Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mldonkey RAM CANAVARı ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bilgisyarımı ilk defa ml donkeyle açık bıraktım

arkada 69 process var. Free ram 750 mb.
Sabah bi açıyorum 630 a inmiş bu. ML donkey ile alakası varmı bunun ? Yoksa MLDONKEY bir ram canavarımı_? Eğer sorun mldonkeydense telaşlanmayacağım.
Mesaj tarihi:
bir de bilgisayar açık kaldıkça yavaşlar.. acaba onun bir etkisi olur mu?
hiç araştırmadım o konuyu...[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki:
öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz..
Mesaj tarihi:
Ne alakası var canım şimdi rolantide çalışmasıyla mldonkeyın açık bırakılmasının. Programlar kapalıyken farketmez. Aslında normaldede farketmiyor programlar açık olsa bile. Mldonkey sanırım rami bitiriyor.
Mesaj tarihi:
Windows ta acik birakiyorsaniz siser. Mldonkey `e ozgu bir sey degil bu, Windows a ozgu.. Linux ta acik birakiyorsaniz - ki sunucumda en azindan bir 5 gundur acik 32 MB RAM `i var makinanin, gikini cikarmadi - zannetmiyorum boyle bir olay olsun. Hic olmadi killeyin, yeniden baslatin :) Windows gibi leak birakmaz arkada.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..

-EE
Unix/Linux Sys. Adm., Security Prov., Programmer, IT Depart. PM

Google Search : "Türkiyenin en iyi hosting firması"
Mesaj tarihi:
aha bak ne zekiyim doğru biliyor muşum..
(hadi len)[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki:
öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz..
Mesaj tarihi:
1000 dolar paran var
bir işte harcayacaksın
normalde paranı harcadıktan sonra 750 doların kalacağınnı hesaplamışsın.

Ertesi gün işyerine geliyorsun paranın 600 dolar kaldığını görüyorsun . NE yaparsın ?

Gidip işyerindekilerin hesaplarını araştırır nereye gitmiş bu para diye araştırırmısın ?
Yoksa oturup e 600 dolar neyime yetmiyorki deyip işine devam mı edersin ?

[Bu mesaj Arkansis tarafından 08 February 2004 22:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ml donkeyde downloadlarım sürekli duruyor belli bir müddetten sonra. Durmak derken
PAUSE hale geliyorlar

nedeni ne olabilir ? ayarlarına baktım birşey bulamadım bunun hakkında.
Mesaj tarihi:
said:
Arkansis, 08 February 2004 22:11 tarihinde demiş ki:
1000 dolar paran var
bir işte harcayacaksın
normalde paranı harcadıktan sonra 750 doların kalacağınnı hesaplamışsın.

Ertesi gün işyerine geliyorsun paranın 600 dolar kaldığını görüyorsun . NE yaparsın ?

Gidip işyerindekilerin hesaplarını araştırır nereye gitmiş bu para diye araştırırmısın ?
Yoksa oturup e 600 dolar neyime yetmiyorki deyip işine devam mı edersin ?

[Bu mesaj Arkansis tarafından 08 February 2004 22:15 tarihinde değiştirilmiştir]

şu yazıyı görnce yuh dedim. Sen makınaya reset at 1000 doların geri gelir.[signature][hline]"dark tranquillity'nin her şarkısı bir büyüdür ve bu büyüyü yapmayı bilen sadece 6 kişi vardır."
$aban matrix Revolutions
Recep Tayyip Ermetal
Mesaj tarihi:
Arkansis`i o konuda hakli buluyorum. Zaten piyasa da "reset at sistem kaynaklarin geri gelir." modundaki insanlar oldugu icin halen bir kac firma Windows uzerinden hizmet veriyor sunucu bazinda..[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..

-EE

Mesaj tarihi:
Sen iş yerinden bi çık
birdaha gir paran geri gelir.

Bu reset le geçecek olsa reset atacağım . Tamam ama arkadaki programlardan birisi rami durduk yere içiyor.

Ayrıca neden reset atacakmışım ?

[Bu mesaj Arkansis tarafından 08 February 2004 23:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Sharky ayıp etmişsin. Adam bana öyle bi anlatıyorkı sankı RAM GITMISDE BIR DAHA GELMIYCEK. Hem benım anlamadıgım 600 ram ı napıcak? ben 2.5 gundur 256 ram ı bıtıremedsım emule full acık .[signature][hline]"dark tranquillity'nin her şarkısı bir büyüdür ve bu büyüyü yapmayı bilen sadece 6 kişi vardır."
$aban matrix Revolutions
Recep Tayyip Ermetal
Mesaj tarihi:
Bence onu anlatmaya calismamis.. Onun kastettigi, X kadar ramim var.. 1 gun acik kaldi bir yerlerde bir sizinti var su anda X-2.. Neden bu boyle ?

Bu tur bir problemin cozumu "Restart at duzelsin abi." olmamali bence.. En azindain Linux kullanan bir adamda - ki Arkansis in problemini ( saniyorum ) Linux uzerinde yasadi... Ha Windows ta, her oyundan sonra bir sonraki oyunu hizli oynayabilmek icin, restart etmek bir cozum olabilir. Ona bir sey demiyorum, Micro$oft tur, ozel ilgi ister.

Bunda ayiplik bir olay yok yahu.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..

-EE

Mesaj tarihi:
hayır bana verdiği örneğe bakarmısın. Ben işyerindeymişim paralarım kaybolmuş? Lol Rofl AHAHA mahuahua. yanı bu örnekle RAM ın ne alakası var ya LOL .[signature][hline]"dark tranquillity'nin her şarkısı bir büyüdür ve bu büyüyü yapmayı bilen sadece 6 kişi vardır."
$aban matrix Revolutions
Recep Tayyip Ermetal
Mesaj tarihi:
Haha
dediğin o kapıya çıkıyor.

Linux kullanıyorum . Bana restart at diyorsun. Neden restart atacakmışımki? Bilgisayarı daha yeni açmışım . O kadar ramim var , kim çalıyor bu rami?
Mesaj tarihi:
Sharky
bu mldonkeyin gui sini nereden bulurum ? RPM paket olarak yükledim 1 kere
gui de yüklenirmi sonradan ?

yoksa konsol olarak kullanmamı mı tavsiye edersin ?
  • Yeni Oluştur...