athea Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 bu salak seyi kurdum iki gun edebiyle calisti sonra simardi... simdi aciyorum, sifremi yaziorum, connect gulum diorum, taam apla diyo, transferring, starting hedeing hodoing diyo, aciliyo... guya... ama mouse la ustune gider gitmez taskbar'da kayboluyo, anlamadim neden ola ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 bilemiycem ama aplacim miranda kullanmani siddetle tavsiye ederim[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 proxy yüzünden oluyor o ya. düzgün bi proxy çek altına düzeliyo. en azından bende öyle.son çıkan sürümünü dene eğer proxy yüzünden değilse. son sürümü lite gibi zaten.[signature][hline]I will soothe you if you fall I'll be right there if you call You're my greatest love of all [i]My Website,My playlist,And My Love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 banada aynısını yapıyor.. icq proda bazen öyle yapıyor en iyisi icq 2003a fln..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 proxy kullanmiorum ki? sevmiorum ben son surumu, lite seviorum uhu neyse gittim ustune bi daa kurdum duzeldi... alalal ama yine yapcak biliorum, icime doguyo =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 bende de yapıyor denyoluklar ama alıştım artık mesela basıyorum bağlan diye, takılıyor kalıyor öyle neyse diyorum devam ediyorum işlerime, birde mouse imlecinden 'online-invisible vs.' seçeneği çıkıyor pek bir sorunlu program ama en iyisi[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 icq lite kötü bi yazilim bence .....hiç pratik değil ......[signature][hline]:yapma: its better to burn out than to fade away... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Bana hiç kıllık yapmadı memnunum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Bendede connect olurken birden makinayı kitliyor liste fazla acaba ondan ola bilirmi ?[signature][hline][b]www.dragger.org [b] Trance,Epic-Trance,Hard-Trance,Progressive-Trance,Progressive-House,Goa-Trance,Tech-Trance,Acid-House,Afro-House,Booty-House,Deep-House,Disco-House,Dubby-House,Funky-House,Hard-House,Latin-House,Tribal-House Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 valahi ne zamandır ıcq lıte kullanıyorıum daha oyle bi terbiyesizlik yaptıgını gormedim gecmis olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 sen 2003 pro çekm[signature][hline]Be nice or be gone.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar