenenler Pm atabilir yada cevap yazabilir sorun deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?43,3201360,3201360#msg-3201360 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Hocam bir de hangi serverda olduğunuzu, server tipini falan da söyleseydin tam süper olcakmıştı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Al'akir'deler HORDE lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Hıııı evet, Xo'nun verdiği linkde varmış. TEŞEKKÜRLER mortis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Al'akir PvP. Güzel bi server :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Var var olmazmı =) Bizde varız Türk guild'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Hala bu classları alıyoruz, ayrıca bir feral yada paladin tank da alacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 paladin tank var da sunwell aşar biraz :) olur dersen gelem :P http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Spinebreaker&n=Aydolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 mage olma mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ballad Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 özel mesaj attım (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Yapın appli guildin ortamı guilddeki tipler süper (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mage bi ihtimal olabilir, ama genelde 3 mage 100% online. Hemen diğer tüm classlar (rogue ve prot war hariç) recruit imkanı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 %100 bende online olurumda,yeni geldi nasiplensin cocuk denmez heralde dimi? Herneyse bi yenilik gelişme olur diye burdan takip ediyorum ben sizi,yazıp haber ederseniz sevinirim ve bol şanslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 mobi said: %100 bende online olurumda,yeni geldi nasiplensin cocuk denmez heralde dimi? Herneyse bi yenilik gelişme olur diye burdan takip ediyorum ben sizi,yazıp haber ederseniz sevinirim ve bol şanslar. Nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 bende bakıyorum arada belki rogue'de yer acılır ama şans yok B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Warglaive li alıyoruz bitane rogue, zaten 4 rogue war :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Virtue-L said: Warglaive li alıyoruz bitane rogue, zaten 4 rogue war :( Warglaive'im olsa guilde arama gibi derdim olmas :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Neden, raidleri sololar mısın? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Virtue-L said: Neden, raidleri sololar mısın? :D yok zaten bir guild de olurum B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 guildde bulunmak problemse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Ben gelirim ama trial'lık çekemem hiç direk member yaparsanız, hatta class leaderlık falan da olabilir ama eski elemanlara ayıp olur o zaman dengeleri korumak lazım. Sonra dkp konusunda sıkıntı yaşamamak önemli, şöyle 1000000 dkp yle başlamam lazım. Zaten istediğim 3-4 item var çok bir sorun olmamalı. Son olarak da istediğim itemları aldığım ve KJ i kesince ayrılırım. Guild bank sizde kalabilir. Şartlar gayet makul bence, anlaştık mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 hiç güleceğim yoktu hala yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Sıkıldım. Hem de ninja bump işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 okul bittiya saçmalamaya başladı kendi haline bırakın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar