Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
erkanbuyuk007 said:
Evet ona dikkat etmemiş arkadaş. Dark templer açacam isteyen pwp yapabilir benimle :D

The video shows a lvl 20 priest of mitra (age of conan) killing some mobs and bosses in the instance Bubshur House.

[video]http://www.vimeo.com/1051947?pg=embed&sec=1051947?feature=oembed" width="459">

sizede yazık günah :p farkı fark edin bari sunu izleyip sdfsaf
Mesaj tarihi:
tunch said:
combo açıklamalarına bakarsanız taunt mekaniğini anlarsınız.. soldier classının vuruşlarının taunt dereceleri var , combolar ı yedirdikçe taunt yapmış sayılıyorsunuz. mob size "lock" oluyor.

Lock olmuyor işte öyle bir sorun var. 100% garantili taunt söz konusu değil. Yalnız şu aklıma geldi, acaba onlar bir şekilde taunt skilli istiyor olabilir mi? Solo bir işe yaramadığı için almıyorum.
Mesaj tarihi:
ranger açtım , 3 level üstü mobların arasına giriyorum melee olarak , dark templardan daha uzun süre dayanıyorum.

cidden çok kötü dark templar, ya da ranger çok iyi. ikisinden biri.
Mesaj tarihi:
hunty said:
Iyi de olsa kotu de olsa ranger zaten hep cok oluyor. Cok sordum da yine soruyim bu ranger'in antisi(ranger'a ters gelen yada) hangi classlar?

baba barbar yada conqurerdur galıba :p
Mesaj tarihi:
şuan itibari ile patch yapıyorum henüz oyuna giremedim
bi sorum olucak oyundaki arkadaşlara
videoları seğrettiğim kadarı ile biraz şaşırdım sebebi şu
combat sırasındayken silah acayip şekilde hareket ediyor
en tuhafıysa sanki ayağınızın altında paten varmışta heran düşebilirmişiniz gibi
neden boyle abuk sabuk ayak hareketleri var yoksa yanılıyormuyum
yada henüz alışamadımmı diğer oyunlarda bole bişi yoktu henüz alışamadım sanırım
o yüzden tuhaf geliyor
Mesaj tarihi:
tunch said:
dark templar olmayı düşünenlere tavsiye

şu haliyle düşünmeyin bile!

yabanci bi forum sitesinde benim okuduguma göre de
dark templar icin en oturakli class şu an diolardi

ben de tam sorucaktim burda dark templar oyniyan var mi lvl 30 40 falan yapan

nedir izlenimleri diye
Mesaj tarihi:
Benim de su an level 22 bir dark templar'im var. herhangi bir sikinti yok defensive ve frenzy stance'leri var ve buyuleri karsi tarafa melee hasarlarda arti unholy hasar verme ve saldirilarda dusmanin hpyi calma olarak ikiye ayiriliyor, daha dogrusu featleri ikiye ayriliyor. defensivede zaten adam olumsuz gibi bisey bir de bu featlerle suslenirse ileride bayagi saglam olur diye dusunuyorum.
Mesaj tarihi:
"Talisman muhabbeti" hakkında doğru düzgün bilgi sahibi olmamakla birlikte şunları söyleyebilirim:

Soldier'dan Recovery ile alınan regen pvpden pve grinde, instance'a her yerde faydasını gösteriyor. Gerisi tanking için veya öbür işlerde faydası olacaksa bile uğrunda tankinge feat puanı harcamayı gerektiriyor.

Depravity'nin sol kulvarı ise ana leveling featlerini barındırıyor. Şöyle bir sorunu var, ortalarına gelince mecburen Sadism featlerine çalışıyorsunuz ancak Masochism olmadan solo Sadism mümkün değil, Masochism'de lvl 50 istiyor. Sağ kulvar ise Mystical Bane'i çok sağlam hale getiriyor. Sağ kulvarın aşağı kısımları sol kulvar tadında.

Desecration sol kulvar "talisman muhabbeti". Devouring Touch başlangıç için Depravity sol kulvar'dan bile iyi. Sağ kulvarda Vigor Leech çok kritik bir feat. Devamı ise survival ağırlıklı. Leveling için uygun değil ama güzel featler var. Artan puanlar buraya gider mi? Talismancılar için gider. Talismancı veya soldier'a yatırım yapan tanklar dışında Depravity sağ kulvar ile oyun stiline seçilebilirler.
Mesaj tarihi:
31 lvl dark templarım var şuan. Pvp de fena değil ama knockback yememeniz gerekiyor :) pve dede fena değil aynı lvlımda olan 3 mobu rahatlıkla kesiyorum. Ama diğer classlardan gördüğüm kadarıyla biraz group buffları yönünden eksikleri var. Şuan itibariyle tam bir solo karakter ama tank olarak zor fazla zorlamadan iyi gidiyor, grupların pek ihtiyaç duyacağı cinsten bir karakter değil.

Pvp için eğer featler iyi ayarlanmışsa yıkılmaz bir karakter olacağından şüphe yok ama tabi high lvllarda ne olur ne değişir tam bilmiyorum ama şuan için güzel bir karakter.
Mesaj tarihi:
arcane said:
"Talisman muhabbeti" hakkında doğru düzgün bilgi sahibi olmamakla birlikte şunları söyleyebilirim:

Soldier'dan Recovery ile alınan regen pvpden pve grinde, instance'a her yerde faydasını gösteriyor. Gerisi tanking için veya öbür işlerde faydası olacaksa bile uğrunda tankinge feat puanı harcamayı gerektiriyor.

Depravity'nin sol kulvarı ise ana leveling featlerini barındırıyor. Şöyle bir sorunu var, ortalarına gelince mecburen Sadism featlerine çalışıyorsunuz ancak Masochism olmadan solo Sadism mümkün değil, Masochism'de lvl 50 istiyor. Sağ kulvar ise Mystical Bane'i çok sağlam hale getiriyor. Sağ kulvarın aşağı kısımları sol kulvar tadında.

Desecration sol kulvar "talisman muhabbeti". Devouring Touch başlangıç için Depravity sol kulvar'dan bile iyi. Sağ kulvarda Vigor Leech çok kritik bir feat. Devamı ise survival ağırlıklı. Leveling için uygun değil ama güzel featler var. Artan puanlar buraya gider mi? Talismancılar için gider. Talismancı veya soldier'a yatırım yapan tanklar dışında Depravity sağ kulvar ile oyun stiline seçilebilirler.

Çok sağol arkadaşım.Ben şunu söyliyecem resmi forumlarda ne diyorlar bilemiyorum ama zayıfız diye bağırıyorlarsa devam etsinler;Çünkü daha güçlü bir karakter hepimizin yararına:)))
Ben oyundan ve class tan çok memnunum.Bütün Dark Templar kardeşlerime selamlar.
Mesaj tarihi:
dun eve dondukden sonra actım bir adet
level 20 oldu sonunda
bilmem ne kadar etkili olacak ama oynaması conqurerdan daha zevkli geldi bana :)
feat treesi nasıl şekillenecek onu bilemedim ama
Mesaj tarihi:
Sadism baştan geliyor diye biliyorum. Sadece party'deyken çalışır. Lvl 50'de alınan Masochism feati ile solo da çalışıyor.

Buradan bugün boss + addleriyle kapışırken arkamdan dalan benden 1 level yüksek guardian ve benle aynı leveldaki barbarian'a selam olsun. Barbar arada öldü, guardian da 100 metre koşup suya kaçtı, selamlaşamadık. P.S: boss'u da aldım. :P
Mesaj tarihi:
ok saol, bu arada bug'mıdır değilmidir bilmiyorum ama HP hasar alarak kullanıdığımız büyüleri sakın frenzy stance de yapmayın o zaman 2x hasar yiyorsunuz ve ölede biliyorsunuz normalde o büyüleri kulanarak intihar edemiyorsunuz ;)
Mesaj tarihi:
Bug değil :)

Birşeycik olmaz. Martyrdom'ı zaten combatta sadece başkası focus targetken kullanıyorsun. Rite of Blood desen ilerde durumu nasıl bilmiyorum ama bendeki hala rank 1, mouse'a atadım, oyun rite of blood spamlemekle geçiyor. Malacodor da aşağı yukarı Martyrdom kadar götürüyor.
Mesaj tarihi:
callawey said:
Şuan itibariyle tam bir solo karakter ama tank olarak zor fazla zorlamadan iyi gidiyor, grupların pek ihtiyaç duyacağı cinsten bir karakter değil.

sen bilirsin isini hehe 1000+ kill yaptın mı onu soyle once :P

bu arada bir sorum olucak benim alt dt olucak ama bu stance mevzusuna gıcık oldum desem yeridir. tamam cok guzel 2 tane stance var da ben normal gezmek istiyorum ya :P canım isterse stance kullanırım ama bu zorunluluk nedir anlamadım illa 1 stance da durmak zorunda mıyım yani ?
Mesaj tarihi:
Sleeper said:
callawey said:
Şuan itibariyle tam bir solo karakter ama tank olarak zor fazla zorlamadan iyi gidiyor, grupların pek ihtiyaç duyacağı cinsten bir karakter değil.

sen bilirsin isini hehe 1000+ kill yaptın mı onu soyle once :P

bu arada bir sorum olucak benim alt dt olucak ama bu stance mevzusuna gıcık oldum desem yeridir. tamam cok guzel 2 tane stance var da ben normal gezmek istiyorum ya :P canım isterse stance kullanırım ama bu zorunluluk nedir anlamadım illa 1 stance da durmak zorunda mıyım yani ?

yo deılsın ama talentten stancelerı guclendır ozellıkle defansız olanı ben ona agırlık yaptım hem hp calar hemde dayanıklı durupta kavga eden pek kımse gormedım conqurer dışında
  • Yeni Oluştur...