nuki Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 bir arkadaş bilgisayarına yeni ekran kartı alma amacı içinde onun için sizden 200-400 ytl arasında bir ekran kartı önermenizi istiycem arkadaşın ana kartı budur . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DePeCHe Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Anakartın VGA slotu AGP.HD3850 AGP alabilir ,200$ civarı. Hatta burası ; http://www.eksencomputer.com/component/page,shop.product_details/flypage,shop.flypage/product_id,57919/option,com_virtuemart/Itemid,55/lang,tr/ http://www.markomshop.com/asp/show_stock.asp?product=11124-00-20R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 birde bu bilgisayarın ram leride tamemen değişicek. ddr çalıştırdığını anldm mother board speclerinden ama acaba kac mhz idealdir yada bu ana kart kac mhz e kadar kaldırır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ddr400 destekliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 nuki said: birde bu bilgisayarın ram leride tamemen değişicek. ddr çalıştırdığını anldm mother board speclerinden ama acaba kac mhz idealdir yada bu ana kart kac mhz e kadar kaldırır :D Anakartın kaldırması diye bişey yok, sinyal üreteci (hani mhzle ölçülen şeyler) anakartta, ram anakartı kaldırır mı durumu var yani :) ddr400 al sen fistanın dediği gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 yardımlarınız için teşekürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 astarı yuzunden pahalı olayı gelir kapıyı calar. bendede benzer bir cihaz vardı anakart agp 8x sadece ekran kartını upgrade ettim sapphire Hd2600XT aldım ancak gel gorki amd 3200+ islemci ve 1.5 gb 333 mhz ram oyunlarda engelleyici faktor olmaya basladı. 1.) Kısaca 3850 alarak 3850 performansı alamayabilir. 2.) bu AGP 8x kartlar ciddi stabil güc istiyorlar ben ekran kartı ile birlikte birde 500 wattlık PSU aldım, duruma gore sizede gerekli olabilir. eger GPU recover deyip oyunlara girer girmez restart yada desktop a geri atmalar yaparsa Driverlarını falan update edin eger devam ederse PSU yetmiyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 AGP almayın üzülürsünüz, tam performansını alamıyorsunuz diğer bileşenler yüzünden, arkadaşın dediği gibi. sonra elden çıkarması da ayrı dert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 AGP alacaksan ikinci el araştır derim. Çünkü AGP kartlar artık fosilleştiği için yeni AGP kartlar PCI-E'lere göre daha zor bulunuyor ve daha pahalı oluyor. İkinci el satanlar nasıl olsa eski diye uygun satıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 agp nin ikinci elini dnanimhaberden ara$tirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 bencede hiç agp ekran kartına para verme oyunlarda istediğin performansı alamazsın en iyisi yeni bilg. alman bence :). bendede 2.8 presscot işlemci 1 gb ram yeni x1600pro ekran kartı vardı ama diger parcalar yuzunden istediğim gibi olmamıstı. ram di vs di eskiyi yamayıncaya kadar yeni bilg. aldım. rahatım mutluyum :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 arkadaş vazgeçti bilgiyarciyla anlastı yeni bilgisayar alıcak kendine diğerinide bilgisayarciya saticak. ilgnize teşşekür ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar