Sam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 2019'da japonya bilgiye erişimin kolaylaşmasının yarattığı bilgi kaosuna tedbir olarak çok sıkı sansür yasaları uygulamaya koyar. ne var ki kısa sürede çığrından çıkan yasaklamalar ve bunların özel sansür kurulu tarafından güç kullanımıyla desteklenmesi üzerine gene yasayla kütüphanelere getirilen özel statü onların bu güce karşı kendi askeri örgütlenmesine yolaçar. hikayemiz yıllardır beklediği bir masal kitabını almak üzereyken sansür kurulunun engellemeye çalıştığı bir genç kız ve onun kitabını ellerinden kurtaran kütüphane askeri ile başlıyor. bu olayın etkisinden kurtulamayan iku, kendisi de kütüphane askeri olmak için var gücüyle çalışmaya başlar. sansür kurulu ve kütüphaneciler arasındaki yer yer silahlı çatışmaya kadar varan çekişmenin işlendiği keyifli bir yapım. production ig'den alışılan kaliteli çizimler genelde iku'nun kendini içine düşürdüğü zor durumlardan doğan mizahla bezenmiş bu sefer. eğitmeni, üsleri, silah ve oda arkadaşından oluşan bir karakter kadrosu var. eğlenceli, sıkıntı vermeyen ama yer yer düşünmeye sevkeden bir yapım. şahsen ben pumpkin scissors havası aldım hafiften. bir göz atın. :)kaede açacağını söylemişti başlığı geçen hafta ama hala göremeyince kaptım. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 İstanbuldayım, bütün kaynak materyellerim de Kırıkkalede . Bu attığın keleği unutmayacam :/ Cidden çok eğlenceli bir dizi. Sinir bozmadan shoujo olmayı başarabiliyor. Base Ball Bear'ın yaptığı ED de çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 kusura bakma. :)-D ya birşeyi yazmayı unuttum diyorum, evet base ball bear'ın changes adlı ED'i AŞMIŞ. hayır işin komiği bunu yazarken hem dinliyorum hem de birşeyi yazmadım diyorum kendime. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 genemi shoujo :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 adamlar artık yazacak konu bulamamışlar haha ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Shoujo ama Production IG den shoujo :> Konu çok komik gibi geliyor ama olaylar o kadar doğal anlatılıyorki kendinizi kaptırıp izliyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 "böyle konu mu olur be" düşüncesiyle zaten şu anime olayının rahat %75'i izlenmez ki zaten anime düşmanı kişiler de bu nedenle başlamıyor izlemeye ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 40 akıllı bir araya gelse böyle bir senaryo-kurgu hazırlayamazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Ya ben bu kalın çizgili hatlarına bayıldım TS'nin. Keşke production IG bütün dizilerini böyle yapsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 evet, yakın plandaki karakterlerin ana hatlarının kalınlaşması bence de güzel bir etki oluşturuyor. özellikle komedi anlarındaki özel formlar daha hoşlaşıyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 OP single da çok güzel. Birkaç gündür loopta dinliyorum Atashi no Machi, Ashita no Machi yi Atashi no Machi, Ashita no Machi Single torrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 evet açılış da güzel ama kapanış o kadar iyi olunca biraz gölgesinde kalmış doğrusu. "yılın kadın karakteri" oylamasında ben kasahara'ya vereceğim oyumu bu gidişle, çok eğlendiriyor mizah formları beni. :) özellikle "USOOOO!!!!" diye bağırdığı anda arkadan changes çalmaya başladığı zamanlar. :D ha bir de her bölümün başında verilen özet de kasahara'ya sataşma kısmı (dağ gorili dedi ya kumandan lol) sayesinde sektirmeden izlediğim yegane özet kısmı oldu bugüne kadarki. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 12 bölümmüş sadece ama çok güzel bitti ya. devamı gelir umarım zira kitap serisiydi diye hatırlıyorum. :) 12 yalnız dojo kiyukan öldü diye korkmuştum geçen bölümde, iyi neyse kendini toparlayabildi. güzel mutlu son, muratlarına erdiler. :) ÇE! ÇE! ÇE! ÇENCİS SA KAVAAATTEKÜ! SAYONARAAA FURİİİİ JİBÜN! hala bangır bangır çaldırıyorum ehe (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 İlk defa IG den böyle kısa bir dizi izlemiş oldum. Geneline bakarsak fena değildi ama madem 12 bölüm yapıcaktınız niye filler bölümleri doldurdunuz diye sormadan edemiyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 İlk duyduğumda "Lan böyle anime mi olur. Ne biçim fikir bu" dedim içimden. Fakat gayet güzel yapmışlar. Mor oldum :( Çizimleri(siyah outline ftw!), karakterleri ve müzikleri çok güzel olmuş. Bir de 12 değil 26 bölüm olsaymış keşke. Edit: Bu arada anime de "Book of Prophecy" olarak geçen Fahrenheit 451 ve Natsume Souseki'nin Botchan(Küçük Bey, Japonca'dan Türkçe'ye doğrudan çevrilen ilk roman) gibi kitaplardan bahsedilmesi çok hoş olmuş. Özellikle 'Fahrenheit 451' ve '1984'ü sevenler için kaçırılmaması gereken bir anime bence. Edit: Bu arada 4 tane Light-novel'i varmış. Umarım ikinci sezon yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 DVD Special Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 bu sürpriz oldu, güzeldi. changes ile son bir defa bittiğini görmek hoş oldu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 http://www.animenewsnetwork.com/news/2012-03-09/library-war/the-wings-of-revolution-film-trailer-posted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 geçenlerde görmüştüm anidb'de gelecek ayları gezerken, keyiflendirdi cidden. baseball bear, production ig, profit! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 disk ve ertesinde çeviri çıksın diye beklerken unutmuşum, filmi izledim nihayet. çok güzel yapmışlar gene, seriyi sevenler izlesin derim. kasahara ile dojo'nun ilişkisi gene eğlenceli, shibasaki de yine iyi. hikayeyi güzel sonlandırdılar. :) film onlar erdi muradına.. :)-D vay be, yine de tamamen bitmiş olması hüzünlendirdi. keyifli bir seriydi. (:D unutmadan, baseball bear gene final, tam olmuş. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar