DarkLegion Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Ya Paticik Aile Albümümü bireysel albummü Olmuyo Kardeşim BEN istiyorum Evlenenler Ve Evlenmiş olanlar O mutlu an Fotaraflarini göndersinler Kardeşim !! En çok istedigim İse Diabla - Bone nin Resimleri İSTİYORUM KARDEŞİM !!! Verin o resimleri Bana !!! *! (Kaçmayin Getirin Buraya)Efekti İle ZIPLAR*[signature][hline]Her zaman Her Yolun Bir Hedefi Her yolcunun Bi Amaci Vardir Yalın Kuleyin D.D. :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 hı ne evlenmesi ya? ne istiyorsun anlamadım..[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkLegion Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 said: Bonecrusher, 08 February 2004 12:41 tarihinde demiş ki: hı ne evlenmesi ya? ne istiyorsun anlamadım.. Seni istemiyorum ben Part lı bone nin kileri istiyorum :)[signature][hline]Her zaman Her Yolun Bir Hedefi Her yolcunun Bi Amaci Vardir Yalın Kuleyin D.D. :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 ben istemiyorum o tür fotoğraflar, herkes kendini tanıtacak en fazla 10 resim koymalı. Bu nedir ya? 40 resim koymanın hiç bir espirisi yok. En baştan sınırlama getirilmeliydi.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 İstemiyorsan bakmazsın kardesim, hoşlanan istedigi kadar resim koyar, bandwight sorunu yoksa, sınır neden getirlsin ki?Ki solediklerine gore yok. Adamın koymak istedigi 647834 tane resmi var belki.[signature][hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 walla bonus o kadar çok resim koyan biri olarak sen tabi öyle söylersin. ama bence o kadar fazla resim koymaya hiç gerek yok, senin yaptıın da ayrıca enteresan. 3474234 tane resme gerek yok. 10 tane tamam hadi.[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Bonus haklı[signature][hline][b] GİZEMLİ KONULAR SİTESİ GIZEMLI FORUM *Parapskikoloji *Paranormal Olaylar *Büyü&Fal *Uzaylılar *Reenkarnasyon ve daha nicesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 white imzayı biraz küçültsen?[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Galiba tekrar estireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Bende 10 resim olayını destekliyorum[signature][hline]Pati Savaşı! Elcia, 07 February 2004 01:00 tarihinde demişki: ama yazmadım geri bişi..ööle saçma mesaja ne yazıım!!!hee evet çoştum hade birlikte çoşalım diicem sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C0rrUpT Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Ne kadar sacma konular pFffffffffffffffffff[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır! Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden Bır gun Mutlaka ekmegını yedıgı yerden KURSUNU YER!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Böyle olmaz tabi[signature][hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 ben desteklemiorum! valla 2 resmim var ama yine de çok koyan koysun kardeşim milleti kısıtlamaya ne gerek var ![signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 isteyen istedii kdr resim koyar, bonusa katılıorum =()[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 koyamaz kardeşim herkesin evde webcam'ı yok sonra isyan çıkar [signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 08 February 2004 13:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 ya 3-5 resim için nie isyan çıksın ki.. millet fazla resmi olanları nie kıskanıo anlamadım![signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 sınırlama gelmesi çok saçma isteyen istediği kadar koyar rahatsız oluyosanız bakmayın kardeşim..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkLegion Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 KONU SAPTIRMADA ÜSTÜNÜZE YOK HLL!![signature][hline]Her zaman Her Yolun Bir Hedefi Her yolcunun Bi Amaci Vardir Yalın Kuleyin D.D. :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Bence sınır olması da olmaması da ayrı bi gereksizlik örneği...[signature][hline]-End of Transmission- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 bide bir resimden 2şer tane koymuşun bonus http://www.profocio.net/~paticik/album/index.php?op=3&id=570 http://www.profocio.net/~paticik/album/index.php?op=3&id=461 http://www.profocio.net/~paticik/album/index.php?op=3&id=479 http://www.profocio.net/~paticik/album/index.php?op=3&id=297 ayrıca bu nedir ? http://www.profocio.net/~paticik/album/index.php?op=3&id=463[signature][hline]Sam, 05 January 2004 22:34 tarihinde demiş ki: "şaka için arkadaşının makatına kompresör soktu" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar