White Wolf Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Arkadaşlar yurtdışındaki bir siteden bir kılıç siparişi vericem yaklaşık 1000 dolar , ama site beni bazı ülkelerde gümrük cart curt diye kuşlandırdı, buraya getirttiğim taktirde açıp bakıyolarmı yada daha kolay anlatımla gümrük yicekmi ? Şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 ne kılıcı aliosun katana mı ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 kılıç olduğu için geçmez + 1000$ olduğu için geçmez + kesici alet olduğu için geçmez nasıl geçer konusu: 3 ay 10 tane belge 10000 tane rüşvet 400$'a yakın gümrük vergisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Gümrük yiyicek evet . Sanmıyorum katana olduğunu eğer katana ise hakiki katana 1000 dolar olması imkansız 10000 dolardan başlıyor fiyatları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 kertenkele +1 gidip kendin alıp bavulunda sokman daha bile kolay olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mortis said: ne kılıcı aliosun katana mı ^_^ Evet :=) ama gerçek bir katana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 ya da şöle yaparsın gümrüğe gidersin gelince bakiim bu benim mal mı die açarsın katanaya çeker gümrükteki herkesi kesersin. ve ordan uzaklaşırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Japonyada yapılmıyor, ama japon bir usta japon çeliğinden yapılmış, 1 tane var, almam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 abı gümrüğün krsısında anlaş biriyle telin sütünden atıversin gümrüğün 5km solundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 bende de gerçek bir samurayın ereğli çeliğiyle yaptığı bir kılıç var karadenizden almıştım satarım ilgilenirsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mortis said: ya da şöle yaparsın gümrüğe gidersin gelince bakiim bu benim mal mı die açarsın katanaya çeker gümrükteki herkesi kesersin. ve ordan uzaklaşırsın evet o en son çare yapıcam : P peki valizde getirtsem ingilterden hemde almanyadan kuzenlerim gelicek , bunlardan birine yolliyim diyorum sanırım oralarda gümrük yok, valizde getirmeleri problem çıkarırmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 almanya'da gümrük Türkiye'den daha sıkı almanya'ya yollarsan orda takılır... ingiltere için konuşamıcam, bilmiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Apache said: bende de gerçek bir samurayın ereğli çeliğiyle yaptığı bir kılıç var karadenizden almıştım satarım ilgilenirsen. Ereğli çeliği nasıl bilmiyorum, araştırmam gerekicek ama keskinse, kabzası sağlamsa ve tsuka sı pro bağlanmışsa alırım, çünkü full tang kullanıcam. özele resim atarsan sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Olamaz dostum cidden olamaz o fiyata :) .Discovery'de belgeselini izlemiştim o emeğe o fiyat imkansız gibi. sanmıyorum 10 bin dolardan aşağı olsun .Tabi gerçek bir katanadan bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Link verirmisin merak ettim kılıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 summon Viktor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Masticore said: Olamaz dostum cidden olamaz o fiyata :) .Discovery'de belgeselini izlemiştim o emeğe o fiyat imkansız gibi. Fabrikasyonlar bile 3 bin dolar civari diye biliyorum. Tamamen el yapımı olanlar ise dediğim gibi 10 bin dolar civarı. sağlam bir kılıç olup sapı elimde kalmaması yeter benim için, haklısın asla bir japon katanasıyla karşılaştırmam, sadace egzersiz yaparken rahat ve kullanışlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 abi onla egsersiz yapma ya bokken alsaydın 30 dolara ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Katanayla ne egzersizi sayın beyaz kurt lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 ya ben de bişi sorcam alınan bişi gümrüğe takılırsa hoap delianlı vergisini öde öyle al derlerse fiyatı üzerinden %kaç oluo vergi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Egzersiz dediysem basic şeyler, benim bulunduğum yerde( antalya) kendo veya tarzı eğitim verilmiyor, o yüzden duruş , kılıç kınına sokuş, tutuş çalışmaları, daha çok güzel bir katana sahip olmak istiyorum. :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 katanayi duvara as, onun yerine shinai al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 yapabilen amcayı getirt gümrük yemez türkiyeyi gezer falan hava alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 kılıca para verme.. al bi kuru sıkı.. edik: yada Colt M4A1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Masticore said: Olamaz dostum cidden olamaz o fiyata :) .Discovery'de belgeselini izlemiştim o emeğe o fiyat imkansız gibi. sanmıyorum 10 bin dolardan aşağı olsun .Tabi gerçek bir katanadan bahsediyorum.Emeğe saygısızlık olmasın da ben de izledim, 1-2 günde yapıyordu eleman, 10 bin doları bir arada görmemiştir o kılıç ustası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar