Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Bilgisyarımı ilk defa ml donkeyle açık bıraktım arkada 69 process var. Free ram 750 mb. Sabah bi açıyorum 630 a inmiş bu. ML donkey ile alakası varmı bunun ? Yoksa MLDONKEY bir ram canavarımı_? Eğer sorun mldonkeydense telaşlanmayacağım.
Ra_d Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 ya konuyla alakalı değilde,sana hep "önünde sis" demek istiyodum.bu güne nasipmiş.[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Galiba tekrar estireceğim.
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 O zaman sana bu konuda çok ama çok teşekkür ediyorum.
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 bir de bilgisayar açık kaldıkça yavaşlar.. acaba onun bir etkisi olur mu? hiç araştırmadım o konuyu...[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz..
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Ne alakası var canım şimdi rolantide çalışmasıyla mldonkeyın açık bırakılmasının. Programlar kapalıyken farketmez. Aslında normaldede farketmiyor programlar açık olsa bile. Mldonkey sanırım rami bitiriyor.
sharky Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Windows ta acik birakiyorsaniz siser. Mldonkey `e ozgu bir sey degil bu, Windows a ozgu.. Linux ta acik birakiyorsaniz - ki sunucumda en azindan bir 5 gundur acik 32 MB RAM `i var makinanin, gikini cikarmadi - zannetmiyorum boyle bir olay olsun. Hic olmadi killeyin, yeniden baslatin :) Windows gibi leak birakmaz arkada.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. -EE Unix/Linux Sys. Adm., Security Prov., Programmer, IT Depart. PM Google Search : "Türkiyenin en iyi hosting firması"
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 aha bak ne zekiyim doğru biliyor muşum.. (hadi len)[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz..
Deli333 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Kusura bakmada 600 küsür ram neyine yetmiyor?
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 1000 dolar paran var bir işte harcayacaksın normalde paranı harcadıktan sonra 750 doların kalacağınnı hesaplamışsın. Ertesi gün işyerine geliyorsun paranın 600 dolar kaldığını görüyorsun . NE yaparsın ? Gidip işyerindekilerin hesaplarını araştırır nereye gitmiş bu para diye araştırırmısın ? Yoksa oturup e 600 dolar neyime yetmiyorki deyip işine devam mı edersin ? [Bu mesaj Arkansis tarafından 08 February 2004 22:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Ml donkeyde downloadlarım sürekli duruyor belli bir müddetten sonra. Durmak derken PAUSE hale geliyorlar nedeni ne olabilir ? ayarlarına baktım birşey bulamadım bunun hakkında.
sharky Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Ben de hic olmuyor o olay... Tavsiyem en son patchli binary surumunu indirmen :)[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. -EE Unix/Linux Sys. Adm., Security Prov., Programmer, IT Depart. PM Google Search : "Türkiyenin en iyi hosting firması"
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Bah ben rpm paket yükledim. Yenisini üzeirne rpm paket olarak update etme şansım varmı ? yoksa remove > reinstall ?
sharky Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Evet. RPM kullanmayin diye yirtiniyordum fakat dinlemeyen arkadaslarin tecrubeleri boyle RPM kullanma potansiyeli olan arkadaslara bir hayli ornek oldular. Cok mutluyum :)[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. -EE Unix/Linux Sys. Adm., Security Prov., Programmer, IT Depart. PM Google Search : "Türkiyenin en iyi hosting firması"
Deli333 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 said: Arkansis, 08 February 2004 22:11 tarihinde demiş ki: 1000 dolar paran var bir işte harcayacaksın normalde paranı harcadıktan sonra 750 doların kalacağınnı hesaplamışsın. Ertesi gün işyerine geliyorsun paranın 600 dolar kaldığını görüyorsun . NE yaparsın ? Gidip işyerindekilerin hesaplarını araştırır nereye gitmiş bu para diye araştırırmısın ? Yoksa oturup e 600 dolar neyime yetmiyorki deyip işine devam mı edersin ? [Bu mesaj Arkansis tarafından 08 February 2004 22:15 tarihinde değiştirilmiştir] şu yazıyı görnce yuh dedim. Sen makınaya reset at 1000 doların geri gelir.[signature][hline]"dark tranquillity'nin her şarkısı bir büyüdür ve bu büyüyü yapmayı bilen sadece 6 kişi vardır." $aban matrix Revolutions Recep Tayyip Ermetal
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Seninkinin sürümü ne ? benimki mldonkey-2.5.4-1plf.i586.rpm
sharky Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Arkansis`i o konuda hakli buluyorum. Zaten piyasa da "reset at sistem kaynaklarin geri gelir." modundaki insanlar oldugu icin halen bir kac firma Windows uzerinden hizmet veriyor sunucu bazinda..[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. -EE Unix/Linux Sys. Adm., Security Prov., Programmer, IT Depart. PM Google Search : "Türkiyenin en iyi hosting firması"
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Sen iş yerinden bi çık birdaha gir paran geri gelir. Bu reset le geçecek olsa reset atacağım . Tamam ama arkadaki programlardan birisi rami durduk yere içiyor. Ayrıca neden reset atacakmışım ? [Bu mesaj Arkansis tarafından 08 February 2004 23:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Deli333 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Sharky ayıp etmişsin. Adam bana öyle bi anlatıyorkı sankı RAM GITMISDE BIR DAHA GELMIYCEK. Hem benım anlamadıgım 600 ram ı napıcak? ben 2.5 gundur 256 ram ı bıtıremedsım emule full acık .[signature][hline]"dark tranquillity'nin her şarkısı bir büyüdür ve bu büyüyü yapmayı bilen sadece 6 kişi vardır." $aban matrix Revolutions Recep Tayyip Ermetal
sharky Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Bence onu anlatmaya calismamis.. Onun kastettigi, X kadar ramim var.. 1 gun acik kaldi bir yerlerde bir sizinti var su anda X-2.. Neden bu boyle ? Bu tur bir problemin cozumu "Restart at duzelsin abi." olmamali bence.. En azindain Linux kullanan bir adamda - ki Arkansis in problemini ( saniyorum ) Linux uzerinde yasadi... Ha Windows ta, her oyundan sonra bir sonraki oyunu hizli oynayabilmek icin, restart etmek bir cozum olabilir. Ona bir sey demiyorum, Micro$oft tur, ozel ilgi ister. Bunda ayiplik bir olay yok yahu.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. -EE Unix/Linux Sys. Adm., Security Prov., Programmer, IT Depart. PM Google Search : "Türkiyenin en iyi hosting firması"
Deli333 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 hayır bana verdiği örneğe bakarmısın. Ben işyerindeymişim paralarım kaybolmuş? Lol Rofl AHAHA mahuahua. yanı bu örnekle RAM ın ne alakası var ya LOL .[signature][hline]"dark tranquillity'nin her şarkısı bir büyüdür ve bu büyüyü yapmayı bilen sadece 6 kişi vardır." $aban matrix Revolutions Recep Tayyip Ermetal
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Haha dediğin o kapıya çıkıyor. Linux kullanıyorum . Bana restart at diyorsun. Neden restart atacakmışımki? Bilgisayarı daha yeni açmışım . O kadar ramim var , kim çalıyor bu rami?
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Sharky bu mldonkeyin gui sini nereden bulurum ? RPM paket olarak yükledim 1 kere gui de yüklenirmi sonradan ? yoksa konsol olarak kullanmamı mı tavsiye edersin ?
Öne çıkan mesajlar