Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Idealtepe

Alexi_Septimus

Öne çıkan mesajlar

Vaaay adım geçmiş :) Şimdi durum şu;

1) Ben yeni üye müye değilim kardeşim ne iş anlamadım her kapanıp açıldığında bu site siliyor mu her şeyi?

2) Yıllardır İdealtepe'deyim, başıma hiçbir şey gelmedi. Gecenin bir vakti kaç defa o tren istasyonunun alt geçitini kulladım (hani en problem çıkabilecek yer ora) hiçbir şey de olmadı..

Lütfen arkadaşlar, İstanbul'un her yeri risk taşımakta zaten, eğer İdealtepe tehlikeliyse, tehlikeli sayılmayacak mahalle, semt bilmiyorum ben. Sonuçta Nişantaşı'nda da telefonu çalındı arkadaşın gözümün önünde. Her neyse, çok uzattım, özlemişim de yazmayı foruma :)
Sosyal ağlarda paylaş

matama said:
cadde bostanda apartman dairesi 5 milyon dolar :)

nasil bir apaci yeriymis :)

orada oturmuyo apaçiler.

günlük apaçi işlerini yerine getirmek için caddebostana geliyolar..

idealtepe nezihtir. heryerini, herşeyini bilirim. bikaç salak adam sana orada bişey yaptıysa tüm idealtepeyi fikirtepe olarak genelleyemezsin.
Sosyal ağlarda paylaş

idealtepeye fikirtepe demek kurbağaya kar leoparı demekle aynı şeydir. idealtepe nezih bir semttir çünkü aileler yaşar. sessiz sakindir. tam aile yaşam yeridir. ayrıca kızları da çok güzeldir. çünkü güzel insanlar orada ikamet eder ve çocukları güzel doğar. insanları da çok iyidir. zaten geneli sitelerden ve gayet modern apartmanlardan oluştuğu için bence seni idealtepeye götürüyoruz diyerek kandırmışlar başka bi yere götürmüşlerdir.

bütün çocukluğum orada paten kayarak falan geçti. çocuk halimle başıma en ufak bi olay gelmedi. idealtepede birinin başına bişey gelmesi için kaşınmak gerekir. pis insan her yerde vardır. buranın adı istanbuldur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...