Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mldonkey RAM CANAVARı ?

Arkansis

Öne çıkan mesajlar

Windows ta acik birakiyorsaniz siser. Mldonkey `e ozgu bir sey degil bu, Windows a ozgu.. Linux ta acik birakiyorsaniz - ki sunucumda en azindan bir 5 gundur acik 32 MB RAM `i var makinanin, gikini cikarmadi - zannetmiyorum boyle bir olay olsun. Hic olmadi killeyin, yeniden baslatin :) Windows gibi leak birakmaz arkada.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..

-EE
Unix/Linux Sys. Adm., Security Prov., Programmer, IT Depart. PM

Google Search : "Türkiyenin en iyi hosting firması"
Sosyal ağlarda paylaş

1000 dolar paran var
bir işte harcayacaksın
normalde paranı harcadıktan sonra 750 doların kalacağınnı hesaplamışsın.

Ertesi gün işyerine geliyorsun paranın 600 dolar kaldığını görüyorsun . NE yaparsın ?

Gidip işyerindekilerin hesaplarını araştırır nereye gitmiş bu para diye araştırırmısın ?
Yoksa oturup e 600 dolar neyime yetmiyorki deyip işine devam mı edersin ?

[Bu mesaj Arkansis tarafından 08 February 2004 22:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Evet.

RPM kullanmayin diye yirtiniyordum fakat dinlemeyen arkadaslarin tecrubeleri boyle RPM kullanma potansiyeli olan arkadaslara bir hayli ornek oldular. Cok mutluyum :)[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..

-EE

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arkansis, 08 February 2004 22:11 tarihinde demiş ki:
1000 dolar paran var
bir işte harcayacaksın
normalde paranı harcadıktan sonra 750 doların kalacağınnı hesaplamışsın.

Ertesi gün işyerine geliyorsun paranın 600 dolar kaldığını görüyorsun . NE yaparsın ?

Gidip işyerindekilerin hesaplarını araştırır nereye gitmiş bu para diye araştırırmısın ?
Yoksa oturup e 600 dolar neyime yetmiyorki deyip işine devam mı edersin ?

[Bu mesaj Arkansis tarafından 08 February 2004 22:15 tarihinde değiştirilmiştir]

şu yazıyı görnce yuh dedim. Sen makınaya reset at 1000 doların geri gelir.[signature][hline]"dark tranquillity'nin her şarkısı bir büyüdür ve bu büyüyü yapmayı bilen sadece 6 kişi vardır."
$aban matrix Revolutions
Recep Tayyip Ermetal
Sosyal ağlarda paylaş

Arkansis`i o konuda hakli buluyorum. Zaten piyasa da "reset at sistem kaynaklarin geri gelir." modundaki insanlar oldugu icin halen bir kac firma Windows uzerinden hizmet veriyor sunucu bazinda..[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..

-EE

Sosyal ağlarda paylaş

Sen iş yerinden bi çık
birdaha gir paran geri gelir.

Bu reset le geçecek olsa reset atacağım . Tamam ama arkadaki programlardan birisi rami durduk yere içiyor.

Ayrıca neden reset atacakmışım ?

[Bu mesaj Arkansis tarafından 08 February 2004 23:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Sharky ayıp etmişsin. Adam bana öyle bi anlatıyorkı sankı RAM GITMISDE BIR DAHA GELMIYCEK. Hem benım anlamadıgım 600 ram ı napıcak? ben 2.5 gundur 256 ram ı bıtıremedsım emule full acık .[signature][hline]"dark tranquillity'nin her şarkısı bir büyüdür ve bu büyüyü yapmayı bilen sadece 6 kişi vardır."
$aban matrix Revolutions
Recep Tayyip Ermetal
Sosyal ağlarda paylaş

Bence onu anlatmaya calismamis.. Onun kastettigi, X kadar ramim var.. 1 gun acik kaldi bir yerlerde bir sizinti var su anda X-2.. Neden bu boyle ?

Bu tur bir problemin cozumu "Restart at duzelsin abi." olmamali bence.. En azindain Linux kullanan bir adamda - ki Arkansis in problemini ( saniyorum ) Linux uzerinde yasadi... Ha Windows ta, her oyundan sonra bir sonraki oyunu hizli oynayabilmek icin, restart etmek bir cozum olabilir. Ona bir sey demiyorum, Micro$oft tur, ozel ilgi ister.

Bunda ayiplik bir olay yok yahu.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..

-EE

Sosyal ağlarda paylaş

hayır bana verdiği örneğe bakarmısın. Ben işyerindeymişim paralarım kaybolmuş? Lol Rofl AHAHA mahuahua. yanı bu örnekle RAM ın ne alakası var ya LOL .[signature][hline]"dark tranquillity'nin her şarkısı bir büyüdür ve bu büyüyü yapmayı bilen sadece 6 kişi vardır."
$aban matrix Revolutions
Recep Tayyip Ermetal
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...