Raid3r Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 eauhe hakan bence de şaban :) yav gs liler de demiyor muydu bu adama şaban diye :)
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 şabaan lucescu çingenee ibrahim maymun ilhan travesti herkese bir ad takarla[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Ümit Davala'yı neden aldığını anlamış değilim? Bana göre sol bek olarak ya ergün ya da ibrahim oynatılmalı...[hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger
Hulk Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 said: Mephisto_, 21 Mart 2003 21:55 tarihinde demiş ki: şabaan lucescu çingenee ibrahim maymun ilhan travesti herkese bir ad takarla[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Eskı teknık adamın hakkında boyle konusma bence.Adam sayesınde super kupa ve 1 lıg sampıyonlugunuz var.Nankorluk etme,klub yonetıcılerı ettı taraftar olarak sen etme barı.Unutma fatos terım ıcın kovdugunuz adam bu.Ama ben bır fb lı olarak cıngene oldugu konusunda sana hak verıyorum.Harbıcı cıngene,ama senın demen yanlıs. Ilhan ıcınde az savasmadınız,ama herzaman oldugu gıbı yıne 6s kaybettı.
Baggio Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 said: Mephisto_, 21 Mart 2003 19:16 tarihinde demiş ki: Hakan Şükür (Blackburn Rovers) uhuh :([hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch Officer of Soul Reavers, Hib/Exc Email: [email protected] | Icq: 5100111
Darksun Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Off ya genemi hakan :([hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 ben galatasaray'daykende çingene derdimki ?[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me
Hulk Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 said: Mephisto_, 21 Mart 2003 23:25 tarihinde demiş ki: ben galatasaray'daykende çingene derdimki ?[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me ozaman sana dıcek lafım yok,yazmamıs kabul et o yukardakı yazımı
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 şaban geçen maç (sakatlıktan ilk çıktığı maç) kötü oynamadı şenol güneş de belki düzelmiştir diye yine bi umutla aldı adamı ama inşallah şenol güneşi haksız çıkarmaz.. ayrıca yeni oyuncuların kadroya katılacağı zaman değil bu zamanlar.. liechtenstein maçında yapılır bu iş en fazla.. ama kadroyu köklüce değiştirmek için en iyi zaman 2004 avrupa finalleri (katılmamız durumunda.. katılamamamız gerçekten çok kötü olur..) öncesinde yapılacak çok sık hazırlık maçlarında olabilir.. yani daha doğrusu elemeler bittikten sonra yapılacak maçlarda o kadronun çeşitli şekillerde denenmesi ve oturtulması gereklidir[hline]Only now, only now does he know, silver doom, unseen moon will show
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 türkiye forveti ilhan - nihat olmalı yedekte fatih tekke - okan [bursaspor'lu] olmalı ahmet dursun'dan falan iyi oyuncular bunlar tecrübe diyincede hiçbirinde yok, en azından iyi olanı oynatmak daha mantıklı[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 okan kesinlikle olmalı, adam türkiye liginin en iyi golcülerinden kaç senedir ahmet'inde voleybolcu lisansı varmış ümit karan'da da moronluk var biraz fatih tekke'yle idare etmek lazım[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me
Simofle Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Bence fatıh kat kat ıyı hepsınden,okan fılan olmaz.[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Dygrogrand Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 fatih, okan falan hepsi iyi futbolcular ama bence Hakan Şükür'ün iyi hali hepsine basar. Forvette Hakan İlhan oynamalı bence.. Oynarsa da dağıtırlar ingiliz savunmasını bakın buraya yazıyorum. Tamamen birbirini tamamlayan oyuncular...Arif formda olsaydı o da olurdu İlhanın yerine ama formsuz arif yerine normal formdaki İlhan daha iyi. Nihat da olabilir tabi. Hatta şimdi aklıma geldi Nihat daha iyi gibi ama Nihat veya İlhan farketmez.Ama formsuz Hakan Şükür yerini bile saydıklarınızın hiçbiri dolduramaz.Adam durur durur sonra dk. 90'da bi kornerden kafa golü atar olay biter. Her neyse Hakan Şükür şaban falan ama bence bu takımda Rüştü,Yıldıray,Emre ve o direk ilk 11'e yazılmalı.[hline]
Simofle Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Saban Sukur'un ıyı halı,gormeyelı baya bır buyudum be.[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Dygrogrand Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 demekki ergenlik çağındasın 2 yılda bayaa büyüdüğüne göre :)[hline]
Baggio Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Yildiray genelde top ezmekten baska bisey yapmiyo, hakan desen 45 yasinda dizi kirilmis adamdan is olmaz (kirilmadan once superdi sanki, lol), forvet icin ilhan sart bi kere, yanina da okan iyi gider, fatih o kadar iyi degil. Hakemine gore arif de olabilir, mal bi hakemse baya penalti kullaniriz :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch Officer of Soul Reavers, Hib/Exc Email: [email protected] | Icq: 5100111
Simofle Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Ilhan ve fatıh derım ben[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 hakan şükür'ü yazan arkadaş futbol özürlüsü büyük ihtimalle... Bence forvette kesinlikle nihat-ilhan oynamalı.[hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 bu arada hakan şükür şuan formsuz kötü bir futbolcu olabilir ama sanki adam hiçbir zaman iyi oynamamış gibi mesaj atanlara gülüyorum belliki daha küçükler 3-5 yıl öncesinde ne maç izliyorlardı nede gazete okuyorlardı hakan şükür türkiye'de gelmiş geçmiş en iyi türk forvetlerinden biridir, sırf galatasaray ile değil türkiye milli takım'ındada kaç sene banko oynamış vede hepimizi gollerde ayağa kaldırmıştır son 2 sene için hiçbirşey diyemem ama bu futbolcu hiçbirzaman güzel oynamamış gibi konuşmayın, çünkü bana türkiye'de oynamış ondan başarılı bir türk forveti sayın desem taş çatlasa 3-4 isim sayabilirsiniz[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me
Dygrogrand Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 İlhanla Hakan Şükür kıyaslanmaz evet çünkü Hakan İlhan'a basar. Gördük İlhan'ın stres seviyesi büyük olan bir maç olan LAzio maçında yaptıklarını, o kaçırdığı golleri. Futbol özürlüsü olan sizsiniz. Daha yurtdışında 10 maç yapmış olan bi adamla kariyeri yurtdışı başarılarla dolu bir adamı kıyaslıyorsunuz. Ben sadece gülüyorum asıl size.[hline]
Dygrogrand Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Bir futbolcu böyle maçlarda form durumundan çok tecrübesiyle öne çıkar. 5. dk. da gol yesek İlhan'ın BJK maçındaki gibi saçmalamayacağını kim garanti edebilir bana? Ama tecrübeli futbolcular maçın geri dönebileceğni bilip maça asılır. Futbol sadece form durumu ya da iyi oyuncu olmak değildir. Birçok yan faktör olmasa futbol bu kadar da zevkli olmaz zaten. O zaman her sene Fenerbahçe şampiyon olmalı sizin mantığnıza göre. Takım olmak diye birşey var. Ve hali hazırda Hakan'lı oynamaya alışmış bir takım var. Bu maçtan sonra yeniden organize olacaksak, o zaman olabilir işte gökdenizi,fatihi, okanı bu takıma almak ama şu maçtan önce böyle bir saçma denemeye hiç gerek yok hali hazırda başarılı bir takım varken. Ve bu takımın en önemli taşlarından birisi Hakan Şükür iken.[hline]
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Ben hiç bbirşey demem direk olarak dünya kupasındaki maçları gösteririm.. Torinolu Şaban ın neler yaptığını gördü herkes.[hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 lafa bak bende sana 98/99 sezonundaki hakan'ı gösteririm 99/00'deki hakanı gösteririm 36 gol atarak türkiye ligi gol kralı hakanı gösteririm[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me
Baggio Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 2003 Nisan'inda oynanacak mactan bahsediyoruz Meph, oyuncular hatiralar icin cagirilmaz milli takima.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch Officer of Soul Reavers, Hib/Exc Email: [email protected] | Icq: 5100111
Öne çıkan mesajlar