Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guardian

Darksun

Öne çıkan mesajlar

KillerLord said:

tamam çok saol. birde bu bandage, climbing vb özellikler varya bunlardan hangilerini en çok yükselteyim ? daha hiç kullanmadım yanlış dağıtmamak için clib e verdim görev için istediği miktarda :)

Climbe 250 ver=Tırmanma
Endurence fulle=Koşma esansında stam kaybının azalması
Run speed fulle=Non combat koşu hızı.
Hide maksimum 50 ver=Gizlenme.Sen rouge olmadığın için hidenin sana pek bi katkısı yok.
Geriye birşeyler kaldıysa Fast recoverye ver,oda non combat stam,hp yenilenme hızı.
Sosyal ağlarda paylaş

Rogue olmayan klasslar için; full endurance, 150 climbing(200 olabilir), full perception, full hiding. hidingi fullemenin şöyle bir avantajı var, ne kadar yüksek ise o kadar zor tespit edilirsin. Run speed gayet gereksiz çünkü sadece combat dışında iken işe yarıyor. Onun dışında guardiannın belki hate arttıran skilli vardır ona da bakabilirsin pve yaparken mob başkalarına kaçmaması için ama pek bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

gleoddyn said:

Rogue olmayan klasslar için; full endurance, 150 climbing(200 olabilir), full perception, full hiding. hidingi fullemenin şöyle bir avantajı var, ne kadar yüksek ise o kadar zor tespit edilirsin. Run speed gayet gereksiz çünkü sadece combat dışında iken işe yarıyor. Onun dışında guardiannın belki hate arttıran skilli vardır ona da bakabilirsin pve yaparken mob başkalarına kaçmaması için ama pek bilmiyorum.

Algı skili fazla kullanılmadığı için hideyi fullemenin hiçbir mantığı yok.Sinimde bile full değildir,hide.
Run speed non combattır,ancak,ölüp tekrardan savaş meydanına seni götürecek olan run speeddir.O ne kadar hızlı olursa senin karşıya 1 darbe atma şansın okadar yüksek olur.
Sosyal ağlarda paylaş

abi çok işe yaradığını düşünüyorum koşmanın, hide olduğumda zaten yürümek stamina'mı emiyor bitiriyor. 60 mı ne hide war fazlasının hiç gereği yok gibi, yani yanımdan geçerken fln spot edemiyor zaten ille search etmesi lazım. Bi mob lar yüzünden spot olursam sıkıntı yaşıyorum.

Ama run speed savaşa koşmada, direk bayrağa koşmada yada adamları görüp tabanlamakta fln gibi konularda acayip işe yarıyor.

Ya yani hayır göksel noob sun sus bari insanlar bilio sansınlar :P
Sosyal ağlarda paylaş

abi %5 gibi durmuyor hiç yada gerçekten çok fark ediyor bilmiyorum da mini game'de adamların hızını görüp speed'e verdim 200 sp fln gözle görülür ciddi anlamda hız farkı oldu %2-3 fark olsa ben bunu gözle nasıl ayırt ediyim.

Bi de abi spawn point de reskill yiyorsan zaten belli ki o mini game gidici hide olcak bi durum yok spawn point de durup oyunun bitmesini beklemek lazım
Sosyal ağlarda paylaş

bence bu kadar sıkıntı yapılacak bir konu değil

pvp serverında ki arkadaşların Perception ve Hidingi 800 yapması bana göre şart.
o macerayı yaşamayan bilemez.
ben pve serverında sadece open world 4 alan olmasına rağmen guardimda bile hidingi 800lerim. ne olur ne olmaz kıçı kollamak gerek.

ve pve pvp farketmez nerde ne yapıyorsanız yapın run speed ve endruance full olsun yazık ya vakit değerli birşey gideceğiniz yere önce varırsınız. mini gamede pvp esnasında bile size farkettirir çünkü bu hide olmazsın non combatta gibi bişey değil bunun tanımını şu şekilde düşünmek gerek Saldırmıyorsan yada Saldırı altında değilsen. non combattan kasıt budur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...