Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurtdışından kılıç sipariş vermek !

White Wolf

Öne çıkan mesajlar

Mortis said:
ya da şöle yaparsın
gümrüğe gidersin gelince
bakiim bu benim mal mı die açarsın katanaya çeker gümrükteki herkesi kesersin. ve ordan uzaklaşırsın

evet o en son çare yapıcam : P peki valizde getirtsem ingilterden hemde almanyadan kuzenlerim gelicek , bunlardan birine yolliyim diyorum sanırım oralarda gümrük yok, valizde getirmeleri problem çıkarırmı ?
Sosyal ağlarda paylaş

Apache said:
bende de gerçek bir samurayın ereğli çeliğiyle yaptığı bir kılıç var karadenizden almıştım satarım ilgilenirsen.

Ereğli çeliği nasıl bilmiyorum, araştırmam gerekicek ama keskinse, kabzası sağlamsa ve tsuka sı pro bağlanmışsa alırım, çünkü full tang kullanıcam. özele resim atarsan sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:
Olamaz dostum cidden olamaz o fiyata :) .Discovery'de belgeselini izlemiştim o emeğe o fiyat imkansız gibi. Fabrikasyonlar bile 3 bin dolar civari diye biliyorum. Tamamen el yapımı olanlar ise dediğim gibi 10 bin dolar civarı.

sağlam bir kılıç olup sapı elimde kalmaması yeter benim için, haklısın asla bir japon katanasıyla karşılaştırmam, sadace egzersiz yaparken rahat ve kullanışlı olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:
Olamaz dostum cidden olamaz o fiyata :) .Discovery'de belgeselini izlemiştim o emeğe o fiyat imkansız gibi. sanmıyorum 10 bin dolardan aşağı olsun .Tabi gerçek bir katanadan bahsediyorum.
Emeğe saygısızlık olmasın da ben de izledim, 1-2 günde yapıyordu eleman, 10 bin doları bir arada görmemiştir o kılıç ustası...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...