Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pre-order ıcın yardım


Cuce

Öne çıkan mesajlar

Oyunu pre-order etmeyi düşünüyorum şu an. Öncellikle hangi siteden pre-order etmemi tavsiye edersiniz?
2. sorum da şu. Pre Order'ın olayı nedir? 23ünde oyun çıkıyorsa. Bana bu adamlar 23'nde mi ship edicekler oyunu. Oyun bana 30'unda gelsin istemiyorum. 23ünde oyun, buddy card falan elimde olacak mı? Bunu nasıl sağlarım?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eet çok dandik gibi gözüküyor site ama adamlar iyi iş yapıyor, patiden bir çok insan daha önce ordan almış, ben de AoC'yi aldım sorun çıkmadı yolladılar key'i, accountu da açtırdım. Mamut istiyosan gamersloot'dan al derim.

Bir de 23'ünde türkiyeye geleceğine pek güvenemedim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

US niye? Herkes EU'da oynuyor. Aman yanlış alma. :)

Gamersloot'tan alacaksanız EU Balance almayacaksınız, 61$'lık olanı alcaksınız. EU Balance eskiden sistemde 9$'lık rezervasyonu yaptırmış olanlar için sadece.

Eğer gamersloot'tan almaya karar verirseniz daha gecikmeyin bugün ısmarlayın. Ellerinde varsa yarım saat içinde geliyor key, ama ellerinde yoksa 24 saat kadar gecikebiliyorlar. Malum 20 Mayıs preorder bonusları için son gün.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

doğru, mail geldi:

Hello,

We would like to inform you that the early access keys are no longer available but you will still receive the in-game items. We also just run out of stocks for the Age of Conan: Hyborian Adventures Europe PRE- ORDER. We are expecting the stocks to arrive within 24 hours and we will send it as soon as it arrives. Please advise.

Gamersloot.net

1 x name:Age of Conan: Hyborian Adventures Europe PRE- ORDER () = $61.95

Total: 61.95
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yaw benimde kafama takılan o. 2 yerden siparişim var sendit ve funcomundan. ama bide bunlar 23 de kargolarsa seyret sen cümbüşü. 5 gün daha beklerim ilaveden pff bu konu hakkında fikri olan var mı? yoksa bende su gamersloot dan key olarak alim onlar sanırım yollicaklar keyleri 23 ünde
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...