Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 obsesifik said: şimcik kafama bişi takıldı geçen sezon desmond geçmişe gitti faraday ın yanına ondan yardım istedi falan.. e o zaman şu istasyonun önünde neden tanımadı faraday'ı ? hadi bakalım buyrun çözün :D Son bolumdeki karşılaşmaları o karşılaştıkları zamandan önceydi çünkü. Henüz tanımıyordu Desmond onu karşılaştıkları sırada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 tamam öyle diyelim daha sonrası olsun diyelim faraday adaya ilk geldiğinde faraday tanımalıydı o zaman desmond u ya da desmond faraday i hatırlamalıydı.. bundan da sonra oldu diceksiniz bundan sonra olsa da gördük işte rüya halinde ya da bi şekilde hatırlanıo.. hatırlarlardı yani yanlış mıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 obsesifik said: tamam öyle diyelim daha sonrası olsun diyelim faraday adaya ilk geldiğinde faraday tanımalıydı o zaman desmond u ya da desmond faraday i hatırlamalıydı.. bundan da sonra oldu diceksiniz bundan sonra olsa da gördük işte rüya halinde ya da bi şekilde hatırlanıo.. hatırlarlardı yani yanlış mıyım Hayır işte öyle işlemiyor olay :) Faraday adaya geldiğinde Desmond'ı adada gördü mü tanıdı mı hatırlamıyorum şu an; ama gördüyse bile bu bölümde elinde silahla gördüğümüz Desmond geçmişteki Desmond o yüzden tanımayacak Faraday'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 basmadı benim kafam bu işe amaaaann :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Kızıla Olanlar Hakkında yanılmıyorsam kızılın burnundan kan gelmesi ve başını öyle hissetmesinin sebebi önceki sezonlardan birinde açıklanmıştı. yanlış hatırlamıyorsam geçmiş sezon veya ondan bir öncekinde desmond'da aynı sonuçlara mağruz kalmıştı ve bunun sebebide zamanda yolculuk etmesiydi. faraday aslında çok şey biliyor ki desmond'a olanlarıda biliyordu. şimdi kızıl hatuna olanlarıda biliyor. kızıl saçlı hatunda bu şekilde hasta olmasının sebebide adanın yeri değişmesi ve zamanda yolculuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Kizil'i kurtarmak icin, ait oldugu zamandan birine ulasmasi falan lazim, ornegin annesine falan iste maiden name'i hatirlayamiyorum falan diyodu, kiz gitti gider yani. Faraday'in da var bi isleri de hadi bakalim, saman altindan su yurutuyo. Ne bicim dizi bu anasi satayim ya, 5 yildir seve seve eziyet cekiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Faraday 2 İyi hoş Faraday öncede ordaydı diyonuzda adam adanın ilk zamanından beri bi gıdım yaşlanmazmı ya. Hem orda çalışıo olsa neydi o bilim adamı patron olan ondan niye saklansın. Hay senin gibi diziye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 faraday Abi orda olmak zorunda degil o ana da isinlanarak gitmis olabilir aslinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Faraday zamanda gezebiliyor bence ya, Richard'ın düşük leveli gibi bişi olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Hugo'nun hikayesi Hugo annesine adada olanları anlatırken baya güldüm. 5 sezonu 2 dakkada özetleyince hakkaten komik oluyor. :D Adaya düştük. Smoke monster vardı. Bissürü hatch vardı. Bizi öldürmeye çalıştılar... +''+%/& ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 kız promoda gösterioya... kız durmadan kanama geçirio... bence hafısazını kaybedip kafayı yicek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Mirage said: Hugo'nun hikayesi Hugo annesine adada olanları anlatırken baya güldüm. 5 sezonu 2 dakkada özetleyince hakkaten komik oluyor. :D Adaya düştük. Smoke monster vardı. Bissürü hatch vardı. Bizi öldürmeye çalıştılar... +''+%/& ... ahaha ben de çok güldüm orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 obsesifik said: Mirage said: Hugo'nun hikayesi Hugo annesine adada olanları anlatırken baya güldüm. 5 sezonu 2 dakkada özetleyince hakkaten komik oluyor. :D Adaya düştük. Smoke monster vardı. Bissürü hatch vardı. Bizi öldürmeye çalıştılar... +''+%/& ... ahaha ben de çok güldüm orda resmen (pardon)4 sezonu özetledi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Hafta içi izleme şansım olmamıştı an itibariyle bitirdim ilk 2 bölümü güzel bir başlangıç olmuş özlemişim ya :D obsesifik said: adamınbiri said: Flameoffear said: Faraday Faraday adanın ilk yapılma zamanına nasıl döndü acep. Bak aklıma geldi şimdi. faraday zaten o adadaydı ilk başlarda hatta o gemiyle gelen kişilerin hepsi bi zamanlar adadaymış geçen sezon öyle bişiler diyolardı yani evet hatta şu kızılın adı neydi unuttum.. o kızla ilgili de daha önce burdaydı tarzı bişiler dönmüştü Spoiler http://www.youtube.com/watch?v=2VvXyeZokks Charlotte Lewis bu videoda ilk flashbacki var. Daha önce adada olduğunuysa miles ile şöyle bir diyaloğu doğruluyordu. http://www.youtube.com/watch?v=nO-Ao4DNV-0 obsesifik said: adamınbiri said: desmond'ın time travelları sırasında bi bankta oturup konuştuğu kadın hatta kuyumcuydu sanırım ohh beee :D Spoiler Mrs Hawking ile 3x08'de (Flashes Before Your Eyes favori bölümüm ^^) karşılaşmıştık. http://www.youtube.com/watch?v=gyH1AlbRwlw obsesifik said: tamam öyle diyelim daha sonrası olsun diyelim faraday adaya ilk geldiğinde faraday tanımalıydı o zaman desmond u ya da desmond faraday i hatırlamalıydı.. bundan da sonra oldu diceksiniz bundan sonra olsa da gördük işte rüya halinde ya da bi şekilde hatırlanıo.. hatırlarlardı yani yanlış mıyım Spoiler Zaten Faraday onunla daha önce karşılaştığının farkındaydı fakat ifade etmemişti ya da anımsıyordu ama bu kafasında tam olarak net bir şekilde yer almıyordu. Not defterini karıştırıp If anything goes wrong Desmond Hume will be my constant yazısını bulmuştu. Faraday en ilginç karakterlerden biri, farkında olduğu fakat herkese açıklamadığı çok şey var daha fazlasını anlamak ve yorumlamak için merkezde olduğu birkaç bölüm görmemiz gerekecek, iple çekiyor olacağım o bölümleri. http://www.youtube.com/watch?v=nLmbvbxRM_c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Mirage said: Hugo'nun hikayesi Hugo annesine adada olanları anlatırken baya güldüm. 5 sezonu 2 dakkada özetleyince hakkaten komik oluyor. :D Adaya düştük. Smoke monster vardı. Bissürü hatch vardı. Bizi öldürmeye çalıştılar... +''+%/& ... senelerime dklarıma acıdım be o ağlarken bende ağlıcaktım orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Şimdi Faraday adada zamanda geri gittiği anlardan birinde bizim koreli bilim adamların mağraya giriyordur. Çok karışık bişey yok. burun kanama olaylarıda geçen sezon gemide desmond dahil birkaç kişi zihnen zamanda yolculuk yapıyordu. Orda iletişimden sorumlu herif ölüyordu hatta. Kızılın burun kanaması gibib benzer simptomlar gösteriyorlardı. Desmond ve faraday birbirini buldu şimdi hatununda geçmişten birini bulması gerekiyor. Büyük ihtimalle adadan birini yada ölecek. Koreli bebek demiş birisi jin yada sun'un olması gerekmiyor dünyadaki tek koreliler onlar değil sonuçta. Birde kızıl kutupayısının çölde kemiklerini buluyordu. Bütük ihtimalle sawyerin vurduğu kutup ayısı etrafta dharma amblemide vardı. Kemikler aklıma ilk sezon mağrada buldukları kemikleri hatırlattı bana. Bizim adem ve havamız gibi bir durum söz konusuydu ama şimdi adadaki herhangi biri olabilir gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Charlotte diyin şuna ya kızıllar yesin sizi emi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Faraday formülü ve Desmond Geçen dönemlerde Faraday bir formül üzerinde çalışıyordu ya da birine anlatıyordu tam hatırlamıyorum. Orda formül içinde bir invariant var demişti. Benim invariant'ım Desmond olacak falan demişti sanki. O yüzden mi Desmond etkilenmiyor mu bu "zamanda bir şeyi değiştirememe" olayından? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Mirage said: Faraday formülü ve Desmond Geçen dönemlerde Faraday bir formül üzerinde çalışıyordu ya da birine anlatıyordu tam hatırlamıyorum. Orda formül içinde bir invariant var demişti. Benim invariant'ım Desmond olacak falan demişti sanki. O yüzden mi Desmond etkilenmiyor mu bu "zamanda bir şeyi değiştirememe" olayından? Yok onun nedeni o değil, Desmond'ın neden etkilenmediğini henüz bilmiyoruz kesin olarak, Faraday da sen özelsin felan dedi sadece. Faraday'in constant olayı; hem gemide hem adada bulunduğu için Faraday hafıza kaybına uğrayacak ve delirecekti vs (Charlotte gibi). Bu yüzden hem adada hem adadan önceki hayatında bir sabit bulması gerekiyordu. Desmond zihinsel olarak zamanda yolculuk yapabildiği için Desmond'ın kendisinin sabiti olmasını sağladı. Ada-gerçek hayat olayının diğer gemiden gelenleri daha geç etkilemesinin nedenini ben de merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 invariant dediğin olay constant işte. Desmondun değişik şekilde etkilenmesin sebebi bence 2. sezon sonunda hatch patladığında o enerji kaynağının içinde olması olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 eoo simdi bu ilk bölümün pushercrew'lüsünü cektik, fakat gel gör ki pw istiyor. google'a biraz bakındım ama bulamadım. pw almak icin de abuk subuk bi adult site'a üye olmamızı istiyor falan filan. burda da kimse bahsetmemis, acaba benim nublugumdan mı kaynaklanıyor bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 nerden çektiğine bağlı. Neden abuk subuk bilmediğin versionları çekiyorsun ki? Ben hep eztv olmasına dikkat ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 good for you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Bilmiyorum işe yarar mı, ama bir dene istersen. Bendeki de pushercrew idi. password release24.info Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Onlar genelde fake oluyor. Bi kaç kere başıma gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar