Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İSTİYORUM!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya Paticik Aile Albümümü bireysel albummü Olmuyo Kardeşim

BEN istiyorum Evlenenler Ve Evlenmiş olanlar O mutlu an Fotaraflarini göndersinler Kardeşim !!

En çok istedigim İse Diabla - Bone nin Resimleri İSTİYORUM KARDEŞİM !!!

Verin o resimleri Bana !!!

*! (Kaçmayin Getirin Buraya)Efekti İle ZIPLAR*[signature][hline]Her zaman Her Yolun Bir Hedefi Her yolcunun
Bi Amaci Vardir
Yalın Kuleyin
D.D.
:tebrikz:
Mesaj tarihi:
hı ne evlenmesi ya?
ne istiyorsun anlamadım..[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki:
öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz..
Mesaj tarihi:
said:
Bonecrusher, 08 February 2004 12:41 tarihinde demiş ki:
hı ne evlenmesi ya?
ne istiyorsun anlamadım..

Seni istemiyorum ben Part lı bone nin kileri istiyorum :)[signature][hline]Her zaman Her Yolun Bir Hedefi Her yolcunun
Bi Amaci Vardir
Yalın Kuleyin
D.D.
:tebrikz:
Mesaj tarihi:
ben istemiyorum o tür fotoğraflar, herkes kendini tanıtacak en fazla 10 resim koymalı. Bu nedir ya? 40 resim koymanın hiç bir espirisi yok. En baştan sınırlama getirilmeliydi.[signature][hline]mesela beş
Mesaj tarihi:
İstemiyorsan bakmazsın kardesim, hoşlanan istedigi kadar resim koyar, bandwight sorunu yoksa, sınır neden getirlsin ki?Ki solediklerine gore yok. Adamın koymak istedigi 647834 tane resmi var belki.[signature][hline]MKC
_-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki;
ee ne var yatılıların g.tleri yok mu?

_-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi);
Ayağımda ayak var
Mesaj tarihi:
walla bonus o kadar çok resim koyan biri olarak sen tabi öyle söylersin.
ama bence o kadar fazla resim koymaya hiç gerek yok, senin yaptıın da ayrıca enteresan.
3474234 tane resme gerek yok. 10 tane tamam hadi.[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Mesaj tarihi:
Bende 10 resim olayını destekliyorum[signature][hline]Pati Savaşı!
Elcia, 07 February 2004 01:00 tarihinde demişki:
ama yazmadım geri bişi..ööle saçma mesaja ne yazıım!!!hee evet çoştum hade birlikte çoşalım diicem sanki..

Mesaj tarihi:
Ne kadar sacma konular pFffffffffffffffffff[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır!

Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden
Bır gun Mutlaka ekmegını yedıgı yerden
KURSUNU YER!!!!!!
Mesaj tarihi:
ben desteklemiorum!
valla 2 resmim var ama yine de çok koyan koysun kardeşim milleti kısıtlamaya ne gerek var ![signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Mesaj tarihi:
koyamaz kardeşim herkesin evde webcam'ı yok sonra isyan çıkar [signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki:
öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz..

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 08 February 2004 13:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya 3-5 resim için nie isyan çıksın ki.. millet fazla resmi olanları nie kıskanıo anlamadım![signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Mesaj tarihi:
  • Yeni Oluştur...