Bone Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 Kazaadan, edonkeyden şarkı klipleri çekerken ara sıra güzel anime klipleri de geliyor. Biri Jedilar, elfler dolu bir animeydi. Adını bilmiyorum.. Şimdi de System Of A Down - Legend of Zelda buldum iki version. Biri Slayers diğeri Record Of Lodoss War imiş. Slayers daha şempanze bir anime. Ama RoLW daha kaliteli çizimler ve savaşlar dolu. Tabii Animeden Fantasy olmaz diye bir laf vardır. Yana yatık uzun kulaklar, Öküz büyüklükte lighting-fireballlar felan. Hatta Red Dragon kontrol eden bir küçük kız... Yine de tavsiye edebileceğiniz, güzel çizimli animeler var mı? Ayrıca o jedi li animeyi biliyor musunuz?[hline]You don't stand a chance! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 Bilmiyom, aama Legend of Zelda, System of a Down ın değil, o şarkı başka bi grup tarafından yapıldı, herifin sesi fazla benzediği için biri onu SoaD olarak söyledi, e ünlü olan grup SOAD olunca şarkı onların sayıldı, bilginize yani :)[hline]I put my hands into my eyes but the holes in my palms let me find a way... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tsunami_ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 record of lodoss war güzel animedir . 12 13 bölüm civarı . ilk bölümlerde büyüleri falan söyleyebiliosun böle magic missle yaptı protection from evil yaptı diyosun ama ilerde sapıtıyo[hline] ''Bring him in '' he hisses to the dar knight '' bring him in ... by the book '' Gordon Batman :killing joke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 Vampire Hunter D - Bloodlust Blood - The Last Vampire Hellsing ( 12-13 Bölüm ) Record of The Lodoss War ( 12-13 Bölüm ) Evangelion ( 26 Bölüm ) Perfect Blue Rouroni Kenshin ( 3 Bölüm OAV ) Rouroni Kenshin - Sheishouen ( [yazılışını unuttum sanırım böyleydi ] - 2 Bölüm ) Robotech Macross Plus Macross Plus II Vampire Princess Miyu X Escavflone Princess Mononoke ( Mononoke Hime diye de geçer ) Bişeyler daha gelecek aklıma ama... Eğer İzmir'deysen CD lerini de verebilirim bazılarının :)[hline] Ethernass.. A new world.. www.ethernass.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lochaber Mesaj tarihi: Aralık 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2002 iced earth un 2 şarkısından biri final fantasy dieri de berserk le kilip olarak cekilmiş.. deneyin deişiklik olıur :)[hline]"Endless Stairs A guiding Light It seems to Shine Bright but Its Cold Wicked signs will mark away mark away!" Ilk Turk Blind Guardian Sitesi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2002 sharky bir de bu filmleri anlatırsan ona göre çekerim. ne yazik ki ankaradayım[hline]You don't stand a chance! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2002 Tabii kısaca özetleyim. Vampire Hunter D - Bloodlust : Bu anime, Vampire Hunter D 'nin yeni yapılmış ikinci sürümü. Çizimler çok kaliteli.. Genel konu ise, D adlı şahıs bir Dampire'dir ( Demi-Vampire ).. Her ne kadar soğuk bir kişilik olsa da, gereğinden fazla insancıldır.. ( Bkz : Drizzt ) Mesleği ise Vampir Avcılığıdır.. Sağlam bir vampirin zengin bir ailenin kızı kaçırması ile bu arkadaşa görev teklif edilir. Fakat vampir çok kuvvetli olduğundan aynı zamanda Marcus Brothers diye bir gruba da aynı iş teklif edilir. Vampir ve kaçırdığı kız hakkında aşk söylentileri de ortamda yayılmaktadır.. Mutlaka izlenmesi gerekenlerden.. Blood - The Last Vampire : Olay günümüzde geçmekte, gizli bir örgütün ( FBI, CIA gibi ) bir vampir hunter'ı vardır. Bu hunter 'Saia' adında küçük bir kızdır. Bir okulda 'vampir var' söylentileri yüzünden ( tabii bu sadece örgüt içinde gezmekte ), Saia, o okula, nasıla küçük diye yazdırılır.. Çizimleri ilginç bir teknoloji ile desteklendiğinden müthiş şeylerle karşılaşabilirsiniz. Çok güzel bir film. Anime gibi değil pek.. Fazla gerçekçi. Hellsing ( 12-13 Bölüm ) : Dünya da ilginç olaylarla ilgilenen Hellsing adlı bir kuruluş vardır. Bu kuruluşun baş adamı ise çok güçlü bir vampirdir. Her bölüm farklı bir senaryo ile işlendiğinden, total olarak belirli bir senaryo yok.. Fakat 13 bölüm seyredildikten sonra ben 'Ooohhaaa. Bu bu muymuş yani ?' falan olmuştum.. Günümüzdeki 'vampir' olayına bile mesaj gönderilmekte.. MUTLAKA seyredilmesi gerekenlerden. Record of The Lodoss War ( 12-13 Bölüm ) : Lodoss iki tanrıcanın savaşı sonunda ana karadan ayrılmış bir adadır. Herkes bu adayı ele geçirmeye çalışır. Tipik bir Ad&d grubu... Büyücüsü, Cleriği, Druidi, Fighterları ve Rogue' u ile maceraya atılan grubu izlemek isteyenler için biçilmiş kaftan.. Aynı zamanda 'Spell Casting' olayı ise muhteşem şekilde anlatılmış. Eğer FRP ile ilgileniyorsanız, mutlaka seyredin.. Eğer ilgilenmiyorsanız, animenin bazı yerleri size abartı gelebilir. Evangelion ( 26 Bölüm ) : Favori animem. Toplam 7-8 saat sürüyor. Olay yakın gelecekte geçmekte.. 'Second Impact' denilen bir nedenle Dünya haşat olmuştur. Aynı zamanda dünya liderleri 'Angel' adı verilen bir robot/yaratık 'ın saldırısı ile şoke olurlar.. Hatta en son teknolojileri 'N2 Nuke' bile bu Angel'lara bir şey yapamamaktadır. Aynı zamanda SELEE adında bir gizli liderler topluluğu da, Angellarla savaşmak için bir NERV adında gizli bir örgüt kurulur.. Bu örgüt EVA serileri ( EVA 01, EVA 02, EVA 03 .. ) adında biyonik robotlar yapmışlardır.. Aslında tam olarak robot gibi de değillerdir bunlar.. Robotları kullanabilmek için, Second Impact sırasında doğmuş çocuklar kullanılabilmektedir, çünkü zihinsel güçleri bir şekilde EVA larla birleşmektedir ve pilot EVA yı sanki kendisiymiş gibi yönetebilmekte, aynı zamanda EVA nın hissettiği herşeyi hissetmektedirler.. SÜPER bir anime serisidir.. Ne yapın yapın izleyin.. Fazla felsefik gelebilir bazılarına, çünkü son 2 bölüm sadece soru-cevap şeklinde gerçekleşmekte.. Evangelion anlatılmaz, izlenir.. O kadar çok anlatacak şey var ki, olay basit bir robot çarpışmasından, incile kadar, hatta oradan insanın neden varolduğu ve tanrıya kadar uzanmakta.. Mutlaka izleyin. Perfect Blue : Hatunun teki ( adını hatırlayamadım ) şarkıcı olma hevesindedir. Şarkıcı olur, meşur olur fakat garip gurup şeyler görmeye başlar.. Tamamen hatunun kendi içinde geçen, izlerden 'Hoh ? Nasıl yani ?' efektlerini ile bol bol vereceğiniz bir anime.. Rouroni Kenshin ( 3 Bölüm OAV ) : Kenshin, Japonya'nın gelmiş geçmiş en yetenekli Assassin 'idir.. Arkadaşın Katana ile yapamayacağı şey yoktur. Şimdi konuyu tam olarak anlatırsam, zevki kaçabilir.. Dövüş sahnelerindeki tüm hareketlerin gerçek olduğu bu anime, aslında duygusal ve trajik bir aşk öyküsünü içermekte. Klasiklerden bu da.. Mutlaka izleyin. Rouroni Kenshin - Sheishouen ( [yazılışını unuttum sanırım böyleydi ] - 2 Bölüm ) : Kenshin büyür, kocaman olur.. TV Serilerini izlemezseniz ( 90 küsur bölüm ), bu animeyi zor anlayabilirsiniz. Kenshin 'in erişkin hali.. Tabii amca hala Katana ile saniyede 3 portakal soyabiliyor.. Güzel bir anime. Dev bunalım yanlız, söyliyim şimdiden. Hoşunuza gitmeyebilir.. Robotech : Eh bunu bilmeyen yoktur herhalde.. TV de bir ara çizgi filmleri bile vardı.. Animelerin babası.. Macross Plus : Robotech 'in devamı.. Macross Plus II : Ya II si vardı bunun diye hatırlıyorum, ama tereddüte düştüm. Belki Macross Plus aslında Robotech tir.. Ya da 3 tane ayrı mıydı tam hatırlamıyorum. Eski seyrettiğim animelerden.. Tabii kide süper.. Uçak kavramına yeni boyut kazandıran animelerden. Animelerin babalarından, seyredin mutlaka.. Vampire Princess Miyu : Yarım yamalak izlediğim bir anime.. Anladığınız gibi Vampir bir Prenses var.. Ben pek sevmemiştim sanırım. Tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2002 saolasın ellerin dert görmeye... ama hala şu jedi'li animeyi yazan olmadı[hline]You don't stand a chance! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 süpersin sharkycim aklıma geldi upladım acaba kargoyla yollasan cdleri çok şey mi istemiş olurum? :P[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 15 Mart 2003 00:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Bide Ninja Scroll [dvd] vardı.. jubei vs 8 fighters mi öle bişi[hline]Experience My Dead Side KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 abim bana ninja scroll ve blood u getirmişti ikiside mükemmel..[hline]Experience My Dead Side KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 abi inanamıyorum yawf. sharky ayıpladım seni de NEDEN KİMSE BERSERKTEN BAHSETMEMİŞ???!!!??? bi kişi sadece Iced Earth klibi yapmışlar demiş okadar. favori animemdir. izleyin kendinizden geçin derim. başka ne önerebilirim Gelecekte geçen animeleri beğenmez bazıları ama Trigun süper bişi. bi çöl gezegeninde geçiyo. baya western ortamlar. ama çoook uzak gelecek ve neden bizim elemanların orada olduğunu çakmanız biraz zaman alıyo. izleyin çok da komiktir. biraz Fantasy anime izledikten sonra (berserk, slayers, lodoss war vs. ) Bastardı izleyin ve kopun kendinizden geçin. Ninja resurrection'un devamı yok. havada kalıyo (gerçek anlamda) . ama izleyin genede. ejderha kılıçla nasıl kesilir görün :) Hellsing Demiş Sharky. ben de diyorum. white wolf vampirlerinden bile marifetli Alucard - :D - amcamız. diğer vampirli animeler de çok güzel. Vampire Hunter D nin ilk bölümü de güzel aslında ama önce ilkini izleyin sonra ikincisini izleyin mutlaka çünkü öbür türlü ilkini beğenmessiniz. Spriggan güzeldir. zamanımızda ve büyük bölümü de türkiyede geçiyo. Sharky'nin kafası karışmış galiba. Robotech olayını açıklığa kavuşturmaya çalışiim. Aslında robotech amerikalıların verdiği isimdir. çizgifilmin asıl adı Macrosstur. Macross II adlı bi dava vardır. alternatif. Do you remember Love diye de kısaca özeti verilmiştir. şarkıcı kız (Macross ile Robotechte isimler uyuşmuyor) ile bizim eleman (Rick hunter demişler Robotechte ama asıl adını unuttum çocuğun) gemide (geminin adı da Macross aslında SDF1 askeri kodu gibi bişi) tanışıyolar falan. Macross Pluss ise macrosstan çok sonra geçer. Ortamda Half-zentradi ler falan dolaşmaktadır. Macross Plus ta görünür bir tehsit yoktur insanlığa karşı. bir de Macross Plus ın 2. versiyonu vardır. bunda ilk seferde çok beğenilen uçuş sahneleri uzatılmıştır. Bir Macross Plus daha olduğu da iddia edilmektedir. orasını ben de kaçırdım :) Son olarak Evangelion derim başka da bişey demem. 14. bölümden sonra kesinlikle başından kalkamıyosunuz. tek seferde izlenmesi gereken sonra anlamayıp bi daha izlenmesi gereken nadide animelerden. 26 bölüm bittikten sonra End of Evayı da mutlaka izlemelisiniz. çünkü olaya nokta bu yanlış hatırlamıyorsam 80 dk. lık bölümle konuluyo. bi de bu anime olayı çok sakat. bi almaya başlayınca kesin koleksiyon yapıyosunuz :)[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Yardım ve düzeltmeler için sağol Grudge :) Bir anime manyağı daha görmek insanı güzel hissettiriyor. Berserk'ten bahsetmemişim cidden, Huge Sword görmediyseniz, ( hatta galiba Huge dan da büyük ) bir izleyin, şaşıracaksınız. Hade lan olmaz demeyin, bu tür bir kılıç gerçekten kullanılıyormuş.. Spriggan'i sevemdim pek. Bir kere Türk ekolünü yanlış vermişler. Sen kapalı çarşıda hopla zıpla, dükkanları talan et, seni linç etmesinler orda. Olur mu hiç öyle şey :) Son izlediklerimden bir kaç anime tavsiyesi vermek istiyorum. - Spirited Away - Escaflowne ( TV Series - 25 Episode ) - Witch Hunter Robin ( 26 Episode ) - Cowboy Bebop - Hack Sign ( .hack//Sign olarak da geçer ) Bunları "mutlaka" edinin ve izleyin. Ha bu arada Evangelion'un 26 episode'undan sonra bir Air, Death, Rebirth falan gibi bir sürü bölüm var. Muhtemelen onun da serisi var, fakat ben henüz bulamadım. Acayip skip scan şeklinde veriyorlar tüm veriyi. Zaten tüm film boyunca allak bullak oluyorsun, onu izleyince iyice sıyırıyorsun. Güzel güzel, bi Buddy List falan yok mu bu forumlarda, Grugde 'i ekleyesim geldi :) Zor bulunuyor Anime-hastaları bu günlerde.[hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Ha bu arada Cargo ile Anime isteyen arkadaşlar, bana özel mesajdan adres verirlerse, cd-rw aldığım an kopyalayıp yollarım. Önümüzdeki aya oluyor bu da.. Şu anda DivX encoded olmayan bir Anime kalmadı galiba. Hepsi çok kaliteli gerçekten. İzlerken ağzımın suları akıyor. Her ne ise, anime cd si isteyen arkadaşlar, bana özel olarak mesaj atsınlar ( veya [email protected] ).. Bu arkadaşlardan diğer bir isteğim 'Ben hepsini istiyorum abi.' demesinler, bir Evangelion, Escaflowne bile 18 CD.[hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 aaa evet cowboy bebop bi izleyemedim ağız tadıyla şunu yaw. ismine bakmayın baya bi gelecekte geçiyo olay. bounty hunter durumları falan var. çook esprili biraz da trigun tadında bişey. Jazz sevenlere özellikle tavsiye edilir. müzikleri süfer. o tatta bi de Outlaw Star var. ama bu biraz daha "kedi kadınlı" falan bişey. sharky senin izmirde olman kötü yaw. burda neterroristte falan da epey bi anime var sanırım. ayrıca renkli fotokopili kutulu falan satıyolar muhtelif mekanlarda. (bkz.ansolon) PS:Grudge a.k.a Asmodeus of Ethernass[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 neterrorist de benden alıyor animeleri zaten :) Ya da Burçin'den, o da başka bir arkadaş. Yani genel merkez Burçin'le benim :) Ansalon ve Tılsım da Anime satılıyormuş. Geçen gün listesi geçti hatta elime. Şöyle bir baktım, bir sürü şey var tabii, çok güzel bir liste, fakat kocaman bir Evangelion 2 CD falan. Muhtemelen baya düşük kalitesi. Genel olarak biz hep DivX ile encode edilmiş şeyler çekiyoruz. Hatta Burçin .ogm olarak çekiyor direk. Aslen İstanbul'luyum zaten ben, devamlı İstanbul'dayım :)[hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 yok yaw senin eline real media olanların listesi geçmiştir. tılsımda DivX ansolonda VCD formatında oluyo genelde. tılsımda netten indiriyo arkadaş (özhan) ansolnda direk orjinal dvd den encode ediyo (yusuf). gönül rahatlığıyla alabilirsiniz yani.[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Güzel o zaman İstanbul'a geldiğimde, bir uğrayım. Eğer ucuzsa hemen alayım.[hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 evangelion un rebirth unun kronolojik yeri nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 rebirth özet gibi bişeydi sanırım first impact ten başlayıp sona end of evaya kadar gidiyo (death)[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 hakkaten birisi evangelion'un tam serisini kronolojik olarak yazarsa süper olur. bildiğim kadarıyla 27 bölüm + 3 film. ama filmlerin bi tanesi başta bi tanesi sonda bi tanesi de 24+25+26+27'inci bölümlerin yerine gelmiş falan diye bişey hatırlıyorum. daha hepsini indirmediğim içinde kendim sıraya dizemiyorum. bilen varsa söylesin de ona göre izliyim bari. 5. bölümdeyim daha. evangelion'un neon genesis evangelion dan başka shinji evangelion diye bi serisi daha varmış sanırım. bölüm isimleri aynı, ama acaba fark var mı? bi de bunlardan başka evangelion serisi var mı?[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 o dediğinin hentai olma olasılığı var :D[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 bone abi kopardın beni zuahehauh[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 ehü bende gaza gelip kazaa'dan Robotech serisini çekmeye başladım. İlk 10 bölümü de bitirdim. Hemencecik izledim hepsinide. Kesinlikle tavsiye ederim. işin ilginç yanı nerden baksan 10 sene önce izlememe rağmen hala her diziyi kare kare hatırlıo olmam. etkilenmiş olmak denilen şey bu olsa gerek :) bu dizinin en büyük özelliği düşmanların salak aptal tipsiz falan olmaması idi. gayetde insana benzeyen duygulu düşünceli hatta kendi içlerinde kahramanları olan düşmanlar ile savaşıyor insan ırkı :) biz bi anime - manga sitesi mi yapsak ne. sharereactor ve kazaa linklerinide koyarız güzel olur. dl edip edip cdye yazarız, anime günleri düzenleyip toplanıp bi yerlerde bunları izleriz falan :)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 said: karakedi, 16 Mart 2003 21:01 tarihinde demiş ki: ehü bende gaza gelip kazaa'dan Robotech serisini çekmeye başladım. İlk 10 bölümü de bitirdim. Hemencecik izledim hepsinide. Kesinlikle tavsiye ederim. işin ilginç yanı nerden baksan 10 sene önce izlememe rağmen hala her diziyi kare kare hatırlıo olmam. etkilenmiş olmak denilen şey bu olsa gerek :) bu dizinin en büyük özelliği düşmanların salak aptal tipsiz falan olmaması idi. gayetde insana benzeyen duygulu düşünceli hatta kendi içlerinde kahramanları olan düşmanlar ile savaşıyor insan ırkı :) biz bi anime - manga sitesi mi yapsak ne. sharereactor ve kazaa linklerinide koyarız güzel olur. dl edip edip cdye yazarız, anime günleri düzenleyip toplanıp bi yerlerde bunları izleriz falan :)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... kara kedi cdrw varmı sende varsa o cektiklerini bana yazarmısın(bide göndermen lazım tabi) ben eskiden feci robotech fanıydım sonradan koptuk filam ama güsel olur tekrar izlemek bi ara transformers cektimdi :P onalarda fena deil :)[hline]".. And The Tides Of Darkness Swept Over The World.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar