eregorn2 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 oha!!!! çüş!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 yok canım olamaz dimi di mi lan :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 o ne lan oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 doktor bu ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 DeBuffAndHeal said: http://i40.tinypic.com/33beq6g.jpg kaçıncı dk bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Llama said: DeBuffAndHeal said: http://i40.tinypic.com/33beq6g.jpg kaçıncı dk bu Miraul said: var var 5.ci dakkasi 5.15 in :/( izledigimi sildim ben bakmadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 harbiden nasıl dumurdur bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 oha açtım baktım hakkaten var ulan.ne alaka pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Flassh said: doktor bu ne? bence bunlardan 2 tane var. biri birini diğeri diğerini simgeliyor. dizide şu ana kadar hiç hata yok nerdeyse yani. devamlılık dışında bu kadar barizi yapılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 loophole jacob da locke gibi loophole'daydı sanırım.. locke o yüzden jacob'u öldürttü ben'e.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 evet 2 tanedir büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 2 tane olsaydı malum soruya hangi heykel diye cevap verirlerdi :) Hatasız dizi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 bu fazla büyük bi hata ama. sanmıyorum hata olsun. çünkü saç kısmıda farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 kertenkel said: loophole jacob da locke gibi loophole'daydı sanırım.. locke o yüzden jacob'u öldürttü ben'e.. ne demek istediğini anlayamadım? oha o juliet sahnesi nedir.. e benle sun şaşırmıyo mu onu görüp?? açıp bakıcam bakmaıyorum ben de sildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 valla ben de açtım baktım şimdi harbiden öle. ilginç ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 ben benzetemedim ya o kadar kadını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 @smash loophole'unu yarattın veya buldun diyor jacob locke'a... jacob da locke gibi loophole'da olabilir diyorum.. çünkü jacob da geçmişte olmak istediği yerde mükemmel zamanlama ile herkezin karşısına çıktı kritik zamanlarda (aynı locke gibi) yani 6. sezonda ikinci bir tane jacob göreceğiz sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanterlik Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Locke ve Karaduman sorunsalı Aklıma takılan birşey war, locke karadumanla ilk karşılaştığında duman bi kaç saniye locke'a bakıp kaybolmuştu fakat 2. karşılaşmalarında locke'u bileğinden yakalayıp deliğe çekmişti ama birilerinin yardımıyla kurtarılmıştı. Aklıma takılan şeyde bu ilk karşılaşmada bişey yapmayan karaduman neden ikinci karşılaşmada bunu yapsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Belki planı 2. karşılaşmada devreye sokmuştur. Sonuçta ölen birisinin şeklini alabiliyo sadece. O yüzdendir belki..Ama ilginç bi nokta tabi değindiğin. Bu arada bende baktım juliet olayına cidden çok benziyor. benziyor diil hareket edince bu juliet diyesim geliyo. vede o heykel olayı kesinlikle 2 tane bencede. öyle bir hata olamaz. heleki Lostta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 peki o sahnede orasının boş olması gerekmiyo muydu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 zpo jacob a "seni ne kadar çok öldürmek istediğimi biliyormusun bi gün yolunu bulacam" fln diyen adam kim yaw ! aha bi yolunu bulmuş locke un bedeniyle gelmiş de o adam kim??? bide locke un cesedini taşıyan kafileyi garipsedim.. niye öle gizli gizli takılıyolardı ki? jacob ın o kadına verdiği görev sadece o tabutu taşıtmakmıydı ?? boşluklarım war :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 DRaGoN_SLaYeR said: zpo jacob a "seni ne kadar çok öldürmek istediğimi biliyormusun bi gün yolunu bulacam" fln diyen adam kim yaw ! aha bi yolunu bulmuş locke un bedeniyle gelmiş de o adam kim??? bide locke un cesedini taşıyan kafileyi garipsedim.. niye öle gizli gizli takılıyolardı ki? jacob ın o kadına verdiği görev sadece o tabutu taşıtmakmıydı ?? boşluklarım war :S Smoke monster tabiki kim olacak ^^ Birisi beyaz giyiyor diğeri siyah. Jacob iyiliği, smoke monster (şuanda bildiğimiz adıyla) ise kötülüğü ve karanlığı simgeliyor. Lost'un teması siyah arka plan üzerine beyaz yazılardan oluşmakta. Lost bugüne kadar siyah arka plan üzerine beyaz yazıyla kapanırken final bölümünde tam tersi oldu, renkler yer değiştirdi. Bazı insanlar patlama sebebiyle öyle oldu desede bu bir detay ve öyle basit bir sebepten ötürü bize sunulmadı, bir anlam ifade ediyor. İlahi dinlerde yer alan şeytan tanrı çatışmasına benzer bir çatışmayı gördük hem girişte hem kapanış sahnesinde. Şeytanın aksine tanrının insanlara güveni bunun neticesinde onları test etmesi, kader kavramını oluşturması, özgür irade kavramını sunması bu bölümde jacob tarafından bizzat uygulandı ve işlendi. Bu yüzden aklımıza sayısız düşünce gelmekte. Şuan için elimizdeki veriler ve yorum gücümüz ışığında birçok benzetme, birçok tahlil yapabiliriz. Doğru sonuca ulaşmak için yeni sezonu beklemekten başka şansımız yok çünkü bu konudan inanılmaz sayıda teori çıkartılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 bence o şeyde olabilir. herşey karanlık bir perdenin arkasında idi, ama şimdi aydınlığa kavuşucak tüm olaylar. o yüzden beyaz olabilir. ama Lost'ta öylesine diye bişey olmadı daha yani. herşeyin bir anlamı filan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 DRaGoN_SLaYeR said: zpo jacob a "seni ne kadar çok öldürmek istediğimi biliyormusun bi gün yolunu bulacam" fln diyen adam kim yaw ! aha bi yolunu bulmuş locke un bedeniyle gelmiş de o adam kim??? bide locke un cesedini taşıyan kafileyi garipsedim.. niye öle gizli gizli takılıyolardı ki? jacob ın o kadına verdiği görev sadece o tabutu taşıtmakmıydı ?? boşluklarım war :S o kafile şey ya, miles'ın bölümünde gördüğümüz arabayla bunu kaçıran insanlar. onlar da richard gibi bayaa önemli karakterler sanıyorum, baya bilgileri var çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar