CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Şuan limewire kullanıyorum da çok az kullanıcı oluyor dosyalarda. Şuan popüler olan torrent harici ne kullanabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Evet bu konuda bence çok çekiyorum! Limeware ve aresten verim alamıyorum müzik için alternatifler nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Tabiki lisans gerektiren şeyleri çekiyoruz ve sonra da parasını ödüyoruz falan fıstık çikolata ferhat göçer - yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Ya aslında uni mailleri için beleş müzik indirilcek ruckus.com var ama ipoda atılmıyor işte ondan. Birde türkçe şarkılar yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 popüler dosyalar için (yeni albümler, filmler vs.) torrent, ender bulunan şeyler (kimsenin haberi olmadığı sanatçıların albümleri, eski filmler, hatta türk filmleri vs.) gibi şeyler için emule kullanılır bizim orda. biz böle gördük :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Emule ttnet te çalışıyor mu? Bir ara kapandı falan diye hatırlıyorum ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 öle bişey mi var? kullanıyorum ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 modları vardı onun. Hangi mod u ve nereden indirebilirim zartın zurt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 rapid pre rlzz,yıllardır torent emule vs kullanan arkadaşım bile 1 ay rapid kullandıktan sonra doğru yolu buldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 1 ay rapid aldım 1 ay da rapid pointle uzattım. Ama rapid alınca indirecek bişey bulamıyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 müzik için trkbrd.com u tavsiye ederim.. rapid linkleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 CaNNi said: 1 ay rapid aldım 1 ay da rapid pointle uzattım. Ama rapid alınca indirecek bişey bulamıyorum ya. bunalti.com u indir işte komple :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 oper said: müzik için trkbrd.com u tavsiye ederim.. rapid linkleri var. Müzik bölümü yok ki hoca! Reklam seziyorum! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 PrudenT said: CaNNi said: 1 ay rapid aldım 1 ay da rapid pointle uzattım. Ama rapid alınca indirecek bişey bulamıyorum ya. bunalti.com u indir işte komple :D Metal dinlemiyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 o zaman metal dinlemeye başla sonra bunalti.com u indir işte komple sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Qtrax noldu yatti mi o is? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 soulseek? 1 senedir kafayı yiyip bulamadığım şeyleri dahi buldurdu bana. artı limewire pro kullanıyorum ordada enderdir bulamadığım şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 PrudenT said: o zaman metal dinlemeye başla sonra bunalti.com u indir işte komple sdfs ehehe şu olayın caz ve blues için olanı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar