Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Zehirlenme olasılığınız oldukça yüksek. Iskender sosu dedikleri şey bildiğiniz hazır çorbadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 seni buraya mod yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Evet Gezdim Tozdum'un darkside'ı olabilirim. Zira covanni sadece piyasa ve çaça yerleri haber yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 tek taraflı yönetime hayır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 dönerleri genelde not defteri sayfası boyutunda koyuyorlar yarım ekmeğin içine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Ucuz da değildir ha, aynı paraya başka yerde çok daha iyisini yemek mümkün ama işte Kadıköy'de yiyemezsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 ucuz ama yeşiller diye insan biraz daha cesaretle yiyor etini, hepsinin dışında yağlı, sosuda leş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 hangi bereketten bahsediyoruz bi ton bereket var:) rexx in sokağına girmeden önce ana caddede sağda bi bereket var iidir döneri baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 bereket var bereket halk döner var bide... Bi ton bereket var gerçekten. Taksimdekine gitmiştim birkere (baya oldu) tabaklarda Bismillahi Rahmani Rahim yazıyordu. Şaşırdım.Tadı da fena değildi fiyatıda ucuzdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 taksim bereket'se aman diyeyim yemeyin yedirmeyin hacı hoca mekanı içerdeki herkez hacı sakallı sakal çıkarsa dönerden şaşırmayın sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 kertenkel said: taksim bereket'se aman diyeyim yemeyin yedirmeyin hacı hoca mekanı içerdeki herkez hacı sakallı sakal çıkarsa dönerden şaşırmayın sonrasakallı makallı oldumu işte korkmadan yeniyor.. Bende afacanı hiç tavsiye etmem mesela, gözümün önünde kaşarı yere düşürdüler sonra herif kirli elleriyle tuttu( hatta kaşarın üstünde parmak izleri vardı okadar yani) sonra rende makinesine yıkamadn koydu kaldım öle, hemen şikayet ettim orda birine sonrada uzadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 adamın dönerci şapkasının altında takke gördüm baya güldüm =) (yok yemiyorum da sıkça geçiyorum önünden cihangire inerken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Afacan'ı Arena ekibi basmış diyorlardı hjsadsajd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ağa caminin karşısındaki sokakta bir sürü dönerci var hani orda yeni açılan bi tanesi var,mercan döner,o idare eder,ona bakın bi ara iskender yemedim ama dürüm döneri iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 çok tombik döner yerim bir şey olmaz. ve gayet güvenerek yiyorum . eminönü-bereket döner ya da kadıköy bereket döner. çok iyi değiller ama sağlıksız da değiller. iskender tarzı da şubesine göre değişiyor,eminönündeki güzel değil , kadıköyde yemedim. ama açsan eminönünkinden de yenebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 kertenkel said: taksim bereket'se aman diyeyim yemeyin yedirmeyin hacı hoca mekanı içerdeki herkez hacı sakallı sakal çıkarsa dönerden şaşırmayın sonra kıdfmobsfs :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 bereket gördüğüm en az et bulunduran dönerleri satan dönerci. tiksinirim bu yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar