Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Barbarian

Darksun

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
hunty said:
Tos'tan sonra alt Barbarian kasmaya basladim. Ne kadar zor geliyor barbarian'la lvl kasmasi. 2 lvl ustum 3. mob gelirse genelde alamiyorum. Kendi lvlim de 2 mob healtimi yariya indiriyor nerdeyse.
Lvl40 olunca full crafted armor aldim. +3.4 1h blunt damage taktim tum armorlara ve duelwield silahlara. Damage artti ama sanki moblar da bana daha fazla vurmaya basladi. misal benim cos critlemezse 200 ortalama vuruyor moblar da 200-250 arasi vuruyor bana. zaten 1800 hp var toplam.

barbar warrior değildir, barbarian barbar dır deli dir gözü bişey görmez, düzenli bir eğitimi yoktur, çoğu zaman mantıklarıyla hareket etmez, amacı sadece rakibinden akan kanın yerde oluşturduğu gölcüğü görebilmektir. barbar hasar vermek üzerine herşeyini ayarlar, ağır zırhlar giymez ki içinde daha rahat hareket etsin ve silahını sınırsızca savurabilsin, e pure dps class olunca da normal olarak aldığı hasar da artıyor...
Sosyal ağlarda paylaş

Yok usta nerfleyerek Reaver feat agacini mahvetmisler, ozellikle Cos'u.
Berserker'a respectledim rahat ettim. 3 cainkill'e kadar cikabiliyorum.
Ama oyun zevkimin 50% 'sini goturdu. Cunku benim barbarla en cok zevk aldigim olay Dusmana duel wield dalip, 2h'e gecip CC yapmak sonra yine duel wield'le damage'e devam etmekti. Barbar maldir biraz ama silahlarini da uzuvlariymis gibi kullanir. Simdi sirf 2h kullaniyorum cunku featlenmis butcher, Featlenmis cos'un 2 kati dmg. veriyor ustune bleed yapiyor bir sure.
Barbarian light armor giyiyor cunku armordan cok kedi gibi reflekslerine guveniyor. Bunun karsiligi evade olmali oyunda. Barbarian da 3 tane evade skili var Berserker tree dekini taa lvl 55 de fulleyebilirsin en fazla. 5 kere sucklarsa 10% evade veriyorki bunun icin 4 moba karsi 30-40 saniye duvusmen lazim. ha bir de blood rage biraz evade veriyor. Reaver tree deki guzel kullandigin zaman 12% evade veriyor direk. roque tree de acrobat var 3% evade veriyor. Yanisi reaver treedeki Predotary instincs disindakiler kullanissiz.
Barbarianin daha yuksek magic immuninity ve evade skilleri olmasi lazim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
Selamlar tekrardan dönüş yaptım AoC familyasına. 60 conq'u bıraktım yerine barbarian açtım. Acaba son durumu nasıl? Level 80'de nasıl? Level 50 civarına geldim, ranger ve conqlardan acayip dayak yedim. Tabi uzun zamanın verdiği hamlıkta cabası. Ama end game pvp'de ne yapabilir ne yapamaz? Önerdiğiniz featler nelerdir..
Sosyal ağlarda paylaş

Vulcan_Lionheart said:
level 79 barbarim var 6 tane classin 7incisi olacak kastigim ve barbarin anti classi conq ve rangerdir ne yaparsan yap featleri pvp ye ayarli olan conq veya rangeri yenmen cok ama cok zor ne yazik ki ancak tum cloth wearerlari inim inim inletirsin barbarla onun olayi o :)

Teşekkür ederim en azından bu içimi rahatlattı. EU ve US forumlarında okuduğum kadarı ile acayip nerflenmiş ve millet ağlama modunda.. özellikle comboların animasyonlarının yavaşlığından falan. Birde damage dealar olarak pek espirisi kalmadığından bahsetmişler. Kısaca her şeyi yapabilir ama hiç bir şeyde tam anlamı ile iyi olmayan bir klas diyordular. Buda biraz ürküttü. Eğer denildiği kadar kötü ise lvl 60 olan conq uma geri dönücektim.
Sosyal ağlarda paylaş

gleoddyn said:
Selamlar tekrardan dönüş yaptım AoC familyasına. 60 conq'u bıraktım yerine barbarian açtım. Acaba son durumu nasıl? Level 80'de nasıl? Level 50 civarına geldim, ranger ve conqlardan acayip dayak yedim. Tabi uzun zamanın verdiği hamlıkta cabası. Ama end game pvp'de ne yapabilir ne yapamaz? Önerdiğiniz featler nelerdir..

Barbar şu an endgamede pvpde ezik kalmış bir sınıf.Feat build olarak o ezikliği biraz aşmak istioyrsan hybrid gidiceksin, oynaması tabii ki daha zor ama reaverın yüksek hasarı ile berzerkerın CCleri ve CC breakerını kombine edip ortaya güzel birşeyler çıkarabiliyorsun.

Forumlara bakarsan çeşitli hybrid buildler bulabilirsin, hangisini seçeceğin senin oyun stiline kalmış.

Mass PvPde barbar asıl etkinliğini gösteriyor demek isterdim ama genelde başta sana odaklandıklarından pek birşey yapamıyorsun ki bu da bence barbarın en zayıf noktası, focus fire altında hiçbir kaçış yolunun olmaması.

Ama kendini saklamayı becerip doğru zamanda müdehale edersen düşmanlarını ağlatırsın.

Bu arada kalkanlarını yukarıya alanları güle oynaya kesiyorum ne olduklarını anlamadan.Hybridlere karşı bunu yapmak çok risklidir benden söylemesi..
Sosyal ağlarda paylaş

Barbarı oynamayı bildikten sonra korkulu rüya olur...

1v1 de en cok zorlandıgım Bearshaman Ve POM. Diğer classlara karsıda balance ı iyi suan için.Kite lamayı ccleri duzgun kullanmayı buffları dogru yerde kullanman cok ama cok onemli.Barbarın tek kusuru birseyi yanlıs yaptıgın anda yeri opuyosun

Isteyen olursa suan kullandıgım Feat tree yollayabilirim

Koah
SCUM
Aqulonia RP-PVP
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
  • 10 ay sonra ...
selamlar barbarian hakkinda feat bilgi edinmek istiyorum barbar-patilerin yardimini bekliyorum..

reaver mi gideyim lvllerken berserkmi (elimde reaver icin deepwound epic silahi var)

berserk spec olabilirim gank yemekten biktim yalniz biraz bilgiye ihtiyacim var hem lvlingde iyi hem pvpdede kullanisli bir spec olabilir

80 olunca raiding dps specim ne olmali reaver mi berserkmi

sorularim bunlar simdiden tesekkurler.
Sosyal ağlarda paylaş

Wayne said:

selamlar barbarian hakkinda feat bilgi edinmek istiyorum barbar-patilerin yardimini bekliyorum..

reaver mi gideyim lvllerken berserkmi (elimde reaver icin deepwound epic silahi var)

berserk spec olabilirim gank yemekten biktim yalniz biraz bilgiye ihtiyacim var hem lvlingde iyi hem pvpdede kullanisli bir spec olabilir

80 olunca raiding dps specim ne olmali reaver mi berserkmi

sorularim bunlar simdiden tesekkurler.

80 lvl, sadece pvp lvl1 barbarı olarak söylüyorum:
Barbarla lvl kasarkende,pvp yaparkende berserker gideceksin.Yanlız berserkerde çok yavaş kalıcaksın.Buda dpsine(damege değil)etki edecek.Atıyorum sen main kombonu yaparken,sin sana 2 tane vurmuş olucak.Reaverda hızlı olucaksın ancak,cc lerden mahrum kalıcaksın,hybrid gittiğin içinde generale feat vermeyeceksin.Generalda seni roottan,snareden,stundan,feardan,trapden,knock backden çıkaracak anti-cc lerin olucak,yada cc savar diyelim. Bunun için, hybridin manası yok.

Sana nacizane tavsiyem,eğer yeni başlamışsan barbar kasma.Bu barbarı kasma.Sin kas,demo kas,tos kas,necro kas.Bu sınıflarla çabuk ölür,çabuk öldürürsün.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...