Insanity Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Bilmiyorum siz ne düşünüosunuz ancak bunu konuşmadan geçmiim dedim. Çok basit bi örnek ile karşılaştım az önce, NTV de Sacremento- San Antonio maçı var ve benim için ii diebileciim bi oyuncumuz Hidayet de oynuyor. İyi kötü idare ediyor maçı ama ne zman basit boş şut bile atsa çığlık atılıo fakat Hidayet serbest atış atarken altta yazan ¨Worst in NBA¨ yazısını görmezden geliolar. bu çok basit bi örenkti yani çoğaltabilirsiniz isterseniz örnekleri. Asıl erak ettiğim şu, Acaba biz çok mu megalomanız yoksa bu bütün herkeste mi vardır?[signature][hline]This is the last time you'll see me So check your mood ring cos I bet it's green Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Herşey abartılır.. biz biraz dozununu kaçırıyoruz sanırım..[signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Bence bütün suz gaz spikerlerde milleti gaza getiriyorlar bu kadarda olmazki canım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Boliç... BOliç...BOLiç... rakibinini üstüne üstüne gidiyor ... BOLIÇ VURUYOR VE GOOOooOOOOOooooooooOOOLLLL.... Manchester ayaklar altında fener ingiliz devini eziyor :PPP o dakkaya kadar adamlar kalemizde şut antrenmanı yapmıştı hatırlıyosanız :D Megolamanyaklık herzaman heryerde turkiyede :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 anlattığın şeyin megalomanlıkla uzaktan yakından alakasını göremedim?? senin anlattığın kuzguna yavrusu anka gozukur yanlış bilio olabilirim atasözünüü..[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Insanity Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 xaer atasözünün açıklamasını alabilr miyim prd???[signature][hline]This is the last time you'll see me So check your mood ring cos I bet it's green Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Insanity Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 yani dimah istediim o da biraz megalomanlık diil mi sence?[signature][hline]This is the last time you'll see me So check your mood ring cos I bet it's green Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 ben türkler kadar kendi kendini ezen bir ırk daha görmedim bırak megolomanlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 %100 megalomanyağız:) yürü be hidayet kim tutar[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 bunun anlamı sen çok çirkinsin diyelim veya bi kusurun var.. annene çok yakışıklı gelmen gibi ayy ne yakışklı çocuum benim falan demesi.. kusurunu görmemesi[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Insanity Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 benim sana dediim de şu ki sence bu da biraz megalomanlık diilmi yani bizden kötü adam çıkmaz bizimki kraldır falan gibi[signature][hline]This is the last time you'll see me So check your mood ring cos I bet it's green Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 sanırım Insanity şuna dikkat çekmek istemiş, The worst in NBA yazmasına ramen biz hala böyle bir tavır sergiliyoruz bu biraz garip değil mi ?[signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Valla bakış açına göre değişir. Yani megaloman da diyebilirsin, kusurlarını görmeyen de.[signature][hline]-End of Transmission- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 said: Raid3r, 07 February 2004 23:28 tarihinde demiş ki: ben türkler kadar kendi kendini ezen bir ırk daha görmedim bırak megolomanlığı katılıorum, devamlı olarak kendimizi küçümsüyoruz[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 ya ben megalomanız demedim megalomanyak dedim de neyse.. espiri ya espiiiiriiii[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medusa748 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Megaloman olalım ya da olmayalım deği$en ne olacak ki ?? Bize faydalı bi yönü yok yani..[signature][hline]That was just the dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Insanity Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 merak ettim acaba öle miyiz diil miyiz die öle olmamız tabi kiside bize pek bişi kazandırmaz[signature][hline]This is the last time you'll see me So check your mood ring cos I bet it's green Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 megalomanyakla alakası yok o durumun.. worst in NBA olabilir. Ama biz her gün yeni bir oyuncumuzu NBA'ye yollamıyoruz ki.. Ha öyle bir durum olsa zaten tezahürat edilmez. Ama sayılı kişiler NBA'ye gittiğinden, Hidayet'in her haraketinden çok mutlu oluyoruz.. Abartılmakla da alakası yok. Sevinç ve mutluluk.[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 said: fizban, 07 February 2004 23:31 tarihinde demiş ki: iyi de bu durum megalomanlığımızı değil ezikliğimizi gösterir. katılıyorum.[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bowabe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Siz ne diyosunuz 1 Türk Dünyaya bedeldir hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 walla megolomanmiyiz bilmiyorum ama gercekten cok safız[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 said: Troil, 08 February 2004 00:58 tarihinde demiş ki: ya bence kendi milletiyle bukadar dalga geçen bi ülke yoktur o yüzden megolamanlık için ihtimal vermiyorum... zaten okadar ülkemize bayılıo olsak okadar genç üniversiteyi abd de okuyup orda oturma izni almak veya greencard alabilmek içn 10 takla atmazdı... alakayi yuzdeye vurucak olursak sifirlara kadar yolun var.. ulkenin asigi ol ama ulkendeki egitim amerikadan kotu olsun o zmn caba gosterirsin daha iyisi icin.. sansin warsa da gidersin..[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 ben ulkemi ve milletimi herseye ragmen cok seviyorum fakat elime en ufak bi firsat gecseydi yurtfdisinda okurudum neden burdaki berbat sistemde kendimi bitiriyim ki?[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hassand Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 said: Xaer_Aloneheart, 07 February 2004 23:23 tarihinde demiş ki: anlattığın şeyin megalomanlıkla uzaktan yakından alakasını göremedim?? senin anlattığın kuzguna yavrusu anka gozukur yanlış bilio olabilirim atasözünüü.. konuyla alakasiz ama atasozu kargaya yavrusu kuzgun gorunur die biliorum:) bence de bu megalomanlik diil de kendini ezme. megalomanlik kendini beenmisliktir bizimki kendini beenme diil ki hidayeti beenmioruz ki orda sadece oyuncumuz orda olduu icin gereksiz bi sevinc gosterioruz. oyuncu orda olduunda da sevinc gosterioruz cunku oranin bizden daha ustun olduuna kendimizi inandirmisiz ve bizden biri orda olunca cok mutlu oluyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 kendimizi inandirmışız deil ztn daha iiler inandırmamıza gerek yok :)[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar