Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Magery Skill geliştirme gm olma (novaworld)

mmax

Öne çıkan mesajlar

Şimdi arkadaşlar:
1-Gm olmak skillerin doldurulumasımıdır ve eger oyleyse burda birkaç forumda server degişikligi yapabilmekten bahsediyor ben bunu istemiyorum ben Oyun içinde Magery im skillerimi artırıp gm olmak istiyom. Ama ben hala oyunun amacını anlamış degilim. Sagda solda dolaşıp büyü Yapmak tan başka bişey yapamadım daha
2- Millet scripten falan bahsediyo bu nedir. Nasıl Kullanılır. Lütfen bunların hepsini bi salaga anlatır gibi anlatırsanız sevinirim çünkü anlamadım ben bu oyunu nereye nerden ulaşırım falan.
3-Nasıl büyü yazarım. Boş scroll aldım inscription ogrencem ama 300k istiyo ben bunu bulabilecek olsam zaten büyü yazmaya kalkmam
4-Bide ben bu oyunu anlatıldıgı kadarıyla herkesin oldugu bi oyun diye biliyodum tersizi at bakıcısı falan ama ben sadece savaşçılar ve büyücüler goruyorum .
5-Trammel veya Felucca da oldugumuzu nasıl anlarız. Ve bunu seçebilrmiyiz.
Şimdiden Teşekkürler...

[Bu mesaj mmax tarafından 08 February 2004 15:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi birincisi önce bir oyunu oynamayı öğren ondan sonra script işlerine gir =). scriptin oyunu oynamakla alakası yok server açanlarla ilgilidir.

novada oynuyorsan hatırladığım kadarıyla trammel ve felucca yok orda sadece felucca var (ki o da tam anlamıyla felucca değil sphere feluccası işte =P). ha bir gün iki facetin açık olduğu bir servera düşersen şöyle anlayabilirsin. Feluccada yerlerde kan ve iskeletler vardır, imleç demir rengindedir, ağaçların yaprakları yoktur. Trammelde imleç altın rengindedir, ağaçlarda yaprak vardır.[signature][hline] Saygılarımla,
Mine Storm , Elf

Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .

Sosyal ağlarda paylaş

said:
mmax, 08 February 2004 15:33 tarihinde demiş ki:
Gm olmak skillerin doldurulumasımıdır ve eger oyleyse burda birkaç forumda server degişikligi yapabilmekten bahsediyor ben bunu istemiyorum ben Oyun içinde Magery im skillerimi artırıp gm olmak istiyom.

O dedigin ayri, serverda player uzeri yetkiler sahibi olmak, yani Game Master olmak. Skill anlaminda olan, skillini gelistirip 100.0 yapinca o skillde Grandmaster olmak.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...