Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 sağ üst köşedekini istiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 olovdem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 siyah düz saç + pek beyaz ten kombosu iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Biraz mesajlar ve seçimler aksın sonra dünyanızı yıkıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Haku mu o sağdaki dsfs,insaf ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 3. sıra sağdan ikinci Haku evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 İstisna olarak koydun onu herhalde listeye Hayır bende anlayamamıştım en başta =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Hmm... IT'S A TRAP! lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 lol, haku imba =) bu arada haku'nun seiyu'su da ingilizce seslendireni de kadin =) artik bizde mi sorun var haku'yu cizende mi bilemiyorum. (zabuza loves haku) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Kojiroh said: Hmm... IT'S A TRAP! lol ITS A TRAP yeterli değil OH MY FUCKING GOD TRAPS EVERYWHERE daha doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Hiç birini beyenmedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 olsun ben o sağ üst köşedekini istiyorum fdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 bunlarin hepsi erkek erochimaru lazim o listeye bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 tek trap haku değil maşşallah /h/'den beter olmuş imaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Ahjdfkljs gerçi evet HEPSİ trap olduğu için öyle demek daha mantıklı. Ben bi tek 4 tanesinin trap olduğundan emindim de :P Bridget'ı seçenler de üzülmesin (en üst, sağdan 3.) çünkü "everyone is gay for Bridget" :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 bence brigdet sayılmamalı zaten... neden yanı neden sırf gıcıklığına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Evet hepsi erkek :> Ben ilk sıra soldan ikinci mako-chan için niyeti bozdum lknjdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Viktor said: bunlarin hepsi erkek erochimaru lazim o listeye bide sen nie orochimaruya hep erochimaru diosun öle mi orjinal ismi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Kaede said: Evet hepsi erkek :> nerden biliyorsunuz bunu? bazılarının göğüsleri de var. bir kaçına da tv'den aşinayım ama ilk sizden duydum erkek diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Sütyen içi doldurmak zor değil :> Animelerini izledim ordan biliyorum. Hepsi 100% orjinal trap içiniz rahat olsun kljasgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 nasıl hepsi erkek yani animedeki erkek karaktere saç göğüs koyunca KADIN olur gerçek değil onların hiçbiri biliosunuz haha çizim onlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 erkek dediğin kıllı olur arkadaş. bunlar encükten sayılır. yalnız anime izlemek lazım, tongaya geldik çok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Of işte beklediğim mantıklı açıklama buydu. Bekleyin beni Mako chan, Bridget, Haku! SDJFH O değil, mangakalar hakikaten bi acayip ya. Ne gerek var yani, Cuce'nin dediği gibi NEDEN? Sırf gıcıklık resmen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar