Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost 5. sezon

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

Prawler said:
DeBuffAndHeal said:
Prawler said:
Spoiler'a almazsan yazdigini sen de kafana sopa yiyebilirsin dostum.

Izlemeyenler olabilir.
izlemeyenin 5. sezon topiğinde ne işi olsun.

Merak etmistir belki.
Mesela heykel resimleri falan var onceki sayfalarda.
Ucuncu sezonda olabilir kendisi, arkadasi da demistir bak su topicte su sayfada heykel resmi var diye. (Yuh artik, cevir kazi yanmasin!)

evladım heykel resmi diye spoiler verme o zaman :D
Sosyal ağlarda paylaş

harika bölümdü (tu)

widmore nası gitti adadan gördük. ben nasıl bi pislik ve sempatik bi adammış gördük. efsane LOCKE vardı yahu (:

inşallah desmond kafayı bozup dönmez adaya. bu arada alex jacob mı acaba. çünkü daha önce christian dı. herkese farklımı görünüyorki ?

neyse haftaya anlatırlar belki.

bu arada diğer adada silahları bulanlarda sanki eskiden adadaymış izlenimi yarattı bende.

Sosyal ağlarda paylaş

adadaki tum halusinasyonlarin black smoke oldugu kesinlesti artik. Black smoke ise anubisin ruhu falan cikacak kesin ve ada da ya atlantis falan cikacak, ya da olu ruhlarin misir cennet veya cehenneme gecis oncesi noktasi falan cikacak kesin.

Ahanda heycanla beklemekteyim. Bu arada o duvar kabartmasinin altina bakarsaniz RA yi falan da gormek mumkun.

Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:

adadaki tum halusinasyonlarin black smoke oldugu kesinlesti artik. Black smoke ise anubisin ruhu falan cikacak kesin ve ada da ya atlantis falan cikacak, ya da olu ruhlarin misir cennet veya cehenneme gecis oncesi noktasi falan cikacak kesin.

Ahanda heycanla beklemekteyim. Bu arada o duvar kabartmasinin altina bakarsaniz RA yi falan da gormek mumkun.

o zaman luckta olmasın black smoke

Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

kimse farketti mi?

ben tapınağı görünce: burası benim iyileştirildiğim yer dedi. demek ki sayid'în onu vurduğunu biliyor başından beri.

hayır bilmiyor
ama sonuç olarak orda iğleştiğini bilmesi normal
iğleşip büyüdüğü yer öncesini hatırlamıyor
ha onu yatakta ziyarate gelen adam anlattı ise sonra bilemicem

Sosyal ağlarda paylaş

Efsane bölümdü yaa bayıldım.

locke'un bu kadar şeyi nerden bildiğine dair bişeyler var mı peki elimizde

black smoke locke un yerine geçmiş olamaz. milletin pişmanlığıyla falan çıkıo ortaya ve birinin vücuduna bürünüo çünkü ama locke hep gözümüzün önünde anca diriltti falan diyebiliriz.

penny i kesin öldürdü diye çok üzülmüştüm iyi oldu öldürmediği. charles la ben in husumetinin nerden geldiği de anlaşıldı süper oldu.
bu arada charles adadan giderken daha yaşlıydı şimdiki hali daha genç gibi :D

Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:
BiTcH_oFBaT said:

kimse farketti mi?

ben tapınağı görünce: burası benim iyileştirildiğim yer dedi. demek ki sayid'în onu vurduğunu biliyor başından beri.

hayır bilmiyor
ama sonuç olarak orda iğleştiğini bilmesi normal
iğleşip büyüdüğü yer öncesini hatırlamıyor
ha onu yatakta ziyarate gelen adam anlattı ise sonra bilemicem

yok ya anlatmışlardır ona sonra. mantıksız geldi sonrada bana zaten
Sosyal ağlarda paylaş

bölümün ayarıyla oynamışlar

ilk önce o silahlı ekip muhtemelen wildmore un ekibi kasalar falan onlara ait

benjamin bölüm boyunca locke dan ayar yedi durdu sakince meğer herifin niyeti hala bozukmuş ama karadumanın john a dokunursan seni oyarım konuşmasıyla aklını başına getirdi heralde

bu bölüme doyum olmaz ya tekrar tekrar izleyesim var

Sosyal ağlarda paylaş

süper bölümdü cidden

ben yavaş yavaş bildiğimiz bu kötü ben rolünden uzaklaşacak gibi ama ne kadar uzaklaşır orası muamma, penny desmond ailesinede zarar vermedi oda iyi oldu hakkaten senaristler ters köşeye yatırdı insanları bide blacksmokeun locke'u koruması acayip hoşuma gitti adam farkından olmadan efsane oldu

Sosyal ağlarda paylaş

theCio said:

summom lolik

summonlama olayı daha kolpa olamazdı kımse bahsetmemıs :D çok çok gızlı duvar kabartmalı bır odaya gırıp dolu banyo kuvetının tıkaçını cıkararak monster summonlamak :D

guzel bolumdu neyse..

zamanı, mekanı kontrol eden gemi dümeninden sonra şaşırtıcı değildi, o yüzden. :P

Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:

Asil bekledigim seyde o, Atlantis'e baglarlar ise dinim lost olur, hayatimi ucaklarla atlantigi ve pasifigi gecerek geciririm.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...