Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Oyunu pre-order etmeyi düşünüyorum şu an. Öncellikle hangi siteden pre-order etmemi tavsiye edersiniz? 2. sorum da şu. Pre Order'ın olayı nedir? 23ünde oyun çıkıyorsa. Bana bu adamlar 23'nde mi ship edicekler oyunu. Oyun bana 30'unda gelsin istemiyorum. 23ünde oyun, buddy card falan elimde olacak mı? Bunu nasıl sağlarım?
Delacrimosa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 oyun 30 unda falan gelir yurtdışından, madem 23 istiyosun bekle türkiye'den al gitsin nolcak.
tantun Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 eger kutu dvdler falan benim icin önemli değil dersen gamersloot'tan alabilirsin
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 peki cd key falan gönderiyolarmı önceden? kendim dl eder oynarım sorun değl o
tantun Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Cuce said: peki cd key falan gönderiyolarmı önceden? kendim dl eder oynarım sorun değl o tabiki olay o zaten :)
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 gamers loot sonradan kutuyo gondermıoymu? onu anlamadım ben bide cok cakma bi siteleri var bu adamların. send itten alan varmı? send it gönderiyomu cd-keyi öncede.
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 eğer binek özelliğinden vaz geçersen ve aklında başka bir şey yok ise aral ithalat 23 ünde aoc'ı raflara koyacağını söyledi sitesinden.onun dışında ben dl mi yaparım hemende hazır olmak istiyorum dersen ben dahil buradaki çoğu kişi gamersloot'tan aldı keylerini.
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 hem daha pahalı olcuak hemde inamıyorum arala hemde arala para vermek istemiyorum o yüzden gamersloot. tek sorum kaldı sonradan kutuyuda yolluyolarmı?
tantun Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 eet çok dandik gibi gözüküyor site ama adamlar iyi iş yapıyor, patiden bir çok insan daha önce ordan almış, ben de AoC'yi aldım sorun çıkmadı yolladılar key'i, accountu da açtırdım. Mamut istiyosan gamersloot'dan al derim. Bir de 23'ünde türkiyeye geleceğine pek güvenemedim.
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 gamersloottan baktım 61 dolar eu us 54 , baska sitelerden de de 50 dolar falan varmı bi olayı bunun?
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 EU Balance alıyoruz di mi ? artık girilmiyor early access'la bildiğim kadarı ile ? pre-order sadece mammoth di mi bu saatten sonra?
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 US niye? Herkes EU'da oynuyor. Aman yanlış alma. :) Gamersloot'tan alacaksanız EU Balance almayacaksınız, 61$'lık olanı alcaksınız. EU Balance eskiden sistemde 9$'lık rezervasyonu yaptırmış olanlar için sadece. Eğer gamersloot'tan almaya karar verirseniz daha gecikmeyin bugün ısmarlayın. Ellerinde varsa yarım saat içinde geliyor key, ama ellerinde yoksa 24 saat kadar gecikebiliyorlar. Malum 20 Mayıs preorder bonusları için son gün.
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 yarım saate gelmesinin manası yok nasılsa 23'ünü ekliycez oynamak için
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Manası var çünkü hesabını 20 Mayıstan sonra açarsan preorder bonuslarını alamıyorsun bildiğim kadarıyla. Edit: Yada belki 20 Mayıstan sonra preorder satışları bitecektir. Sonuçta 20 Mayıs preorder için son gün diye bir şeyler hatırlıyorum.
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 doğru, mail geldi: Hello, We would like to inform you that the early access keys are no longer available but you will still receive the in-game items. We also just run out of stocks for the Age of Conan: Hyborian Adventures Europe PRE- ORDER. We are expecting the stocks to arrive within 24 hours and we will send it as soon as it arrives. Please advise. Gamersloot.net 1 x name:Age of Conan: Hyborian Adventures Europe PRE- ORDER () = $61.95 Total: 61.95
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 cüce rapidshare varsa, verdiğim linklerden muhtemelen daha hızlı indirirsin oyunu http://forum.paticik.com/read.php?72,3243684 gerçi hız pek bir şey ifade etmez şu noktadan sonra =) zaten benim finaller vs. var heh
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 abi ben mavishoptan verdim şişli'deki. 10 ytl fark var gamerslootla ama taksit yapıyo 10 ay vade farksız mavi. şimdi ekonomiyi de göçertmemek lazım di mi :D mount kusur kalsın.
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 yaw benimde kafama takılan o. 2 yerden siparişim var sendit ve funcomundan. ama bide bunlar 23 de kargolarsa seyret sen cümbüşü. 5 gün daha beklerim ilaveden pff bu konu hakkında fikri olan var mı? yoksa bende su gamersloot dan key olarak alim onlar sanırım yollicaklar keyleri 23 ünde
Delacrimosa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 funcom dan mı aldın50 dolar falan kargo istiyor benim bildiğim oyun 2 katına geliyor yazık :D
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 sardius said: yaw benimde kafama takılan o. 2 yerden siparişim var sendit ve funcomundan. ama bide bunlar 23 de kargolarsa seyret sen cümbüşü. 20 Mayısta kargoya verirler muhtemelen.
Öne çıkan mesajlar