Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost 5. sezon

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

benim anlamadığım/hatırlayamadığım:

bu jack niye babasının bi eşyasını götürmek zorundaydı? ilk uçağa binişte babasına ait herhangi birşey taşıyomuydu ki yanında? o kısmını anlayamadım tam =/ bi de adanın zamanda yolculuk yaparken niye yok olduğunu anlattılar sonunda açıkça,mutlu oldum.

DiadanLocke said:

guzel bolumdu.

john locke'un olmesinin sebebi sadece ucakta bir tabut bulunmasi icin miymis yani? oyle anladim ben??
bir de eloise dunyanin cesitli yerlerindeki manyetik alanlardan bahsetti, ilk sezonda sanirim zenci kadinla kocasi afrikaya gidiyolardi kadinin tedavi olabilmesi icin. orda manyetik ozellik vardi guze lbaglandi orasi da direk aklima geldi.

ha birde

acaba john olmedi de, 3. sezonda bi bolumde orumcek isiriyodu 2 kisiyi felc oluyolardi. oyle bisi olmus olabilir mi?

ilk spo için oha nası aklına geldi hakikaten doğru bence de katılıyorum.

ikinci spo için yayınlanan promoyu da gördükten sonra imkansız, zaten öyle bişeye bel bağlamazlar yani. ayrıca

kendini astı diyodu zaten eliose

Sosyal ağlarda paylaş

Drall said:
benim anlamadığım/hatırlayamadığım:

bu jack niye babasının bi eşyasını götürmek zorundaydı? ilk uçağa binişte babasına ait herhangi birşey taşıyomuydu ki yanında? o kısmını anlayamadım tam =/ bi de adanın zamanda yolculuk yaparken niye yok olduğunu anlattılar sonunda açıkça,mutlu oldum.

ilk uçağa binişte babasını taşıyodu yanında :)

Sosyal ağlarda paylaş

LathspeLL said:

Cuk diye oturmadi aslinda. Sayid neden tutuklu, Hugo nasil kurtuldu ve ikna oldu falan gibi acik yerler var. Birde adaya donduler yani. Bir sonraki bolum oncesini anlatacak, nasil bir kurgu yapmislar merak ediyorum simdiden.

Yani iki bolumun yerlerini degistirince garip gelmisti basta zaten.

geriye döner bunlar için jackın 36ı saati vardı bunlar için
kitapta kim bilir neler yazıyordu
ama sayid kesin bi halt yedi tutuklattılar yani o adaya gitmek istemiyordu zorlana bu şekilde gidiyor büyük olasılıkla ben bi halt yedi tutuklattı onu

Sosyal ağlarda paylaş

peki düşen uçak mıydı bu? benim hatırladığım kadarıyla bi uçakla babasının cesedini sidney'e taşıdıktan sonra dönerkenki bindiği uçak düşüyodu. ama tam şuanda saçma geldi, ozaman düşen uçakta (flight 815) babasının cesedi mi vardı yani? of baya unutmuşum demekki ya =/

Sosyal ağlarda paylaş

LathspeLL said:

Cuk diye oturmadi aslinda. Sayid neden tutuklu, Hugo nasil kurtuldu ve ikna oldu falan gibi acik yerler var. Birde adaya donduler yani. Bir sonraki bolum oncesini anlatacak, nasil bir kurgu yapmislar merak ediyorum simdiden.

Hugo, Charlie'yi görüp adaya dönmeye karar vermiş olabilir yaninda gitarda götürüyordu.
bi önceki sayfada da yazmiştim. Sayid, Ben ile kavga etmiş olabilir.

Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:
LathspeLL said:

geriye döner bunlar için jackın 36ı saati vardı bunlar için
kitapta kim bilir neler yazıyordu
ama sayid kesin bi halt yedi tutuklattılar yani o adaya gitmek istemiyordu zorlana bu şekilde gidiyor büyük olasılıkla ben bi halt yedi tutuklattı onu

sayid hurley

bence sayid gitti hurley değil ben yaptım dedi polise

Sosyal ağlarda paylaş

erucalavera said:

sdsfs

- how can you read ?
- my mother taught me

bu kısımda bildiğin sesli güldüm :D

DeBuffAndHeal said:

Benjamin'i Sayid dövmüş olabilir.

edit:
ekşide bi kac entry daha okudum Benin, Penny öldürüp Desmond yada Charles Widmore'dan sağlam bi dayak yedigi de olabilir.

benim de aklıma direkt penny geldi ben'i öyle görünce ve limandan aradı sanki yanlış görmediysem..

gitar

gitarı görünce direkt charlie geri mi dönücek acaba diye düşünmeden edemedim..

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...