Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Aslında bas bayağı Fikirtepe'dir, sadece Fikirtepe'de oturduğunu gizlemeye çalışan insanların söylediği bir yalandır Idealtepe. Bu semt adını duyduğunuz zaman kendinizi Fikirtepe atmosferine hazırlayabilirsiniz. Fikirtepe in details; http://forum.paticik.com/read.php?23,3245496 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 fikirtepe kadıköy'e bağlı idealtepe maltepeye yakın arasında nasıl bi bağ kurdun sen merak ettim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 işte seni de kandırmışlar, çok üzülüyorum çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 alexiye katılıyorum, genetikçiler 2 bölgeyi incelese çok şaşırabilirler türklerin klon teknolojisi ne boyutlara geldi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 özür dilerim:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 oha hiç alakası yok idealtepe gayet nezih bi semt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 alexi ne geldi idealtepede başına merak ettim. bizim çocuklar gayet akıllı uslu çocuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 var benim de akıllı uslu arkadaşlarım da abuk tiplerden sokakta gece yürümekten korkan arkadaşlarım da var(kız tabi bunlar). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 nezih semt etiler, bebek, nişantaşı, suadiye, caddebostan falan varken idealtepe olmaz bence. en fazla remzi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Walla 1 saat evvel girdim eve. Yaklasık 8 saat falandır da o civardayım. Tek şüpheli saldırgan 2 tane köpekti karsılastığım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 yaw şaka bir yana fikirtepeyle karşılaştırılamaz tabi. ben o yorumumu sırf yaratıcı olduğu için yazdım yoksa pek düşünmedim, idealtepede oturanlar alınmasın bişeyden :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 caddebostan esas apaci mekanidir bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 caddebostan sahil bazı ewet. yazın denize girme olayıyla hatta "oha" boyutuna geldi olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Yarın temizleriz biz o saldırgan tipleri. Hepsinin kafasına sıkarız !!! Leşlerini de yeriz ! Vay medeniyetsizler. Bu vahşete dur diyicez, hepsinin canını alıcaz ! aheuahea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 idealtepe ismini kim bulmuş ki? fesatlaşmamak elde değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 eski kuzenimin,patiden de sturm'in ikamet ettiği bir semt. küçükbakkalköye göre daha bir gelişmiş bir yer. ama gece olaylı olmaz anlamına gelmez,olma ihtimali de çok az. ilk rakı içtiğim de muhittir =)severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturm Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Vaaay adım geçmiş :) Şimdi durum şu; 1) Ben yeni üye müye değilim kardeşim ne iş anlamadım her kapanıp açıldığında bu site siliyor mu her şeyi? 2) Yıllardır İdealtepe'deyim, başıma hiçbir şey gelmedi. Gecenin bir vakti kaç defa o tren istasyonunun alt geçitini kulladım (hani en problem çıkabilecek yer ora) hiçbir şey de olmadı.. Lütfen arkadaşlar, İstanbul'un her yeri risk taşımakta zaten, eğer İdealtepe tehlikeliyse, tehlikeli sayılmayacak mahalle, semt bilmiyorum ben. Sonuçta Nişantaşı'nda da telefonu çalındı arkadaşın gözümün önünde. Her neyse, çok uzattım, özlemişim de yazmayı foruma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 harbi her tepeyi fikirtepe zannetme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 cadde bostanda apartman dairesi 5 milyon dolar :) nasil bir apaci yeriymis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 paramı 5 milyon dolar?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 bizim burda kiralar 1 milyon euro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 bostancıda bile kiralar 800den başlıyo bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 matama said: cadde bostanda apartman dairesi 5 milyon dolar :) nasil bir apaci yeriymis :) orada oturmuyo apaçiler. günlük apaçi işlerini yerine getirmek için caddebostana geliyolar.. idealtepe nezihtir. heryerini, herşeyini bilirim. bikaç salak adam sana orada bişey yaptıysa tüm idealtepeyi fikirtepe olarak genelleyemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 idealtepede pisti diye bir mangalciya gidilir uc kisi yenilir icilir icilen ickide, kucugun kucugu bir raki + miller dir 195 milyon hesap verilir. Heral cok zengin o semtin insanlari bagdattan pahali cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 idealtepeye fikirtepe demek kurbağaya kar leoparı demekle aynı şeydir. idealtepe nezih bir semttir çünkü aileler yaşar. sessiz sakindir. tam aile yaşam yeridir. ayrıca kızları da çok güzeldir. çünkü güzel insanlar orada ikamet eder ve çocukları güzel doğar. insanları da çok iyidir. zaten geneli sitelerden ve gayet modern apartmanlardan oluştuğu için bence seni idealtepeye götürüyoruz diyerek kandırmışlar başka bi yere götürmüşlerdir. bütün çocukluğum orada paten kayarak falan geçti. çocuk halimle başıma en ufak bi olay gelmedi. idealtepede birinin başına bişey gelmesi için kaşınmak gerekir. pis insan her yerde vardır. buranın adı istanbuldur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar