Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Vulcan_Lionheart said:
level 65 conquerorum var şu anda .. dün akşam bi deniyeyim dedim bi oturuşta level 18 oldum hayatımda bu kadar rahat mob kesebilen bir char görmedim ... ızdırap çekiyomuşum resmen conqueror ile... çokta zevkli pom ile oynamak yahu acaba maini bırakıp pomla devam mı etsem ama korkum nerf falan gelirmi sizce?

abi lvl18'de tüm karakteri kıyaslayamazsın derdim ama gerçekten lvl65'de de çok rahat kesiyosun mobları.. Lakin pvp biraz sorun olabiliyor, özellikle son gelen nerften sonra, kimse seni kesemiyor ama artık sende eskisi gibi milleti kesemiyorsun.

PoM'un böyle olmasında benim fikrim, diğer oyunlarda priest healer vs oynayan garibanlar hiç hasar atamıyordu falan diye AoC'de böyle yapmışlar, bari millet lvl alırken zevkli oynasın diye. Ama 80'e yaklaştıkça tabi o senin dediğin imbalıktan eser kalmıyor, bu da çok normal...

Korkunda da haklısın, genel olarak priestlere ve özellikle de ToS'a ve PoM'a nerf geleceği kesin, ama hemen olmayacak bu, 1 ay sonra falan diye düşünüyorum ben.

Oynaması ve lvl atlaması gerçekten çok kolay bir sınıf PoM. Daha önceki hiç bir priest-healer deneyimine benzemiyor.

Asıl ilk göz ağrım benim bear shaman idi, bu oyun yakın dövüş karakterler ile daha zevkli çünkü, ama en az bug'lı karakterlerden biri olduğu için PoM'u seçtim.
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Pom la oynıyan kimse yokmu ya taaa 3. sayfalara gıtmıs :D

pom oynamak ıstıyorum ama ılerıkı lvl de kı arkadaslar bıraz anlatabılırlermı pom acaba healer bot mu sadece yoksa pvp sıde ıyımıdır ne gıbı sorunlar yasıyorsunuz bıraz yazabılırsenız sevınırım....

Saygılar....
Mesaj tarihi:
Level 56 PoM'um ve şuana kadar pek komplike olan bi class gibi gorunmedi bana. tum online oyunlarda healer/priest gibi karakterler oynadigim için bundada PoM açtım ve gayetde memnunum. Oynaması zevkli bi karakter. Healer bot gibide degil sonucta attack skilleride var. Ama tabi oncelikli olarak healer. Priest karakterlerini seviyosan aç bence guzel bi class.
Mesaj tarihi:
pve acısından güzel ,insanların dediğigi OP falan değil (ilk başta o şekildeydi ama ard arda bir kaç nerf ten sonra OP luk kalmadı), group dungeon lar haricinde rahat rahat questleri yaparsın,pvp ye gelincede lvl 80 olunca durum facia oluyor 1v1 den bahsediyorum ,birde son patch le gelen LOS fix inden sonra birini indirmen nerdeyse imkansız çünkü smite 2.5 saniye cast ediliyor ve o zaman kadar adam coktan 16metrenin dışına çıkmiş oluyor tabi bir kayanın arkaasına saklanmazsa :) ki zaten smite la adam öldürenide görmedim dmage çok düşük :P, group pvp de amacın cc lerinle ve heal le grubu ayakta tutmak bu işi hayırlısıyle yapıyoruz cc timeları kısa ve cast timeları nispeden biraz uzun ama idare ediyor
ha burada doğru featlerle 4 kişide üzerine atlasa ellerinden ölmeden kurtulma şansın yüksek aoe stun +stamina pod ve run :D
Mesaj tarihi:
lvl 62 priest of mitram vardi çok büyük umutlarla başladım. PvE de her türlü her classi resmen ezdim pvp de her türlü ezildim :D Bir arkadaşla beraber yeni karakterler açtık onun da 80 pom u vardi. O ranger ben barbar açtım barbarla 1 gün oynadikdan sonra pomla oynuyamaz hale geldim. Oyundan deli zevk alıyorum. Şu an PoM la login olduğumda ne yapacağımı şaşırıyorum elim ayağım birbirine karışıyor :D
Mesaj tarihi:
jungle bana bi build ver ya, böle pskopat bi heal machine istiyorum.. sırf heal üzerine olsun ama mana bitirmeme featleri olmasın çünkü mana zaten sorun olmuyor. group üyelerini pvp de ayakta tutmasını çatır çatır heallemesin istiyorum.. var mıdır böle bi build.. ben çok yabancısıyım bu pomun, kendi featlerimi zar zor oturtturdum.. kendi charim deil bu arada
Mesaj tarihi:
oyunda +healing diye bir kavram yok ne yazıkki,sadece healing skillerinin bazılarının range ini artıyorusun yada tek olan burst healingi instant yapıyorsun,şuan raid yapmadığım için ve genelde 6 lı grup halinde takıldığım için sana kendi buildimi vereyim birde başka buildleri bulabileceğin bir site linki :)

benim build
http://www.conanarmory.com/feat.aspx?id=10#::e2fe2f3efdef2e2fe3f2ef3edaf24ef3efcf3ef2ef2ef

burdan başka buildleri görebilirsin

http://www.conanarmory.com/search.aspx?browse=1.111.10

birde POM için bunları okumak faydalı olabilir
http://forums-eu.ageofconan.com/showthread.php?t=71811

http://forums-eu.ageofconan.com/showthread.php?t=33849

http://forums.ageofconan.com/showthread.php?t=27596
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
GwindonSurion said:
http://www.vimeo.com/1035293
oha be POM

bu tamamen hikaye kimse aldanmasın:))burası outlow tunnel normal ve epic girilebiliyor..ben 80lv pom um adamın cektiği mobların yardan fazlası minion:))normal bu biz yadigarla o tos ben pom size 20 tane minion olmayan kendi lv limizde adam çekip oldurduk desek hemde hi. olmaden:))khesettada:))tos pom ve yaında bir guardian olacak tos kuracak hortumları basacak canı hortumun ortasına geçecek pom guardianda habire adamları cekecek...ne can gider nede adamlar bişey yapabilit 71 lv den sonrası bu sekilde kolayca kasılabilir....
Mesaj tarihi:
Bubble çekiyor birde,bilmem kaç saniye kadar immune yani çokda zor değil o sırada o kadar mobu öldürebilmek ama 5 dakikada bir aynı şeyi yapabilirsiniz, muhtemelen aoe si olan her class immune olabilse aynı şeyi yapabilir yani.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
pvp de nasıldır bu pom lar yani support açısından?bi hevesle buna bulaştım ama içim karardı new player kanalında milletin konuşmalarından:) çabuk yatıyo felan diyolar,ulen çok çabuk etkileniyorum milletin konuşmasından anormalmiyim neyim:)ama baya hoşuma gitti yani hardcore paso pvp yapmıcam tabi umarım ilerde hayal kırıklığına uğratmaz:)
Mesaj tarihi:
LordDv said:
POM pvp de iyi bir char ama sorun şu ki max 4k hp ve light armor ile pvp de iyi bir class olsa ne olucak? çabuk yatiyor demeleri doğru

aynen katılıyorum ustam 80 lv pom var ama guardıanım ayakında 80 olunca yüzüne bakarsam ne olim diyecem gerisini sen anla artık..bana göre pom ustam sadece moblara gore...ya cok iyi kullanana kullanıyor abii...raidden filan geçen akşam gördüm dehşet itemler düşüyor ama o raidde de item kavgaları hiç bitmiyor..
Mesaj tarihi:
Şu gem nerf gelsinde bida bakalim pvp'ye. Pve dediğin gibi üstüne tanimam. Raidleri de guild yada arkadaşlarinla yapican valla yoksa değil kavga, savaş bile çıkar :)
  • Yeni Oluştur...