Gorgo Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Daoc'a Hib'de başladım ve ilk charım olan Azo yu Lvl42.5 ye kadar kastım, fakat Wardenin gün geçtikçe beni sıkması ve dün beni oyuna başlatan arkımın diğer realme geçmesi ile bende charımı silerek Alb'e geçtim. Hib'deki tüm dostlarıma yardım eden etmeyen herkese çok teşekkür ederim özellikle Excuse vede Borges-Gesp ikilisine :) teşekkür ederim... Charımı silerken 700küsür gold ve bir miktar gerçi bişi değil ama itemı Duman'a bıraktım eğer Daoc hib'e benim gibi yeni başlayan arkadaşlar varsa Dumanın yardımcı olacağına eminim. Saygılar...[signature][hline]"Dünya Nasıl Olması Gerekiyorsa Öyle Kendini Kurtaramayanı Kimse Kurtaramaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Onemli degil. Gosterdigin insanlik icin de tesekkurler, sana yardimci olduk falan diye istemedigin yerde kalacak degilsin ama en azindan sessiz sedasiz, butun itemleri paralari ziyan ederek gitmek gibi birsey yapmadin, zamaninda onu da yapanlar olmustu.. Iyi eglenceler size alb'de.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 şansınız bol yolunuz açık olsun[signature][hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR4+ Excalibur - Non-Guild | Hibernia / EU Dogan lvl50 The Bard RR3+ Excalibur - Celtic Fist | Hibernia / EU unity100, 01 November 2003 14:23 tarihinde demiş ki: multi media online ROLEPLAYING game. diyor. multimedia online PLAYER VS PLAYER game demiyor. degil mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 oncelikle HOSGELDİN diyorum sana ihtiyacin olan bisey olursa msg atacagin kisileri sanrim burdaki forumlardan biliosundur bilmiosan : Ariakan, Konhart, Eledamry , Mosqi , Zegna fln msg atarsan bi sekilde yarim etmeye calisiris. Baggio kimmis bu insanlar merak ettim ?[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gorgo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Durlag ilgine teşekkür ederim Alb'de daha ikinci günümüz olmasına rağmen birçok kişi ile tanışma fırsatı bulduk. Hepsi çok yardımcı oldular hepsine çok teşekkür ederim. Çoğunun forum nickini bilmediğimden burda adlarını söliyemiyorum belki yardım edenlerden biride sensin :) lol Neyse herşey için Eywww... Saygılar...[signature][hline]"Dünya Nasıl Olması Gerekiyorsa Öyle Kendini Kurtaramayanı Kimse Kurtaramaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 hoşçakal ve basarılar...[signature][hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar