Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 rapidde yok daha edikted: düştü çekiyorum şu saniye edikted2: feykmiş ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 e01 cikmadi. fake o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 evet fakemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 akşama kadar çıkmaz kanımca 01 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 1 yok piyasada. zaten 1 ve 2 yi fqm birleşik çıkarıcakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Lost.S05E01.HDTV.XviD-PusherCrew said: The video is technically fucked due to ABC playing dumb. Nothing has been pred due to that, so here's one that you can watch if you don't care. If you can't tell that the video is fucked then you have nothing to worry about, Enjoy! Site nukers, nuke at your discretion. PreNet nukers, nuke as this contains flawed video. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 ilerde proper cikar ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 hay ben bu abc nin... 5te kalktım yaa dizi icin, aksiliğe bak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 fqm 1-2 beraber var easynews'te 700 küsür mb'da, 1 de sorun var yazıo herkez bunlar nası çıkardı beraber..Boşuna indiripte piç olsunda istemiyorum dizi, ilk bölümün ortasında görüntü gitcekse falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 releaser'lar feci gumledi ya oyle boyle degil. Onceki sezonlarda 3 grup birden cikarirdi simdi hepsi patladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 torrentleech ten indiriyorum 1 ve 2 yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 faketir onlar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 2yi indiriyorum ben eztvden ama 1 ne zaman gelicek ya hevesle uyandım anasını satim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 torrentleech te fake olmaz yani bu güne kadar görmedim. uploader olmak için adamların milyon şartı var, seçilmiş insanalr yamuk yapmazlar heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 LathspeLL said: Lost.S05E01.HDTV.XviD-PusherCrew said: The video is technically fucked due to ABC playing dumb. Nothing has been pred due to that, so here's one that you can watch if you don't care. If you can't tell that the video is fucked then you have nothing to worry about, Enjoy! Site nukers, nuke at your discretion. PreNet nukers, nuke as this contains flawed video. Bunu indirip izleyen var mı nasıl goruntuler felan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 abc'nin yaptigi buyuk bi .bnelik yuzunden boyle olmus. "ABC is using time compression where they drop frames and fit a bit more commercials in and you dont notice watching on tv due to the dupe frames, but when its capped and the dupe frames removed it makes the playback jerky" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Innuendo said: abc'nin yaptigi buyuk bi .bnelik yuzunden boyle olmus. "ABC is using time compression where they drop frames and fit a bit more commercials in and you dont notice watching on tv due to the dupe frames, but when its capped and the dupe frames removed it makes the playback jerky" tam ben yazacaktım bunu, çok kötü değilmiş ama a few errors in frames before and after commercials. 98% of the show is fine. Download and ignore the minor broadcast errors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 neden .bnelik olsun anlamadım. adamlar gıcıklık yapıyor netten indirilmesin filan diye. yada hemen düşmesin nete diye. bende memnun değilim ama yani savunma mekanizması sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 ben yinede başladım indirmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Rapide düştü birinci bölüm. Çekmekteyim. Umarım feyk çıkmaz. İsteyene öm atabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 altyazı yok heralde daha yani türkçe zaten yokta ingilizceyide bulamadım ben var mı bulabilen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 @madcow, sana özel mesaj attım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 @madcow +REP AGA feyk deil izliyorum simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 torrente düştü. seeder 1, leecher 253 şuan. 4 hafta içinde çekermişim utorrentin hesaplamasına göre föamsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 madcow said: Rapide düştü birinci bölüm. Çekmekteyim. Umarım feyk çıkmaz. İsteyene öm atabilirim. link likn likn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar