Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Artık bizimkininde bi topiği olsun dedim. 8 aylık dişi bir gsd. Çok hareketli valla belimizi kırıyor itolit :) Yeni fotolar geldikçe burdan eklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Allah analı babalı büyütsün böyle mi denir yetemedim. Shevchenko galatasaraya mı gelmiş! diye güncelden girdiydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 maşallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 oo şekil B)- tüyleri gibi ömrü de uzun olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Süper :) Seceresi var mı? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Seceresi yok. Yani nasıl çıkartılır veya neye göre verilir tam anlayamadım. Peşinden koşmadım sonra. Kennel ailesinin köpeği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Hayallerimdeki prenses resmen(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 axedice said: Allah analı babalı büyütsün böyle mi denir yetemedim. Shevchenko galatasaraya mı gelmiş! diye güncelden girdiydim katılıyorum bu yoruma, en çok da bold kısmına xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar