DarkLegion Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Ya Paticik Aile Albümümü bireysel albummü Olmuyo Kardeşim BEN istiyorum Evlenenler Ve Evlenmiş olanlar O mutlu an Fotaraflarini göndersinler Kardeşim !! En çok istedigim İse Diabla - Bone nin Resimleri İSTİYORUM KARDEŞİM !!! Verin o resimleri Bana !!! *! (Kaçmayin Getirin Buraya)Efekti İle ZIPLAR*[signature][hline]Her zaman Her Yolun Bir Hedefi Her yolcunun Bi Amaci Vardir Yalın Kuleyin D.D. :tebrikz:
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 hı ne evlenmesi ya? ne istiyorsun anlamadım..[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz..
DarkLegion Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 said: Bonecrusher, 08 February 2004 12:41 tarihinde demiş ki: hı ne evlenmesi ya? ne istiyorsun anlamadım.. Seni istemiyorum ben Part lı bone nin kileri istiyorum :)[signature][hline]Her zaman Her Yolun Bir Hedefi Her yolcunun Bi Amaci Vardir Yalın Kuleyin D.D. :tebrikz:
fab Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 ben istemiyorum o tür fotoğraflar, herkes kendini tanıtacak en fazla 10 resim koymalı. Bu nedir ya? 40 resim koymanın hiç bir espirisi yok. En baştan sınırlama getirilmeliydi.[signature][hline]mesela beş
Bonus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 İstemiyorsan bakmazsın kardesim, hoşlanan istedigi kadar resim koyar, bandwight sorunu yoksa, sınır neden getirlsin ki?Ki solediklerine gore yok. Adamın koymak istedigi 647834 tane resmi var belki.[signature][hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 walla bonus o kadar çok resim koyan biri olarak sen tabi öyle söylersin. ama bence o kadar fazla resim koymaya hiç gerek yok, senin yaptıın da ayrıca enteresan. 3474234 tane resme gerek yok. 10 tane tamam hadi.[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
White_Rakkad Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Bonus haklı[signature][hline][b] GİZEMLİ KONULAR SİTESİ GIZEMLI FORUM *Parapskikoloji *Paranormal Olaylar *Büyü&Fal *Uzaylılar *Reenkarnasyon ve daha nicesi...
Ra_d Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 white imzayı biraz küçültsen?[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Galiba tekrar estireceğim.
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Bende 10 resim olayını destekliyorum[signature][hline]Pati Savaşı! Elcia, 07 February 2004 01:00 tarihinde demişki: ama yazmadım geri bişi..ööle saçma mesaja ne yazıım!!!hee evet çoştum hade birlikte çoşalım diicem sanki..
C0rrUpT Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Ne kadar sacma konular pFffffffffffffffffff[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır! Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden Bır gun Mutlaka ekmegını yedıgı yerden KURSUNU YER!!!!!!
Bonus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Böyle olmaz tabi[signature][hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 ben desteklemiorum! valla 2 resmim var ama yine de çok koyan koysun kardeşim milleti kısıtlamaya ne gerek var ![signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
elma Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 isteyen istedii kdr resim koyar, bonusa katılıorum =()[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 koyamaz kardeşim herkesin evde webcam'ı yok sonra isyan çıkar [signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 08 February 2004 13:37 tarihinde değiştirilmiştir]
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 ya 3-5 resim için nie isyan çıksın ki.. millet fazla resmi olanları nie kıskanıo anlamadım![signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Salieri Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 sınırlama gelmesi çok saçma isteyen istediği kadar koyar rahatsız oluyosanız bakmayın kardeşim..[signature][hline]
DarkLegion Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 KONU SAPTIRMADA ÜSTÜNÜZE YOK HLL!![signature][hline]Her zaman Her Yolun Bir Hedefi Her yolcunun Bi Amaci Vardir Yalın Kuleyin D.D. :tebrikz:
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Bence sınır olması da olmaması da ayrı bi gereksizlik örneği...[signature][hline]-End of Transmission-
Cons Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 bide bir resimden 2şer tane koymuşun bonus http://www.profocio.net/~paticik/album/index.php?op=3&id=570 http://www.profocio.net/~paticik/album/index.php?op=3&id=461 http://www.profocio.net/~paticik/album/index.php?op=3&id=479 http://www.profocio.net/~paticik/album/index.php?op=3&id=297 ayrıca bu nedir ? http://www.profocio.net/~paticik/album/index.php?op=3&id=463[signature][hline]Sam, 05 January 2004 22:34 tarihinde demiş ki: "şaka için arkadaşının makatına kompresör soktu"
Öne çıkan mesajlar