Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Selam :) hoşgeldin :D Burası paticik >:D< YANE İNTERNET HHOHO:D:DDD: ve internette kız olmaz :? (google: "no girls on the internet" ) O yüzden :) kız olduğuna inanmamız için fotoğrafını görmemiz lazım B)- Onu yapmak için fotoğrafını çekip (:D Garbage bölümünde Paticik Albüm'e gönderiyosun. ;) Hadi bakalım :)-D Bu kadar çok smiley koymak ne kadar zor işmiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Mortis said: veşTITSa koyarsan nickini herkes meme der tabi waşş titz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 ssj4songoku said: Ya hani geçtim TITS olayını. Veştitsa ne yaws. Nasıl bir nickdir bu. Hani hiçbir anlam çıkartamadım. sen anlam çıkartamayasın diye aldım bu nicki, almaz olaydım ühüüü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 veştitsa said: Mortis said: veşTITSa koyarsan nickini herkes meme der tabi abovvv Allah kahretmesin beni yaa , ben bilmiyodum ingilizce anlamınııı, şimdi ögrendimm, bilseydim bu nicki alırmıydım yaaa :'( :'( e napcaz şimdi, nick degiştirebilir miyim ??????? meme kötü bişey değil, insan nufusunun %50 sinden fazlasında meme var. aksine güzel bişi meme bence "meme meme iyyyğ" triplerine gerek yok hanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 çok tırto bir fakemişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 veştitsa said: Sly-One said: buraya postla resmini yok sana resim mesim sen kazana düştün (td) bunlara karşı seni bi ben korurum bilmiyorum.yoksa Chiptech said: kaderine katlanmalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Anlamsızlık içinde anlam taşıyan bir nick diyorsun yani! İlginç! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 +1 Cuce said: meme kötü bişey değil, insan nufusunun %50 sinden fazlasında meme var. aksine güzel bişi meme bence "meme meme iyyyğ" triplerine gerek yok hanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Kojiroh said: Selam :) hoşgeldin :D Burası paticik >:D< YANE İNTERNET HHOHO:D:DDD: ve internette kız olmaz :? (google: "no girls on the internet" ) O yüzden :) kız olduğuna inanmamız için fotoğrafını görmemiz lazım B)- Onu yapmak için fotoğrafını çekip (:D Garbage bölümünde Paticik Albüm'e gönderiyosun. ;) Hadi bakalım :)-D Bu kadar çok smiley koymak ne kadar zor işmiş ya sen yolla resmini, yakışıklıysan ben de yollarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 hepimiz yakışıklıyız verdiğim linkten resimlerimizi görebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 sly one en yakışıklımız bu arada. mükemmel bi insan. o yüzden sen kazana düştün falna demeden önce bi düşün bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 ssj4songoku said: Anlamsızlık içinde anlam taşıyan bir nick diyorsun yani! İlginç! anlamsız degil benim nickim tımam mııı bulgarca cadı demek!! ama ingilizce meme nin anlamını bugüne kadar hiç ögrenmedigim için bilmiyordum, gönül rahatlıgıyla aldım bu nicki işte vay başıma gelenler :(:((:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 "veeşşş TITS a bak" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Mortis said: sly one en yakışıklımız bu arada. mükemmel bi insan. o yüzden sen kazana düştün falna demeden önce bi düşün bence neden düşüneyim, yakışıklı diye mi düşüneyim, banane yakışıklıysa!! alla alla yaa akşam akşam hasssta ettiniz beni burda öf! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Zheld said: çok tırto bir fakemişsin türkçe konuş anlamadım, tırto ne fake ne????? aynı cümle içinde ne anlama geliyo bu kelimeler???????* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 1 Mayıs'da kayıt olmuşun 41 de mesaj var, logout kayıt ol kombosu tam sana göre, hem kimliğinde belli olmaz. Bir de madem tanıştık, foto koy artık. Hmm.. güzel böyle şey oldu, kafiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 yaş kaç mesela ondan bahsetsene biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Mortis said: sly one en yakışıklımız bu arada. mükemmel bi insan. o yüzden sen kazana düştün falna demeden önce bi düşün bence ahahhasdfdfsds. en yakışıklımız ali lan =( en kaslımız azmo en reklamcı penth en kel dyna en uzun fizban seç beğen al ben sadce aracıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Mortis said: "veeşşş TITS a bak" nickimden de soguttunuz beni iyi mii :(:( yaf deişmez mi bu nickler modlara söylesem hı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 fake oldugun belli olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 abi ne olur biri uçursun şunu hadi sevabına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 bence fake değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Mortis said: yaş kaç mesela ondan bahsetsene biraz. yaşım çok yaşlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 fake olsa kaçamak cevap vermez bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Sly-One said: bence fake değil fake derken neyi kastediyosunuz ben sahte miyim yaf türkçe konuşun dedim size :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar