Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 said: ben bunu fark etmemiştim izlerken http://zip.4chan.org/tv/src/1233215115841.jpg soru bu eloise kişisini nerde görüyoduk, kimdi neciydi bi hatırlatsanıza. hafızam almıyo artık diziyi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Abi panik misiniz 7.5 saat sonra yayinlanicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Eloise Hawking http://lostpedia.wikia.com/wiki/Eloise_Hawking Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 cevap Bu sezon Bünyamin ile konuşmuştu kilise gibi bir yerde, 70 saatin var adaya dönmek için demişti. 3. sezonda Desmond'ın flashbacklerinde görünmüştü bir de. Penny'e yüzük alıyordu sanırım. Desmond'ın geleceği ile ilgili bişiler söylemişti. Sanki bir fotoğrafta da vardı, Desmond kilisede papaz iken görünüyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 tenkyutenkyutenkyu.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Penthesilea said: Abi panik misiniz 7.5 saat sonra yayinlanicak sfsdgsd dusmedi bi turlu bekliyorum hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Yarim saat once bitti, ben ofisteyim hala bi turlu cikamadim anasini satayim. Duser bi 20-30 dakka icinde, nerden cekiyosun bilmiyom tabi de rapidshare'e coktan gelmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 bu bölüm içlerinden en iyisi olcak gibime geliyo nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 bitmetv, tb, powerbits hicbirinde yok vala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Garip bir soru yeni BOLUMle ilgili! Simdi John kuyuya dustukten sonra jackin babasini gordu. Jackin babasi john'a neden carki kendi cevirmedigini sordu. Ama eger john carki cevirseydi bir daha adaya donemeyecekti? Sanirim Jackin babasi ve ben aslinda johnu kullanip sun'u adaya getirmeyi basaracaklar yuzuk sayesinde. Yanlis miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 nerde kaldi bu lost ya, sunumu yapacak olan elemana arabami carpti nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 heh ben de mininova refreshliyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 yav o degilde niye gecikti cidden bukadar anlamadim, simdi bitmetv icinde iyi ratio getiriyo lost heahea,zaten fazla indiricek bisey yok, kacirmamak lazim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 720p cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 torrent linki atmak yasak mı buraya mininova da çıkmadı çünkü hala =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 said: The reason it is taking so long is because Lost went 6 minutes over the normal hour this week. That really screwed things up badly for all the scene guys because they set their recording to end at the normal hour. LOL has said they are using a different source to put together the episode and it should be out within the hour! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 720 cekiyorum su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 ahada suanda dustu eheah, gelir birazdan publiclerede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 küstüm :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Efsane. Bu sezon harika gidiyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Ohaaaa cok guzel bolum. French chick'in hayatini Jin kurtarmis meger euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Lost S05E05 HDTV XViD-P2P çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 350mblıklardan önce 1gblık çıkmış garip. 720p olan, neyse öyle izleyelim ne kadar geç gelse de :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 dayanamadım 1gb lıı indirmeye başladım... 2 gün dio... kafayı yicem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 sabah indirip hemen izlicem diye umut doluydum. neler oluyor üzülüyorum :( iş yerinde olunca tl den de indiremiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar